VORES APP

TIL ALLE BRØDELSKERE OG KAGEENTUSIASTER

Hent Lagkagehuset appen, hvor du optjener point, hver gang du handler, og bliver forkælet med personlige fordele.

Med Click & Collect har du altid vores brødhylder, kagemontrer og kaffekværn lige ved hånden.

Hent appen og følg duften af god kaffe og godt bagværk.

App Store Google Play

OPTJEN POINT TIL VELSMAGENDE FORDELE

Hver gang du handler i Lagkagehuset, optjener du point, som du kan bruge på alt fra velduftende kaffe og nybagt brød til vores lækre kager, wienerbrød, kanelstænger og store festkager.

Du kan til enhver tid følge dine point og se hvad du kan indløse dem til i appen. Vælg selv hvad du vil bruge dine point på i vores pointshop.

Af og til forkæler vi dig med en personlig fordel, som du kan gøre brug af i appen, så husk at se efter om der ligger noget og venter på dig.

CLICK & COLLECT + LEVERING

Bestil i ro og mag og betal for dine varer direkte i appen, så sørger vi for at din ordre er pakket og klar når du ankommer.

Vi leverer også i store dele af Danmark. Det eneste du skal gøre er at vælge ”levering”, vælge dine favoritter, så leverer vores samarbejdspartner din bestilling lige til døren.

Når du bestiller gennem appen optjener du point hver gang du foretager et køb, ligesom når du handler fysisk i butikken.

KONTAKTLØS KØBSOPLEVELSE

Med appen kan du komme kontaktløst igennem butikken. Du kan nemlig både trække dit kønummer, checke ind og betale via appen.

På den måde sparer vi både på papirlapperne i kø-standeren og mindsker antallet af flader du har berøring med til et minimum. Faktisk har du kun brug for at have din mobil med, når du handler i Lagkagehuset. Nemmere bliver det ikke at gå til bageren.

Vores personlige service, passion for håndværket og gode humør slipper du dog ikke for.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Har du brug for hjælp til at hente appen, oprette dig som bruger eller til at tilføje dit betalingskort, så har vi lavet en guide til at hjælpe dig godt i gang.

Klik på nedenstående knap og kom i gang med at bruge vores nye app i dag.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL APPEN?

Hvis du har spørgsmål til appen, så har vi samlet svar på en masse spørgsmål i denne Q&A. Klik på nedenstående knap for at komme til siden.

Her finder du blandt andet oplysninger om vores fordelsprogram, Click & Collect og svar på tekniske spørgmål.

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med appen, når du besøger os i Lagkagehuset.