Presse

Lagkagehuset leverer rekordomsætning

(28/6-2024)

Lagkagehuset fortsætter med at vokse på toplinjen, og selskabets driftsresultat forbedres markant. Det viser Lagkagehusets årsregnskab for 2023. Desuden viser ny strategi allerede positive resultater.

”Vi er glade for, at vi har formået at vokse på toplinjen i en tid med inflation og lav forbrugertillid. Det vidner om, at vi har fået flere gæster i butikkerne, og at de køber mere bagværk, kage eller kaffe. Det ser vi som et tegn på glade gæster, der er vilde med vores produkter,” siger Joachim B. Knudsen, der tiltrådte som ny direktør i Lagkagehuset den 1. januar 2024.

Download vores pressemeddelse her

Lagkagehuset klar med ny topchef

(22/11-2023)

Vi kan i dag præsentere vores nye CEO, Joachim Knudsen, som starter i sin nye rolle d. 1. januar 2024.

”Vi er glade for at kunne byde Joachim Knudsen velkommen som ny direktør. Han kommer med mere end 25 års brancheerfaring og har leveret imponerende resultater hos McDonald’s. Samtidig er han en stærk og erfaren leder med et operationelt fokus, som vil passe godt ind i virksomheden i denne næste fase," siger David Campbell, bestyrelsesformand i Danish Bake Holding, selskabet bag Lagkagehuset.

Download vores pressemeddelse her

Pressehenvendelser

Alle pressehenvendelser:

Camilla Hjort West
Mail: camilla@helpagency.dk
Mobil: [+4553683401]

PRESSEKIT

I dette pressekit finder du billeder, der beskriver Lagkagehuset som virksomhed; vores passion for det gode bagværk, rustikke produkter og den gode service. Her er også billeder af Danmarks første Lagkagehus.
Læs mere om historien her.

Her finder du også logoet for Lagkagehuset, vores internationale brand Ole & Steen, samt kringlen som symboliserer begge brands.

DOWNLOAD PRESSEKIT