Fastelavn I Lagkagehuset

SÅ HAR VI BALLADEN

Uanset om du er til flødefastelavnsboller med lækre cremer og masser af smag, en gammeldags fastelavnsbolle med remonce eller wienerbrødsfastelavnsbollerne med creme eller syltetøj i midten, er vi sikre på at du nok skal få stillet lækkersulten.

Du kan nu smage dig igennem vores store sortiment af både nye og gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i Lagkagehuset i hele landet.

Vi har samlet favoritterne her på siden, så du kan lade dig inspirere.

Husk at du også kan bestille dine fastelavnsboller på Click & Collect, eller få dem leveret direkte til døren i store dele af landet.

App Store Google Play

Fastelavnsboller med fløde

Hvis du er til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, så har vi flere varianter at byde på. Vores flødefastelavnsboller er bagt på wienerbrødsdej, der fyldes med forskellige smage. Herunder ses de 4 favoritter, som kan købes i hele landet.

VANILJECREME
Vores mest populære fastelavnsbolle er med flødeskum og vaniljecreme toppet med flormelis. Helt enkelt og simpelt, men den tager popularitetsprisen hvert år. Så den rører vi ikke ved!

HINDBÆR & SARAH BERNHARDT
Fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet lidt sødme med konditorens Sarah Bernhardt-mousse. De mildt syrlige hindbær i samspil med den søde mousse er den helt rigtige kombination. Vi pynter bollen med hindbærmousse og frysetørret hindbær.

BLÅBÆR & NOUGAT
Bollen er med nougatcreme og blåbærmousse, to milde smage i fin balance. På toppen pynter vi med lidt mere blåbærcreme, nougatglasur og tre friske blåbær.

MOKKA & SALTKARAMEL
Vi har fyldt denne fastelavnsbolle med en kraftig og intens kaffecreme lavet på vores egen espressoblend af arabicabønner fra Brasilien og Colombia. I samspil med den salte karamel giver det en fastelavnsbolle spækket med smag og karakter.

Ny vegansk Bergamotteballade

Vi har igen i år veganske nyheder på fastelavnsbolle-fronten.

Lad os præssentere Bergamotteballde, en vegansk wienerdej toppet med syrlig bergamottefromage, omkranset af en sødmefuld passionsfromage.

En skøn og eksotisk smagsoplevelse, pyntet med frysetørret passionspulver og tørret morgenfrue.

HINDBÆRBALLADE

Du kan igen i år sætte tænderne i vores veganske fastelavnsbolle, som er af sprød wienerdej med bagte rabarber, hindbærkompot og -fromage omkranset af luftig hindbærskum. En velafbalanceret smagsoplevelse, pyntet med tørret kornblomst.

Gammeldags fastelavnsboller

Klassikeren over dem alle er den gammeldags fastelavnsbolle, som er en bløddej bagt med remonce og chokolade. Bollen bliver slutvis pyntet med mørk glasur på toppen.

Wienerbrøds­fastelavnsboller

Hvis du skulle få lyst til fastelavnsboller uden flødeskum, så prøv vores almindelige fastelavnsboller, som du kan få med enten creme eller hindbærfyld.

FÅ LEVERET FASTELAVNEN DIREKTE TIL DØREN

Det er nu muligt at få leveret dine fastelavnsboller direkte til hoveddøren.

Det eneste du skal gøre er at hente vores app, lægge dine yndlings fastelavnsboller i kurven og færdiggøre din bestilling. Så henter vores samarbejdspartner dine fastelavnsboller på dagen, så de altid er friske når de bliver leveret.

Hent vores app og bestil levering i dag.

App Store Google Play