KALDER ALLE KATTEKONGER OG KATTEDRONNINGER

Fastelavn i Lagkagehuset

Højtiden som både børn og barnlige sjæle ser frem til.

Fastelavn 2021, bliver anderledes end den plejer, men vores konditorer sørger som altid for smagfulde og farverige fastelavnsboller, så du kan sætte tænderne i både gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i Lagkagehuset landet over.

I år kan du hente dine fastelavnsboller to-go, og vi håber at du vil hjælpe os med at gøre oplevelsen lidt rarere for dig selv og andre der handler hos os, ved at bestille dem på forhånd. Så sørger vi for et smil og at de er pakket og klar når du kommer.

I 65 af vores butikker kan du bestille via vores app Lagkagehuset+, hvor du desuden sparer op til gratis brød, wienerbrød og kaffe når du handler.

App Store Google Play

Her på siden kan du læse meget mere om Fastelavns-favoritterne.

Gammeldags fastelavnsboller

Klassikeren over dem alle er den gammeldags fastelavnsbolle.
Vi bager den på en bløddej med creme og chokolade. Bollen bliver slutvis pyntet med mørk glasur på toppen.

FLØDEFASTELAVNSBOLLER

Hvis du er til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, så har vi flere varianter at byde på. Herunder ses de favoritter, som kan købes i hele landet.

CREME & VANILJE
Vores mest populære fastelavnsbolle er med flødeskum og vaniljecreme toppet med flormelis. Helt enkelt og simpelt, men den tager popularitetsprisen hvert år. Så den rører vi ikke ved!

HINDBÆR & SARAH BERNHARDT
Fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet lidt sødme med konditorens Sarah Bernhardt-mousse. De mildt syrlige hindbær i samspil med den søde mousse er den helt rigtige kombination. Vi pynter bollen med hindbærmousse og frysetørret hindbær.

BLÅBÆR & NOUGAT
Bollen er med blåbærcreme og nougatmousse, to smage i fin balance. På toppen pynter vi med lidt mere blåbærcreme, nougatglasur og tre friske blåbær.

WIENERBRØDSFASTELAVNSBOLLER

Hvis du skulle få lyst til fastelavnsboller uden flødeskum, så prøv vores klassiske wienebrødsfastelavnsboller. Du kan få dem i et udvalg af smage alt efter, hvor i landet du befinder dig.