FRISKBAGTE FORÅRSLÆKKERIER

Iskolde nyheder

Vores populære Iced latte har fået fornemt selskab af tre nye iskolde kammerater:

ICED AMERICANO
Rund og fyldig isdrik brygget på vores runde og fyldige espressoblend og serveret med isterninger og koldt vand.

ICED MATCHA
Cremet og forfriskende isdrik lavet på blød og smagfuld matcha og serveret med isterninger og mælk efter eget valg.

ICED CHAI
Sød og cremet isdrik lavet på krydret chai og serveret med isterninger og mælk efter eget valg.

*Iced matcha fås på hele Sjælland og i udvalgte butikker på Fyn og i Jylland

RABARBERHORNET ER TILBAGE

For os i Lagkagehuset er rabarberhornet en ægte forårsbebuder.

Det friske stykke forårsbagværk er bagt på gærdej med kærnemælk og fyldt med sød borgmestermasse og rabarber, som giver en tilpas syre til det søde. På toppen stryger vi sukker og mandelflager, som giver et sprødt touch til det bløde horn. Alt i alt en skøn forårsbebuder hvor alt går op i en højere enhed.

FRISKBAGT FROKOSTBORD

I foråret bliver dagene lysere, og vi begynder lige så stille at komme ud af vores vinterhi. Det er tiden hvor vi samles med familie og venner - til påskefrokoster, familie-komsammener og spontane frokostaftaler med gode venner. Brødet er kernen i en god frokost, og vi sørger naturligvis for at bage det gode, rustikke brød med smagfuld skorpe og saftig krumme, som frokostbordet fortjener.

Hvilket brød skal jeg vælge?
En god rejemad løftes af et godt brød, men det kan nogle gange være svært at vælge det helt rigtige. Bliv klogere på vores brød, og lad og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige. her.

Bestil dit favoritbrød i vores app. Vi sørger for at pakke det friskbagte brød, så det er klar til dig, når du kommer og henter.

App Store Google Play

CHRISTIANSHAVNERKAGE

Christianshavnerkagen er en vaskeægte Lagkagehuset-klassiker!
Oprindeligt udviklet som en påskekage, som vi dog hurtigt valgte at beholde i vores sortiment, da vores gæster simpelthen ikke kunne få nok. Og vi forstår godt hvorfor.
Den lille kage er bagt på en saftig og sej hasselnøddebund fuld af smag, toppet med sød og frisk jordbærskum og pyntet med bær.

JORDBÆRKAGE

Hvis der er noget, der emmer af lysere tider og minder os om, at sommeren er på vej, så er det jordbærkagen.
Vi laver vores på klassisk vis med chokoladeovertrukket mazarinbund og et generøst lag blød vaniljecreme, som vi topper med friske jordbær og mandelsplinter.

(Vegansk) Passionssnitte

Vi har sådan glædet os til et gensyn med passionsnitten. Denne skønne kage er lavet på en sprød chokoladebund bagt med puffede ris og kokos. Den bløde mousse er lavet af soyafløde, passionspuré og citron, og på toppen er der en passions- citrongelé og hakket pistacienødder.

(Vegansk) Hindbærsnegl

I forårssortimentet finder du også hindbærsneglen.
Hindbærsneglen er en vegansk wienerbrødssnegl bagt med sød mandelremonce, let syrlige hindbær og sprøde mandelflager på toppen. Sneglen er vores første bud på vegansk wienerbrød, og den smager helt fantastisk uanset, om man normalt spiser plantebaseret eller ej.

Passionmåne

Passionsmånen smager af en bid mere.
Den smagfulde og vanedannende skærekage er bagt med syrlig citron- og passionssaft, toppet med passionsglasur, drysset med flormelis og pyntet med flager af hvid chokolade og frysetørret passionsfrugt. Servér den for dine gæster og vær sikker på at blive en populær vært.