FRISKBAGTE FORÅRSLÆKKERIER

Rabarber- & brombærhorn

For os i Lagkagehuset er rabarberhornet en forårsbebuder. Og vi elsker det lækre kærnemælkshorn, der blander sig med den friske smag fra raberberne og den søde remonce, som får tænderne til at løbe i vand. På toppen pynter vi det populære horn med sukker og hakkede mandler.

I år finder du rabarberhornet side om side med den nytilkomne lillebror; brombærhornet. Begge kærnemælshorn smager helt fantastisk.

Bormbærhornet fylder vi med sød remonce og en smagfuld brombærkompot, som vi synes spiller rigtig godt sammen. Og så er hornet toppet med brombærglasur og pistacienødder.

FRISKBAGT TIL DIT FROKOSTBORD

I foråret samles vi med familie og venner. Til påskefrokoster, familiekomsammener og bare en spontan frokost med dem vi holder af. Brødet er kernen i en god frokost og vi sørger selvføgelig for at bage gode rustikke brød, med markant skorpe og saftig krumme, som dine gæster vil sætte pris på.

Hvilket brød skal jeg vælge?
En god rejemad løftes af et godt brød, men det kan nogle gange være svært at vælge det helt rigtige. Bliv klogere på vores brød og hvilke brød du bør vælge lige her.

Bestil dit favoritbrød i vores app. Vi sørger for at pakke det nybagte brød, så det er klar til dig når du kommer og henter.

App Store Google Play

MANGOTÆRTE OG PASSIONSMÅNE

Mangotærten er tilbage, fyldt med saftige mangotern, lækker rørt ananascreme i midten og knuste pistacienødder på toppen. Vi stiller herligheden på den klassiske chokoladeovertrukne mazarinbund, som du kender fra vores jordbærtærte.

Sammen med passionsmånen skaber den forårsmagi til weekendhyggen.

Passionsmånen er en saftig sandkage med citron- og passionssaft, toppet med passionsglasur, drysset med flormeslis og pyntet med flager af hvis chokolade og fysetørret passionsfrugt.

En JORDBÆRDRØM AF EN KAGE

Drømmer du også om smagen af sol og sommer?

Så har vi heldigvis fundet opskriften på vores populære jordbærdrøm frem igen. Kagen bager vi på en gateau marcel-bund af hvid chokolade med blød, luftig jordbærfromage, som vi pynter med flødeskum, marengstoppe, hindbær og jordbær.

Smag selv om ikke det rimer på sommer.

BEDSTEMORS KYS

Bedstemors Kys er vores variation over kageklassikeren Bedstefars Skæg.

Vi bager en saftig sandkage med skovens let syrlige bær, topper med sød, Italiensk marengs og drysser generøst med frysetørret solbær og hindbær.

Navnet på kagen blev til i samarbejde med vores gæster, som bød ind med et hav af kreative bud, på Lagkagehusets sociale medier. Og vi synes at navnet passer rigtig godt til kagen.