Jul i Lagkagehuset

JUL I LAGKAGEHUSET

Julen er landet i Lagkagehuset, og med sig bringer den både elskede juleklassikere og spændende julenyheder. Vi har fyldt vores hylder med smagfulde julegodter, der vækker varme minder og skaber nye traditioner. I år kan du blandt andet glæde dig til vores nye, krydrede julelatte og Snowy, den søde flødebollesnemand. Der vil også være et glædeligt gensyn med klassikere som den gammeldags julebolle og de knasende julesmåkager.

Vi glæder os til igen i år at være en del af din jul, og ønsker dig en skøn højtid fyldt med smag og forkælelse.

NYHED: SNOWY

Sneen er faldet i konditorierne, og Snowy er klar til sneboldkamp. Fyldt med silkeblød skum, overtrukket med hvid chokoladesne og pyntet med et lille, charmerende chokoladeansigt. Skynd dig, inden han smelter! Noel, vores juletræsflødebolle gør Snowy selskab i flødebollefamilien over julen.

NYHED: JULELATTE

Når du trænger til et varmt og hyggeligt pitstop midt i juleræset, så er julelatten din perfekte følgesvend. Kom ind i varmen, og lad os brygge en skøn julelatte med krydret kanelsirup. Vi står naturligvis også klar til at forkæle dig med chailatte, varm chokolade med flødeskum, te eller din favoritkaffe.

JULESMÅKAGER

Der er få ting, der kan måle sig med duften af julens småkager, der breder sig i bagerierne. Vores dygtige konditorer bager vaniljekranse, brunkager, pebernødder, kanelkager og alle de andre klassikere hele julen.

GAMMELDAGS JULEBOLLE

Ingen jul i Lagkagehuset uden julebollen! Vores gammeldags julebolle er gået hen og blevet en vaskeægte juleklassiker i Lagkagehuset. Den smagfulde bløddejsbolle med kardemomme og remonce, mørk glasur og knasende nødder er klar til at forsøde juletiden.

HONNINGHJERTER OG HONNINGSNITTER MED BYBI

Julen er (honning)hjerternes fest!

Vores honninghjerter bages på en honningkagedej, sødes med honning fra Bybi, krydres med julens smage og dufte og overtrækkes med enten hvid eller mørk, belgisk chokolade. Bestil et par dage i forvejen og få personliggjort dit honninghjerte for 15 kr.

Vores honningsnitter bages på en krydret honningkagedej, sødet med honning fra Bybi og fyldes med fløjlsblød smørcreme og frisk æblemarmelade.

HAPS, HAPS, HAPS

Forberedelserne er mange, så lad os gerne sørge for det gode brød til årets julearrangementer. Vi bager med omhu, karaktér og en smule julemagi. Forudbestil det bløde formbrød til rejemaden, det kernerige rugbrød til silden og det luftige julebrød til æggemaden med Click and Collect i appen.

Julefryd

Svampet krydderkage med julens varme krydderier. Lagdelt med syrlig kirsebærkompot i midten og ostecreme vendt med kirsebær i kanten og på toppen af kagen. Toppet med kirsebærstøv og knasende chokoladeperler.

Få leveret julen direkte til døren

Det er nu muligt at få leveret dine julefavoritter direkte til hoveddøren.

Det eneste du skal gøre er at hente vores app, lægge dine julefavoritter i kurven og færdiggøre din bestilling. Så henter vores samarbejdspartner dine juleprodukter på dagen, så de altid er friske når de bliver leveret.

Hent vores app og bestil levering i dag.

App Store Google Play