Jul i Lagkagehuset

JUL MED DEM VI HOLDER AF

For os står jul for hjertevarme, hygge og traditioner.

Igen i år bager vi vores elskede juleklassikere som gammeldags juleboller, honninghjerter, småkager, julemuffins og meget mere. Men du kan også invitere venner og familie på nye julegodter, som den krydrede julefryd, brombærhorn og isbjørne.

Kom indenfor og lad os os skænke dig en varm chokolade eller en frisksmurt julesandwich til at tage med.

Husk, at du kan bestille alle vores julegodter med Click & Collect. Vi pakker, så du kan hente dine friskbagte lækkerier uden trængsel og alarm.

Glædelig jul.

MED ØNSKET OM EN BEDRE JUL TIL FLERE

I julen banker vores hjerter for traditioner, som binder os sammen med familie og venner. Men det er desværre ikke alle, der har den luksus i deres liv at have tætte og nære relationer.

Alt for mange sidder ufrivilligt alene juleaften, og det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor har vi indgået et samarbejde med Røde Kors, i kampen mod ensomhed.

Når du køber vores kagedåse for 35 kr., giver vi overskuddet videre, og vi opfordrer samtidig alle til at melde sig som enten julevært eller juleven.

På Røde Kors hjemmeside, kan du læse mere om, hvordan du kan blive både julevært eller julegæst.

Gammeldags julebolle

Der er ingen jul i Lagkagehuset uden gammeldags juleboller. Hvert eneste år er det en af de mest efterspurgte favoritter i Lagkagehuset.

Den gammeldags julebolle er en dejlig, smagfuld bløddejsbolle med kardemomme og remonce, der pyntes med mørk glasur og nødder.

HAPS, HAPS, HAPS

Gør noget ekstra ud af julebordet i år.

Vi bager brød med masser af smag, krumme og karakter, som gør ethvert julebord ære. Bestil det saftige lyse brød med sprød skorpe til rejemaden, det kernerige rugbrød til silden og andre julegodter på Click & Collect i vores app. Vi pakker de lækre sager, så de er klar, når du kommer.

Husk, at du selv kan vælge om rugbrødet skal skæres i skiver, samt hvilken tykkelse de skal have, når du bestiller i appen.

Find appen i App Store eller Google Play eller læs mere om hvilke fordele der følger med appen.

JULEFRYD

En god jul byder både på det vi kender, men der skal også være noget nyt. En overraskelse.

I år bager vi en ny svampet krydderkage med julens varme krydderier, som du kan dele med dem du holder af. Den er lagdelt med kirsebærkompot i midten og ostecreme vendt med kirsebær i kanten og på toppen af kagen. Den pyntes med kirsebærstøv og snefnug af sølv-marcipanstykker.

BROMBÆRHORN

Brombærhornet er den søde julenyhed, der er lige til at sætte tænderne i.

Vi fylder det søde kærnemælkshorn, som du kender fra rabarberhornet, med sød remonce og brombærkompot, og topper det med brombærglasur og pistacienødder.

JULETRÆER OG ISBJØRNE

Vores populære flødeboller og romkugler har klædt sig på til julen.

Juletræerne står på marcipanbunde og er fyldt med fløjlsblød skum, inden de dyppes i hvid chokolade og rulles i knasende, grøn kokos. På toppen stråler den fine julestjerne selvfølgelig.

Isbjørnene er bygget på klassiske romkugler med den kendte trøffelmasse. De pyntes med kokospels, samt øjne, ører og en lille snude.

LAD JULEFREDEN SÆNKE SIG

De mørke weekendmorgener er her og du kan trygt blive under dynen, mens vi bager dine brød, boller og pakker dine julegodter til morgenbordet.

Til morgenbordet bager vi igen i år ambrosiastangen, som er bagt med appelsinmarmelade og kardemomme-remonce. Den er toppet med gyldne, ristede mandelflager, kakaoglasur, hvide chokoladekugler og guldstøv, så den bliver helt eventyrlig!

Med vores app, kan du gå på opdagelse i vores sortiment, mens du varmer dig under dynen. Når du bestiller med Click & Collect, pakker vi alle godterne til dig, så de er klar når du kommer.

JULENS SANDWICH

Årets julesandwich fås både som en klassisk julestegsandwich og i en vegetarisk udgave.

Julestegsandwichen laver vi med kamsteg, estragonmayo, spinat og tyttebærkompot.

Den vegetariske julesandwich laves med stegte rødbeder, estragonmayo, ristede hasselnødder og rucola.

JULEMUFFIN

Vi håber ikke, vi har gjort det alt for svært at vælge mellem vores julemuffins.

Prøv vores gulerodsmuffin med ostecreme og rødt julehjerte af marcipan, chokolademuffin med flormelis-sne på toppen eller vores klassiske blåbærmuffin med juletræ af ostecreme og røde chokoladekugler.

HONNINGHJERTER

Julen er hjerternes fest og nu kan du give juleglæden videre med et honninghjerte - En velsmagende gave til dig selv eller én, du har kær. Giv det i værtindegave, adventsgave eller bare fordi.

Vi bager dem med honningkagedej krydret med julens smag og dufte - og overtrækker med mørk eller hvid chokolade med pynt på toppen.

Husk, at du kan gøre et honninghjerte helt personligt ved at få skrevet et navn med glasur ovenpå. Bestil det i dit lokale Lagkagehuset for 15 kr. et par dage før du skal bruge det.

Find kontaktinformationer på dit lokale Lagkagehus herunder.

JULENS SMÅKAGER

Det er ikke jul uden duften af julens småkager, der spreder sig i bageriet. Vores konditorer bager vaniljekranse, brunkager, pebernødder, kanelkager og lakridssmåkager hele julen.