Spring has sprung

KALDER ALLE LEMON LOVERS

Dyk ned i forårets friske smagsoplevelser med vores dugfriske nyheder. Med én ingrediens i centrum - citronen - inviterer vi alle lemon lovers til at opleve en forårskollektion af friske og syrlige smagsnuancer, der minder os om at lyset og solen er på vej tilbage.

For at gøre din oplevelse endnu mere bekvem, tilbyder vi selvfølgelig levering og Click & Collect via vores app. Bestil dine forårsfavoritter og få dem leveret direkte til døren eller klar til afhentning, så du kan nyde forårssmagene, når det passer dig. Hent appen her.

App Store Google Play

CITRONSNEGL

I denne forårssnegl kombinerer vi sød remonce med krydret kardemomme og frisk citron. Resultatet er et skønt stykke wienerbrød, hvor det søde harmonerer med det syrlige, det sprøde med det bløde, og alt går op i en højere enhed.

CITRONKAGE

Vi har fortolket en højt elsket klassiker, og det er blevet til denne skønne citronkage. Bagt på en sprød linsebund med en frisk citron- og yuzucreme og toppet med sød, brændt marengs.

LAVENDELSNITTE

Der er en ny snitte i byen: mød lavendelsnitten! Den er bagt på et dobbeltlag af crumbly linsebund med citronmarmelade i hver lag og toppet med en sød, blomstret lavendelglasur og blå kornblomster.

LEMON POPPY SEED MUFFIN

Citron og birkes er et match made in heaven! Denne saftige forårsmuffin er bagt med citron og birkes, toppet med en syrlig citroncreme, blød ostescreme og pyntet med tørret morgenfrue.

Pizza Twist

Den ultimative snack til at stille den lille sult eller tilføje et twist til din dag! Pizza Twist er en sprød snapper snoet med tomat og provoloneost.

FORÅRET KALDER PÅ ICED DRINKS

Vi brygger vores forfriskende Iced Drinks hele året rundt, men der er noget særligt over dem i de lyse og varmere måneder. I år har vi hele fem varianter at tilbyde, så der er noget for enhver smag.

De velkendte favoritter Iced Latte, Iced Matcha, Iced Americano og Iced Chai står selvfølgelig klar til at slukke din tørst igen i år. Men der er mere at glæde sig til! Vi har nemlig introduceret en splinterny forårsvariant: Iced Toffee Mocha.

Vælg mellem økologisk mælk fra Naturmælk eller plantedrik fra DRYK. Du kan desuden altid vælge koffeinfri espresso til dine Iced kaffedrikke.

ICED TOFFEE MOCHA

Iced Toffee Mocha er skabt til dig med en sød tand, der elsker en iskold forfriskning. Vores nye Iced Drink kombinerer friskbrygget espresso med en cremet chokoladedrik med karamel, serveret over isterninger. Så kan foråret bare komme an!

KONFIRMATIONSKAGER

Foråret er en helt unik tid, hvor træerne får knopper, blomsterne springer ud, og konfirmanderne skal fejres. Vi har til denne festlige lejlighed skabt to smagfulde og festlige konfirmationskager. Vælg mellem en mørk eller lys udgave og tilføj en personlig hilsen på toppen for at gøre kagen ekstra speciel. Begge kager er bagt på en karamelliseret hasselnøddebund og lagdelt med en forfriskende rabarberkompot og en sødmefuld jordbærmousse. De er nænsomt overtrukket med marcipan og smukt pyntet med friske bær og sprøde marengstoppe.

Konfirmationskagen fås til 15, 25 eller 50 personer og skal bestilles mindst 5 dage i forvejen i dit lokale Lagkagehuset.