Jul i Lagkagehuset

JUL MED DEM VI HOLDER AF

For os står jul for hjertevarme, hygge og traditioner.

Igen i år bager vi vores elskede juleklassikere som gammeldags juleboller, honninghjerter, småkager, julemuffins og meget mere. Men du kan også invitere venner og familie på nye julegodter, som vores to nye julebrød som du kan læse mere om her.

Kom indenfor og lad os os skænke dig en varm chokolade eller en frisksmurt julesandwich til at tage med.

Husk, at du kan bestille alle vores julegodter med Click & Collect. Vi pakker, så du kan hente dine friskbagte lækkerier uden trængsel og alarm.

Glædelig jul.

Bybi honninghjerter og honningsnitter

Honninghjerte: I år har vi bagt vores klassiske og krydrede honninghjerter med by honning fra Bybi. Hjerterne overtrækkes med mørk eller hvid chokolade og pyntes med frysetørret hindbær og knasende krymmel. Personliggør dit hjerte med en julehilsen eller navnet på én du har kær for +14,95 kr.

Honningsnitte: Krydret og luftig honningkagedej, smurt med fløjsblød smørcreme og æblemarmelade. I år bagt med bæredygtig honning fra Bybi.

Julebrød

Mørkt og smagfuldt surdejsbrød til årets julefrokoster. En dyb smag fra rugmel og malt med en mellemlang krumme og sprød skorpe. Dekoreret med enten en julestjerne- eller hjerte, pynter brødet flot på årets julebord.

Hasselrug

Kernerigt med en karakteristisk lys krumme og en dejlig rund smag. Bagt med græskarkerner, hørfrø, hasselnødder og hvidtølsmalt som sammen bidrager til en kompleks smagsprofil med en ristet smag af nødder.

Rugbrødet giver et særligt godt modspil til de mere syrlige elementer til julefrokosten, som f.eks. den klassiske sildemad.

Julebollen

Den gammeldags julebolle er en dejlig, smagfuld bløddejsbolle med kardemomme og remonce, der pyntes med mørk glasur og nødder.

Juletræ og isbjørn

Vores populære flødeboller og romkugler har klædt sig på til julen.

Juletræerne står på marcipanbunde og er fyldt med fløjlsblød skum, inden de dyppes i hvid chokolade og rulles i knasende, grøn kokos. På toppen stråler den fine julestjerne selvfølgelig.

Isbjørnene er bygget på klassiske romkugler med den kendte trøffelmasse. De pyntes med kokospels, samt øjne, ører og en lille snude.

Julefryd

Svampet krydderkage med julens varme krydderier. Lagdelt med syrlig kirsebærkompot i midten og ostecreme vendt med kirsebær i kanten og på toppen af kagen. Toppet med kirsebærstøv og knasende chokoladeperler.

Ambrosiastang

Julestang bagt med appelsinmarmelade og kardemommeremonce. Toppet med gyldne, ristede mandelflager og kakaoglasur.

Julesmåkager

Det er ikke jul uden duften af julens småkager, der spreder sig i bageriet. Vores konditorer bager vaniljekranse, brunkager, pebernødder, kanelkager og alle de andre klassikere hele julen.

Julesteg

En julesandwich med kamsteg, estragonmayo, spinat og tyttebærkompot.

Få leveret julen direkte til døren

Det er nu muligt at få leveret dine julefavoritter direkte til hoveddøren.

Det eneste du skal gøre er at hente vores app, lægge dine julefavoritter i kurven og færdiggøre din bestilling. Så henter vores samarbejdspartner dine juleprodukter på dagen, så de altid er friske når de bliver leveret.

Hent vores app og bestil levering i dag.

App Store Google Play