Vilkår og betingelser

1. Generelt
Lagkagehuset tilbyder et fordelsprogram, som administreres og ejes af Lagkagehuset A/S, cvr. 20213094, Amerikavej 21, 1756 København V.

2. Hvem kan blive fordelskunde
2.1 Privatpersoner, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan blive medlem af fordelsprogrammet (“fordelskunde”). Det er gratis og uforpligtende at blive fordelskunde – du forpligter dig ikke til køb.

2.2 Du skal have et mobilnummer samt et betalingskort. Vi bruger dit betalingskort til, at registrere dine fordele i butikken gennem din anvendelse af betalingskortet.

3. Indmeldelse og medlemskab
3.1 Indmeldelse kan ske i en af Lagkagehusets butikker, eller i Lagkagehusets app, som du kan hente i App Store eller Google Play. Du skal indtaste dine person-, og kontaktoplysninger samt registrere det/de betalingskort, som du ønsker at anvende i Lagkagehuset. Alle gængse betalingskort kan tilknyttes til din profil fx VISA kort, MasterCard, VISA electron, American Express m.v.

3.2 Storebox, som er en del af NETS koncernen, står for sikkerheden omkring dit betalingskort og data gemmes i et såkaldt PCI certificeret miljø, som har samme høje sikkerhed, som når du handler på Internettet. Lagkagehuset ønsker ikke, og kommer ikke til, at opbevare eller være i besiddelse af dine betalingskortoplysninger, det er alene Storebox, som håndterer kortinformationerne.

3.3 Har du ændringer til dine person- eller kontaktoplysninger, eller ønsker du andre betalingskort tilmeldt, skal du straks selv opdatere dette. Ønsker du at skifte det telefonnummer, som du har knyttet til fordelsprogrammet, skal du kontakte support@storebox.com

3.4 Du behøver ikke et password til løsningen, da du første gang du logger ind med dit mobilnummer vil få tilsendt en 4-cifret kode på SMS, som du skal indtaste.

3.5 Du kan til enhver tid framelde dig som fordelskunde ved at sende en mail med telefonnummer til info@lagkagehuset.dk. Ved frameldelse mister du fremadrettet muligheden for at Lagkagehuset registrerer din optjente bonus og for at indløse dine opnåede fordele.

4. Hvordan YDES rabatten
4.1 Når du handler i Lagkagehuset, og bruger det betalingskort som du har tilmeldt, indsamler vi information om hvor mange varme drikke, du køber, samt hvor stort et beløb, du samlet køber ind for med dit tilmeldte betalingskort. I første omgang tilbyder Lagkagehuset at hver 11. kop kaffe er gratis og at du kan få en bonstang eller to brød uden beregning når du har handlet for kr. 1.000. På sigt kan Lagkagehuset forestille sig en række andre rabatter.

5. Køb ved brug af Lagkagehusets app
5.1 Når du køber varer gennem Lagkagehusets app trækkes betalingen herfor fra dit betalingskort, når du afhenter dine varer.

5.2 I løbet af din bestilling af varer gennem Lagkagehusets app skal du vælge, i hvilken af Lagkagehusets butikker, du vil afhente dine varer. Den valgte butik er da stedet, hvor varerne skal leveres af Lagkagehuset.

5.3 Du vælger selv et afhentningstidspunktet, når du bestiller varer via Lagkagehusets app (”Afhentningstidspunktet”). Afhentningstidspunktet skal være samme dag som du foretager bestillingen.
Dine varer vil som udgangspunkt være klar til afhentning indenfor 5 minutter af Afhentningstidspunkt. Er varerne ikke klar til afhentning, når du ankommer til den butik, hvor du har valgt at afhente dine varer, vil vi klargøre dem umiddelbart efter din ankomst.

6. Fortrydelsesret ved køb i Lagkagehusets app
6.1 Lagkagehuset er ikke omfattet af den lovbestemte fortrydelsesret for fjernsalg, da der er tale om køb af såkaldte ”letfordærvelige varer”. Der er således ikke fortrydelsesret for køb i Lagkagehusets app.

7. Vilkår for gemte betalingskortsoplysninger i Lagkagehusets app
7.1 Du har muligheden for, at lade Lagkagehusets app gemme de oplysninger der er relevant for dit betalingskort, dvs. dine kontaktoplysninger og betalingskortsoplysninger, således du nemmere kan foretage bestillinger i app’en. Dine oplysninger vil alene blive brugt til, at betale for dine køb igennem Lagkagehusets app.

7.2 For at beskytte dig, sletter vi dine kort oplysninger hvis du er inaktiv i mere end 24 måneder.

7.3 Du kan altid slette dine betalingskortsoplysninger igen. Dette gøres ved at klikke på dit/dine kort i app’en (under menupunkt ”min profil”) og vælge ”slet kort”.

