LAGKAGEHUSET LEVERER DIREKTE TIL DØREN

LEVERING DIREKTE TIL DØREN

Det er nu muligt at få leveret friskbagt bagværk, brød, kage og sandwiches fra dit lokale Lagkagehuset direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at hente vores app, lægge dine favoritter i kurven og færdiggøre din bestilling. Så henter vores samarbejdspartner dine produkter på dagen, så de altid er friske når de bliver leveret, uanset om du sidder derhjemme, på kontoret eller noget helt tredje.

App Store Google Play

Lagkagehuset morgenbord med rundstykker og ost
Lagkagehuset kanelstang og kaffe

HVOR LEVERER VI FRA?

Vi leverer alt fra friskbagte morgenbrød til himmelske kager, der vækker glæde og begejstring hos enhver. Dertil har vi selvfølgelig også vores altid frisksmurte sandwiches i mange varianter, og vores snack sortiment bestående af bl.a. pølsehorn og minipizzaer som du kan spise på farten.

Uanset hvad du lyster kan du nu få udbragt dine favoritter fra 90 af vores Lagkagehuset butikker, fordelt ud over hele landet så vi er altid tæt på dig, uanset om du bor på Jylland, Fyn eller Sjælland.

Se om vi leverer hos dig i vores app, så har du butikkens fulde sortiment lige ved hånden.

Hvad kan jeg få leveret?

Vores bagere står tidligt op for at sikre, at du får de bedste rundstykker, croissanter og brød, bagt med lækre ingredienser.

Mangler du en lækker frokost? Så tilbyder vi et bredt udvalg af fristende sandwiches. Uanset om du har travlt på kontoret eller ønsker en lækker frokost derhjemme, leverer vi direkte til dig.

Og selvfølgelig er der vores fantastiske udvalg af kager, der er perfekte til enhver festlig lejlighed eller bare til at forkæle dig selv med.

Så lad os tage os af dit bagværksbehov - fra morgenbrød til frokost og lækre kager - og bringe den autentiske Lagkagehuset-oplevelse direkte til din dør.

Lagkagehuset app click & collect

HVORDAN BESTILLER JEG LEVERING?

Det eneste det kræver for at bestille levering fra Lagkagehuset er at du har hentet vores app, og har oprettet dig som bruger, læs mere her.

Når du har oprettet din bruger klikker du på “bestil” og “levering”, indtaster den adresse du gerne vil have leveret til, og så kan du ellers bare fylde kurven med alt lige fra brød, kage, bagværk og hvad dit hjerte ellers begærer.

Når du er færdig med at tilføje dine produkter, vælger du bare det tidspunkt du gerne vil have dine produkter leveret, så kommer vi med din levering på det ønskede tidspunkt.