Fastelavn I Lagkagehuset

FIND DIN FAVORIT BLANDT FASTELAVNSBOLLERNE

Fastelavnsbollerne er landet, så nu er det tid til at finde din favorit.

Tag fastelavnsbolletesten og find ud af hvilken fastelavnsbolle du bør sætte tænderne i.

Du skal blot at besvare tre spørgsmål,
så kan vi anbefale en fastelavnsbolle der er skræddersyet til dig.

SÅ HAR VI BALLADEN

Uanset om du er til flødefastelavnsboller med lækre cremer og masser af smag, en gammeldags fastelavnsbolle med remonce eller wienerbrødsfastelavnsbollerne med creme eller syltetøj i midten, er vi sikre på at du nok skal få stillet lækkersulten.

I år har vi også en svensk inspireret nyhed som du skal smage; Semla.

Du kan nu smage dig igennem vores store sortiment af både nye og gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i Lagkagehuset i hele landet.

Vi har samlet favoritterne her på siden, så du kan lade dig inspirere.

Husk at du kan bestille dine fastelavnsboller på Click & Collect.

App Store Google Play

Fastelavnsboller med fløde

Hvis du er til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, så har vi flere varianter at byde på. Vores flødefastelavnsboller er bagt på wienerbrødsdej, der fyldes med forskellige smage. Herunder ses de 5 favoritter, som kan købes i hele landet.

VANILJECREME
Vores mest populære fastelavnsbolle er med flødeskum og vaniljecreme toppet med flormelis. Helt enkelt og simpelt, men den tager popularitetsprisen hvert år. Så den rører vi ikke ved!

HINDBÆR & SARAH BERNHARDT
Fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet lidt sødme med konditorens Sarah Bernhardt-mousse. De mildt syrlige hindbær i samspil med den søde mousse er den helt rigtige kombination. Vi pynter bollen med hindbærmousse og frysetørret hindbær.

BLÅBÆR & NOUGAT
Bollen er med nougatcreme og blåbærmousse, to milde smage i fin balance. På toppen pynter vi med lidt mere blåbærcreme, nougatglasur og tre friske blåbær.

RABARBER
Fastelavnsbollen er fyldt med rabarbermousse for en skøn frisk smag og er toppet med et stykke hvid chokolade.

MOKKA & SALTKARAMEL
Vi har fyldt denne fastelavnsbolle med en kraftig og intens kaffecreme lavet på vores egen espressoblend af arabicabønner fra Brasilien og Colombia. I samspil med den salte karamel giver det en fastelavnsbolle spækket med smag og karakter.

SEMLA

I år introducerer vi en Semla i vores fastelavnsbollesortiment.

Semlaen er det svenske bud på en fastelavnsbolle og vores version er baseret på vores gammeldags fastelavnsbolle med fyld af kardemommecreme, sød mandelmasse og masser af flødskum. Afpyntet med ristede hasselnødder og guldstøv.

Gammeldags fastelavnsboller

Klassikeren over dem alle er den gammeldags fastelavnsbolle, som er en bløddej bagt med creme og chokolade. Bollen bliver slutvis pyntet med mørk glasur på toppen.

Wienerbrøds­fastelavnsboller

Hvis du skulle få lyst til fastelavnsboller uden flødeskum, så prøv vores almindelige fastelavnsboller, som du kan få med et udvalg af smage alt efter, hvor i landet du befinder dig.