SOMMERENS SØDE STUNDER

SOMMERENS SØDE STUNDER

Sommeren er på vej og vi håber at den byder på samvær med venner, familie og nye bekendtskaber og at vi får mulighed for at fejre små og store glæder i livet. For sommerens søde stunder nydes bedst sammen, både med dem vi kender og måske dem vi først lige har mødt?

Vi vil gerne præsentere jer for vores fire nye medlemmer af kagefamilien: Jordbærdrøm, solbærsnitten (vegansk), rosenlagkagen og citronrouladen. De fire nye kager indkapsler på hver sin måde sommerens smage af friske bær og frugter, og så er de skabt til at dele. Du finder selvfølgelig stadig kageklassikere som jordbærtærten, christianshavnertærten og den veganske passionssnitte.

Skyl sommeren ned med velsmagende og læskende kolde drikke. Vi har alt fra en kold islatte brygget på vores egen specialkaffe til friske lemonader, frugtige juicer og smagfulde smoothies.

Du kan forudbestille det hele i vores app, så sørger vi for at de er pakket og klar, når du kommer.

Kagebord med både solbærsnitte og en jordbærdrøm lagkage
Kagen består af en gateau marcel-bund af hvid chokolade med blød, luftig jordbærfromage pyntet med flødeskum, marengstoppe, hindbær og jordbær.

NYHED: JORDBÆRDRØM

Drømmer du også om smagen af sommer?

Så har vi udviklet kagen, der kan opfylde dine drømme. Kagen består af en gateau marcel-bund af hvid chokolade med blød, luftig jordbærfromage pyntet med flødeskum, marengstoppe, hindbær og jordbær.
Smag selv om ikke det rimer på sommer.

NYHED: SOLBÆRSNITTE

Får du også lyst til at tage en bid af den nye veganske solbærsnitte?

Solbærsnitten er en frisk sommersnitte med luftig, silkeblød vegansk solbærfromage på en sprød bund af chokolade, kokos og puffede ris. På toppen tilføjer vi en sødlig solbærgelé og pynter med lilla kornblomst.

Nyd den i godt selskab.

Solbærsnitten er en frisk sommersnitte med luftig, silkeblød vegansk solbærfromage på en sprød bund af chokolade, kokos og puffede ris.
Citronroulade med blød rouladebund rullet med et generøst lag af citronfromage og sprøde, hvide chokoladekugler

NYHED: CITRONROULADE

Citronrouladen er lige til at dele!

Vi har bagt en frisk sommerkage med blød rouladebund rullet med et generøst lag af citronfromage og sprøde, hvide chokoladekugler. På toppen pynter vi med flødeskum, ribs, brombær, marengstoppe og stykker af god chokolade.

En forfriskende sommerkage, der med fordel kan nydes på terrassen under åben himmel.

NYHED: ROSENLAGKAGE

Man kan sagtens gå til bageren og få både bær og blomster med hjem.

Prøv vores nye rosenlagkage, som er bagt med bløde lagkagebunde i lag med frisk og luftig ribs fromage med rosenvand, der giver en diskret smag og duft af roser.

Kagen er svøbt i marcipan og pyntet med flødeskum, rosenmarengs, hvide chokoladekugler og sommerens ribs og hindbær.

rosenlagkagen er bagt med bløde lagkagebunde i lag med frisk og luftig ribs fromage med rosenvand, der giver en diskret smag og duft af roser.
Lagkagehusets kolde drikke som består af appelsinjuice, citron, agave, lime, spirulina og en juice med æble og jordbær

KOLDE FORFRISKNINGER

Sommeren skylles bedst ned med en kold forfriskning. Derfor fylder vi køleskabet op med vores friskpressede juicer, lemonader og smoothies. De fås i et hav af smage, så der er rig mulighed for at finde din favorit. Vi serverer også vores friske lemonader med jordbær og rabarber eller citron.

Er du mere til smagen af kaffe, så har vi både varme og kolde fristelser. Lad os eksempelvis brygge en islatte på vores egne bønner fra Brasilien og Colombia. Du vælger selv om vi skal tilføje økologisk mælk eller et af vores plantebaserede alternativer. Når du drikker kaffe fra Lagkagehuset får du specialkaffe brygget på vores egne friskkværnede bønner fra Brasilien og Colombia. Læs mere om Lagkagehusets kaffe via nedenstående knap.

VARME HVEDER

Store bededag falder 30. april og selvom traditionen foreskriver, at man spiser varme hveder dagen før store bededag, så bager vi i Lagkagehuset hveder hele ugen op til store bededag.

Vores hveder bages med kardemomme og et strejf af citronskal, men det er kernemælken der giver hvederne sprødhed når de ristes.

Hvederne kan forudbestilles i appen, når vi nærmer os store bededag.

Vores hveder bages med kardemomme og et strejf af citronskal, men det er kernemælken der giver hvederne sprødhed når de ristes.
jordbærtærte og rosenlagkage, bagt med bløde lagkagebunde og ribsfromage med rosenvand.

SIG DET MED KAGE

Mors dag ligger 9. maj og her har du mulighed for at forkæle din mor, svigermor, bonusmor eller bedstemor med en jordbærtærte eller vores nye rosenlagkage, bagt med bløde lagkagebunde og ribsfromage med rosenvand. Man kan nemlig sagtens gå til bageren og få både bær og blomster med hjem til mors dag!

Bestil kagen til afhentning her i appen eller vælg udbringning til din mors adresse.

SOMMERENS FESTER

Vi håber selvfølgelig at sommeren bliver fyldt med fest og farver.

Uanset om du skal holde konfirmation, dåb, bryllup, studenterfest eller noget helt femte, så står vi gerne for at fremstille den helt rigtige kage til formålet.

Vi er mange konditorer med mange års erfaring i festkager, som bare står og tripper for at få lov til at kreere smagfulde kager med masser af personlighed og detaljer, der passer lige til lejligheden.

Læs mere om vores festkager og hvordan du bestiller her.

Jordbærlagkage med mange lag, marcipanbånd og pyntet med jordbær og blåbær