LAGKAGEHUSET LEVERER DIREKTE TIL DØREN

LEVERING DIREKTE TIL DØREN

Det er nu muligt at få leveret friskbagt bagværk, brød, kage og sandwiches fra dit lokale Lagkagehuset direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at hente vores app, lægge dine favoritter i kurven og færdiggøre din bestilling. Så henter vores samarbejdspartner Take Out dine produkter på dagen, så de altid er friske når de bliver leveret, uanset om du sidder derhjemme, på kontoret eller noget helt tredje.

Vi kan levere en strakslevering hele dagen indenfor 60 minutter. Ønsker du at bestille levering til de kommende dage, er det muligt bestille 6 dage frem og du kan her vælge med 30 minutters intervaller.

Det eneste krav vi stiller, er at du minimum bestiller for 100 kr, uanset hvad du lyster mest. Vi pakker dine produkter så godt vi kan, så de holder deres form og friskhed når du modtager dem.

Befinder du dig længere end 6 km væk og ønsker levering, skal du bestille direkte hos dit lokale Lagkagehus.

App Store Google Play

Lagkagehuset morgenbord med rundstykker og ost
Lagkagehuset kanelstang og kaffe

HVOR LEVERER VI FRA?

Vi leverer i Århus, Odense, Ålborg og det meste af København. Du kan se hvilken butikker der er leveringsklar og befinder sig tættest på dig i vores app når du indtaster leveringsadressen.

I København leverer vi fra:

I Århus leverer vi fra:

I Odense leverer vi fra:

I Ålborg leverer vi fra:

HVORDAN BESTILLER JEG LEVERING?

Det eneste det kræver for at bestille levering fra Lagkagehuset er at du har hentet vores app, og har oprettet dig som bruger, læs mere her.

Når du har oprettet din bruger klikker du på “bestil” og “levering”, indtaster den adresse du gerne vil have leveret til, og så kan du ellers bare fylde kurven med alt lige fra brød, kage, bagværk og hvad dit hjerte ellers begærer.

Når du er færdig med at tilføje dine produkter, vælger du bare det tidspunkt du gerne vil have dine produkter leveret, så kommer vi med din levering på det ønskede tidspunkt.

Vores leveringspriser bliver udregnet i appen og forholder sig således:

  • 0-2km 39,95 kr.
  • 2-4km 49,95 kr.
  • 4-6km 59,95 kr.

Priserne er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Lagkagehuset app click & collect