DER ER FORÅR I LUFTEN

KENDER DU DUFTEN?

Vi sanser det: Lydene, duftene og ikke mindst smagene.

Hos os i Lagkagehuset byder foråret både på kendte klassikere og nyfortolket nostalgi. Vi har været igennem de klassiske kogebøger og kommet op med nye og spændende fortolkninger af nogle af danskernes favoritkager.

Forudbestil brød og kager i vores app, så sørger vi for at de er pakket og klar når du kommer.

App Store Google Play

En bærkage med marengskys på toppen

NYHED: BEDSTEMORS KYS

Bedstemors Kys er vores variation over kageklassikeren Bedstefars Skæg.

Vi har bagt en saftig sandkage med skovens let syrlige bær, toppet med sød, Italiensk marengs og drysset generøst med frysetørret solbær og hindbær.

Kagen kan forhåbentlig være med til at sprede glæde i en svær tid og være med til at minde os om at værdsætte dem som bringer glæde i vores liv.

NYHED: PASSIONSMÅNE

Passionsmånen er vores respektfulde fortolkning af citronmånen, en af de mest elskede kager i kongeriget.

En saftig sandkage bagt med citron- og passionssaft, toppet med passionsglasur, drysset med flormelis og pyntet med flager af hvid chokolade og frysetørret passionsfrugt.

En saftig sandkage bagt med citron- og passionssaft, toppet med passionsglasur, drysset med flormelis og pyntet med flager af hvid chokolade og frysetørret passionsfrugt.

Hønsesalat på surdejsbrød⁣

⁣Surdejsbrødet er et saftigt brød med en sprød skorpe, en blød krumme og en let syrlig smag. Perfekt til hønsesalat.⁣
I denne udgave har vi toppet hønsesalaten med bagt knoldselleri, selleri, friske krydderurter og saltristede valnødder.⁣

Sild på økologisk rugbrød

Ingen påske uden sild, og ingen sild uden rugbrød. Det økologiske rugbrød er et kernerigt brød med både solsikkekerner, hørfrø og rugkerner, og så passer det perfekt til påskefavoritten sild.
På silden har vi lagt både syltede og grillede løg, friske ramsløgskud, syltede ramsløgkapers og toppet med revet bagt hvidløg.

Tatar på chiarugbrød

Chiarugbrødet er et groft brød med masser af smag, bagt med chiafrø og rullet i havregryn og chiafrø. Vi har her valgt at parre chiabrødet med en skøn kalvetatar toppet med agurk, dildcreme, frisk dild og ristede rugkerner. ⁣

Røget makrel på softkernerugbrød

Softkernerugbrødet er et blødt og mildt rugbrød med en balanceret smag, masser af bløde solsikkekerner, hørfrø og rugkerne. Brødet passer godt til den røgede makrel, som vi har toppet med syltede tomater uden skind, peperkorn og laurbærblade og en masse frisk karse.
God påske!