7.4 Hvis du vælger, at gemme dine betalingskortsoplysninger skal du være opmærksom på, at der er risiko for misbrug af betalingskortet, hvis du giver andre adgang til Lagkagehusets app.

7.5 Du kan i Lagkagehusets app altid se din købshistorik for køb gennemført via appen. Du tilgår din købshistorik ved at klikke på ”Køb online” symbolet nederste i højre hjørne. Herefter finder du din købshistorik under fanebladet ”Mine køb”, hvor du også kan se de enkelte faktura for dine køb.

7.6 Du kan altid kontakte os med evt. indsigelser ved at skrive til os, som anført nedenfor i pkt. 12.

8. Opsigelse af medlemskab
8.1 Lagkagehuset forbeholder sig retten til at opsige et medlemskab med øjeblikkelig virkning, hvis medlemskabet misligholdes af fordelskunden fx ved manglende overholdelse af disse betingelser, eller ved misbrug af medlemskabet.

8.2 Lagkagehuset forbeholder sig retten til at opløse fordelsprogrammet, ved at kontakte fordelskunder via disses angivne kontaktoplysninger, hvorefter fordelene ikke længere er tilgængelige.

9. Ændring af vilkår
9.1 Lagkagehuset forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser, herunder indholdet af fordelsprogrammet. De til enhver tid gældende vilkår findes i Lagkagehusets app.

9.2 Ændringer vil blive kommunikeret via sms eller via app’en. Du anses for at have accepteret de nye vilkår, hvis du fortsætter med at bruge fordelsprogrammet, efter de nye vilkår er trådt i kraft.

10. Behandling af personoplysninger
10.1 Ved din tilmelding til Lagkagehusets fordelsprogram giver du tilladelse til, at de registrerede data bliver behandlet som led i Lagkagehusets fordelsprogram med det formål at kunne informere om og administrere fordele i fordelsprogrammet.

10.2 Ved indmeldelse registrerer vi følgende oplysninger om dig:
Personoplysninger opgivet i forbindelse med indmeldelse i Lagkagehusets fordelsprogram samt betalingskortoplysninger.

10.3 Når dit tilknyttede betalingskort anvendes til køb hos Lagkagehuset og når du i øvrigt bruger Lagkagehusets app, registrerer vi følgende oplysninger om dig:
Oplysninger om køb af varer og tjenester, herunder information om beløbsstørrelser og antal købte varme drikke, når dit tilknyttede betalingskort anvendes hos Lagkagehuset og tilknyttes din fordelsprofil med det formål, at administrere dine fordele hos os.
Din løbende brug af Lagkagehusets app og tilsendte e-mails fra Lagkagehuset.
Oplysninger om dine køb via Lagkagehusets app for at kunne til give dig en fyldestgørende købshistorik, jf. pkt. 7.5.

10.4 Vi anvender desuden de registrerede oplysninger til:
Anonym statistik med henblik på udvikling af butikker, varesortiment, tilbud og lignende forretningsmæssige tiltag.
Udarbejdelse og udveksling med samarbejdspartnere af markedsanalyser, statistiker mv. Dine oplysninger bliver anonymiseret til disse formål.

10.5 Du kan altid få indsigt i og forlange berigtigelse af de oplysninger, som er registreret om dig. Dette kan ske ved henvendelse til Lagkagehuset, der er dataansvarlig for dine personoplysninger.

10.6 Er du tilmeldt Lagkagehusets fordelsprogram og ønsker du ikke, at et givent indkøb du foretager skal indgå i din indkøbshistorik i fordelsprogrammet, så skal du informere kasseassistenten før indsætning af dit betalingskort i betalingsterminalen. Herefter vil kasseassistent sikre, at din indkøbshistorik ikke registreres på din profil i fordelsprogrammet. Aktiveret tilbud vil ikke udløse rabat på den pågældende handel, hvis du har frabedt dig at handlen skal indgå i din indkøbshistorik.

11. Købelovens regler
11.1 Købelovens regler finder anvendelse, hvis du som forbruger køber varer igennem Lagkagehusets app. Ingen af bestemmelserne i disse vilkår påvirker dine lovbestemte rettigheder efter købeloven.

12. Kontakt og klagemuligheder
12.1 Hvis du har spørgsmål til at være fordelskunde eller klager, kan du kontakte Lagkagehuset direkte på info@lagkagehuset.dk

Du kan frit indbringe en tvist, som opstår i forbindelse med dit Køb eller Aftalen, for Forbrugerklagenævnet (http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Oversigt-over-klageinstanser/Forbrugerklagesystemet).

Du kan også frit indbringe en tvist, som opstår i forbindelse med dit Køb eller Aftalen, for ODReurope, som yder onlinemægling i forbindelse med forbrugertvister (http://www.odreurope.com/services/e-mediation/online-mediation).