FÅ EN FIRMAAFTALE

Bliv erhvervskunde i dag

Bliv erhvervskunde i dag via vores app. Det er nemt at komme i gang med blot få klik:

  1. Download vores app.
  2. Gå til menuen "Bestil".
  3. Slå "Erhvervskundekøb" til, som vist på billedet.
  4. Start virksomhedsregistreringen og færdiggør processen for at kunne købe med firmakortet.

Med en firmaaftale hos Lagkagehuset kan du og dine kollegaer bestille morgenmad, frokost, kaffe, kage, sandwich og brød direkte via vores app.

Benyt Click & Collect og hent alle jeres favoritter, uanset om det er morgenbrød, sandwich eller eftermiddagskage. Vi pakker bestillingen, så den står klar, når du eller dine kollegaer kommer forbi.

Vi tilbyder også levering fra vores mange butikker. Se om du kan få dine favoritter leveret via vores app, eller læs mere om vores leveringsmuligheder læs mere.

App Store Google Play

Samme gode smag som altid

Fælles morgenmad er en skøn måde at starte dagen på, og vi har samlet nogle af vores favoritter til jer.

Vi har et varieret udvalg af frisksmurte sandwich til både den nemme frokost på kontoret eller maden til mødet. Åben appen og vælg dit nærmeste Lagkagehuset for præcist sandwich-sortiment.

Vores konditorer over hele landet laver kager døgnet rundt, så I kan få lidt til den søde tand på kontoret.

Blandt vores mest populære kager og lagkager er jordbærkage, blåbærtærte, Gateau Marcel, hindbærlagkage og vores othellolagkage.

I skal heller ikke snydes for vores træstammer, romkugler, hindbærsnitter, cookies, brownies og flødeboller.

FORKÆL MEDARBEJDERNE

Nu har du som arbejdsgiver også muligheden for at forkæle dine medarbejdere. Via vores app er det nu også muligt at sende et digitalt gavekort, der indeholder præcis det beløb som du synes dine medarbejdere fortjener. Om det er til kage til kaffen, eller en sandwich til frokosten er op til dig.

For at sende et digital gavekort til dine medarbejdere, kræver det blot at modtageren af gavekortet er registreret i vores app, som kan hentes via overstående links. Derefter kan modtageren bruge gavekortet via Click & Collect eller i det Lagkagehus der passer dem.

Hent vores app og kom i gang med sprede glæde omkring dig

App Store Google Play

Frigør tid med gentagende ordrer

Lad os tage ansvaret for dine gentagende bestillinger og leverancer. Vi har automatiseret bestillingsprocessen, så du via vores gentagende ordrer funktion, kun skal lave din bestilling én gang.

Effektivitet og tidsbesparelse: Slip for gentagen manuel indtastning af ordrer. Vores system husker dine præferencer og gentager bestillingerne præcist som ønsket.

Præcis levering: Vælg den ønskede dato for levering af dine produkter. Du kan planlægge i forvejen og være sikker på, at dine varer ankommer til tiden.

Automatisk Fakturering: Undgå besværet med at udstede fakturaer manuelt. Vores system genererer automatisk fakturaer baseret på dine bestillinger og sender dem til din virksomhed.

TIL VIRKSOMHEDER DER IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS

ER DU NY KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende oprettelse af firmaaftale som erhvervskunde er du velkommen til at skrive til denne mail: erhvervskunde@lagkagehuset.dk

ER DU EKSISTERENDE KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende adresseændringer, kontokort eller fakturaer, er du velkommen til at skrive til: debitor@lagkagehuset.dk

Ønsker I at lægge en ordre til én lokation, kan I bestille via Click&Collect i appen eller ved at ringe til jeres lokale Lagkagehus. I finder kontaktinfo her: find butik.

Skal ordren derimod fordeles ud til flere lokationer rundt omkring i landet, kan I sende en forespørgsel til erhvervskunde@lagkagehuset.dk. Jeres henvendelse besvares indenfor 3 hverdage.

Skal du sende os en regning, eller har du spørgsmål i den forbindelse? Så kan du skrive til kreditor@lagkagehuset.dk

Ansøg om fakturabetaling

Ønsker I at betale via faktura i stedet for via firmakortet? Ansøg via knappen nedenfor.

Alle jeres køb bliver samlet på én månedlig faktura, og jeres virksomhed optjener rabat ved køb for minimum 2.000 kr. om måneden.