Donationer

SAMFUNDSBIDRAG

Overskydende brød og kager doneres til velgørende organisationer
I Lagkagehuset samarbejder vi med en lang række velgørende organisationer over hele landet. De modtager en stor del af det bagværk, der er i overskud i vores bagerier og butikker ved lukketid. Resten bruger vores bagere selv i bagerierne til blandt andet at lave vores populære træstammer og romkugler. På den måde hjælper vi nogle af de mest udsatte borgere i vores samfund og reducerer på samme tid vores madspild.

Her er et udsnit af de organisationer, vi udleverer overskydende brød og kager til - hver eneste dag:

Storkøbenhavn
Mændenes Hjem, Vincent Gruppen, Vesterbro Maduddeling, Betlehem og Apostel Kirkernes madudlevering til hjemløse, Kvindehjemmet, opholdssted for voldsramte kvinder og deres børn, Cafe Exit, udslusningsprojekt for tidligere straffede og Vestre Fængsel - til særlige begivenheder

Resten af Danmark:
Kirkens korshær – Aalborg, Den blå cafe - Hjørring, Kirkens korshær - Randers, Stop madspild - Kjellerup, Sind og Blå Viol - Skive og Stop lokal madspild - Viborg

Donationer

Vi støtter ofte op om humanitære og velgørende formål. Det gør vi ved, at donere kager og brød ved diverse arrangementer, hvor det kommer dem som fortjener lidt ekstra, tilgode.

Hvis du vil søge om en donation, gør du det via nedenstående knap.

Vi behandler ansøgningerne ultimo hvert kvartal, hvorefter du vil modtage et svar.
Husk derfor at søge i god tid!

ÅRETS VIRKSOMHED I BRØNDBY KOMMUNE 2019

I 2019 åbnede vi vores nyeste bageri i Brøndby, hvor bagere og konditorer bager dag og nat, så vi flere gange om dagen kan levere friskbagt brød og kager til flere af vores butikker i Storkøbenhavn. Samme år modtog bageriet prisen som Årets Virksomhed i Brøndby. Vi blev indstillet til prisen for ”arbejdet med at skabe et inkluderende arbejdsmarked – og vores signifikante resultater med at sikre jobåbninger og varig beskæftigelse for borgere på kanten af arbejdsmarkedet”.

Prisen er i høj grad givet for den indsats, der bliver lagt i at bringe ledige ind på arbejdsmarkedet, som heldigvis lykkes i stor stil i vores centrale konditori og bageri i Brøndby. For Lagkagehuset er det naturligt at engagere os i lokalområdet og tage et ansvar på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at mennesker med vidt forskellig baggrund har noget at bidrage med. Det kan for eksempel være mennesker af anden etnisk oprindelse, mennesker med handicaps eller mennesker, der i et eller andet omfang er ramt af sociale omstændigheder. Vi ser frem til at fortsætte vores indsats med at skabe jobs på alle niveauer og på tværs af vores mange fagområder.