SOMMERENS SØDE STUNDER

SOMMERENS SØDE STUNDER

For sommerens søde stunder nydes bedst sammen, både med dem vi kender og måske dem vi først lige har mødt?

Vores små flødekager indkapsler på hver sin måde sommerens smage af friske bær og frugter, og så er de skabt til at dele. Du finder selvfølgelig kageklassikere som jordbærtærkagen, christianshavnerkagen og den veganske passionssnitte i vores sortiment.

Du kan også skylle sommeren ned med velsmagende og læskende kolde drikke. Vi har alt fra en kold islatte brygget på vores egen specialkaffe til friske lemonader, frugtige juicer og smagfulde smoothies.

Du kan forudbestille det hele i vores app, så sørger vi for at de er pakket og klar, når du kommer.

STUDENTERKAGER

At blive student er en stor milepæl, som bør fejres med studenterhuer, studenterkørsel, studenterfester og selvfølgelig en studenterkage.

Vi bager studenterkager til 12 personer, hvor kagen formes som en studenterhue. Inde i kagen med lyse lagkagebunde fyldt med jordbær- eller hindbærmousse efter din smag, og overtrukket med hvid marcipan. Du kan yderligere designe kagen ved at vælge farven på båndet (lyseblåt, mørkeblåt eller rødt), symbol på rosetten (kors eller halvmåne) samt tekst på toppen.

Bestil din studenterkage i dit lokale Lagkagehuset eller i Click and Collect I appen 6 dage før afhentning.

JORDBÆRDRØM

Drømmer du også om smagen af sommer?

Så har vi udviklet kagen, der kan opfylde dine drømme. Kagen består af en gateau marcel-bund af hvid chokolade med blød, luftig jordbærfromage pyntet med flødeskum, marengstoppe, hindbær og jordbær.
Smag selv om ikke det rimer på sommer.

Kagen består af en gateau marcel-bund af hvid chokolade med blød, luftig jordbærfromage pyntet med flødeskum, marengstoppe, hindbær og jordbær.

KOLDE FORFRISKNINGER

Sommeren skylles bedst ned med en kold forfriskning. Derfor fylder vi køleskabet op med vores friskpressede juicer, lemonader og smoothies. De fås i et hav af smage, så der er rig mulighed for at finde din favorit. Vi serverer også vores friske lemonader med jordbær og rabarber eller citron.

Er du mere til smagen af kaffe, så har vi både varme og kolde fristelser. Lad os eksempelvis brygge en islatte på vores egne bønner fra Brasilien og Colombia. Du vælger selv om vi skal tilføje økologisk mælk eller et af vores plantebaserede alternativer. Når du drikker kaffe fra Lagkagehuset får du specialkaffe brygget på vores egne friskkværnede bønner fra Brasilien og Colombia. Læs mere om Lagkagehusets kaffe via nedenstående knap.

SOMMERENS FESTER

Vi håber selvfølgelig at sommeren bliver fyldt med fest og farver.

Uanset om du skal holde konfirmation, dåb, bryllup, studenterfest eller noget helt femte, så står vi gerne for at fremstille den helt rigtige kage til formålet.

Vi er mange konditorer med mange års erfaring i festkager, som bare står og tripper for at få lov til at kreere smagfulde kager med masser af personlighed og detaljer, der passer lige til lejligheden.

Læs mere om vores festkager og hvordan du bestiller her.

ISKOLD ISLATTE

Hverdagen er fyldt med små glæder, og for os giver islatten netop det. Den minder os om at sommeren er på vej, lokker os på gåture og får os gennem arbejdsdagene.

Vi brygger alle vores kaffer på vores egne bønner fra Brasilien og Colombia og din kaffe brygges af en trænet barista, så kaffeoplevelsen er helt i top hver eneste gang.⁠

Vores islatte laves på økologisk mælk fra Naturmælk eller plantedrik fra Dryk og med mulighed for at få enten karamel-, hasselnød-, eller vaniljesirup i.

Kig forbi dit lokale Lagkagehus og snup en Islatte med ud i forårssolen - og husk at du får 30% rabat som studerende.

BRØDET TIL GRILLEN

Et godt madbrød kendetegnes af en sprød, knasende skorpe og en lækker, saftig krumme. Og så komplementerer det smagene fra det salte køkken rigtig godt.

Foccaciabrødet er perfekt til grillen, det kendetegnes som et blødt og saftigt madbrød der er velegnet til sommerens gode måltider eller en picnic på den nærmeste plæne.

Vi har også både pitabrød, burgerboller og letbagt pizzadej til din grillaften.

Vores hveder bages med kardemomme og et strejf af citronskal, men det er kernemælken der giver hvederne sprødhed når de ristes.

VARME HVEDER

Store bededag falder 30. april og selvom traditionen foreskriver, at man spiser varme hveder dagen før store bededag, så bager vi i Lagkagehuset hveder hele ugen op til store bededag.

Vores hveder bages med kardemomme og et strejf af citronskal, men det er kernemælken der giver hvederne sprødhed når de ristes.

Hvederne kan forudbestilles i appen, når vi nærmer os store bededag.