Fastelavn i Lagkagehuset

FASTELAVN I LAGKAGEHUSET

En af årets sjoveste højtider for børn og barnlige sjæle kulminerer fastelavnssøndag, 23. februar 2020, og rigtig mange ser frem til at smage årets fastelavnsboller. Vi synes jo fastelavnsboller smager så godt, at de ikke kun skal spises lige omkring fastelavnssøndag. Derfor kan du kan allerede fra 8. januar sætte tænderne i både gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i Lagkagehuset i hele landet.

GAMMELDAGS FASTELAVNSBOLLER

Klassikeren over dem alle er den gammeldags fastelavnsbolle, som er en bløddej bagt med creme og med chokolade på toppen.

FASTELAVNSBOLLER MED FLØDESKUM

Har du mere lyst til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, så kan du prøve en eller flere af vores varianter:
 
BLÅBÆR & NOUGAT
Blåbærrene giver en smuk farve til denne variant, som mange synes er vores flotteste fastelavnsbolle. Vores konditorer bager den på wienerbrødsdej med nougatcreme og blåbærmousse, to milde smage i fin balance. På toppen pynter vi med lidt mere blåbærcreme, nougatglasur og friske blåbær.

CREME & VANILJE
Vores mest populære fastelavnsbolle er bagt på wienerbrødsdej med flødeskum og vaniljecreme toppet med flormelis. Helt enkelt og simpelt, men den tager popularitetsprisen hvert år. Så den rører vi ikke ved!
 
HINDBÆR & SARAH BERNHARDT
Fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet sødme fra konditorens Sarah Bernhardt-mousse. De mildt syrlige hindbær i samspil med den søde mousse er den helt rigtige kombination. Vi pynter bollen med en roset af hindbærmousse og topper med frysetørret hindbær.

WIENERBRØDS- FASTELAVSBOLLER

Hvis du skulle få lyst til fastelavnsboller uden flødeskum, så prøv de almindelige fastelavnsboller, som du kan få med enten hindbær, æble, svesker eller creme i midten.
 
Fastelavnsbollerne kan købes i alle Lagkagehuset over hele landet fra 8. januar. Find dit lokale Lagkagehuset lige her