Erhvervskunder - FÅ EN FIRMAAFTALE

Lagkagehuset butiksvindue fyldt med wienerbrød i form af kanelsnegle, spandauer, dertil jordbærtærte, romkugler og træstammer

BESTIL, HENT ELLER FÅ LEVERET FIRMAETS MORGENMAD, FROKOST ELLER KAGEN TIL KAFFEN

Med en firmaaftale og en firmakonto hos Lagkagehuset kan du og dine kollegaer bestille og hente morgenmad, frokost, kaffe, kage, sandwich og brød via vores app, i alle vores butikker med Click & Collect med undtagelse af Nærum Meny og Billund lufthavn. Her kan I shoppe lige det I ønsker fra vores sortiment, eller vælge mellem menuer af morgenbrød-, sandwich- eller eftermiddagskage hvis det skal være nemt. Vi pakker bestillingen og den er klar når du eller din kollega afhenter den.

Vi bringer nu ud fra 65 af vores butikker. Se om du kan få leveret dine favoritter via vores app, eller læs mere om vores leveringsmuligheder her læs mere.

Alle jeres køb bliver samlet på én månedlig faktura og jeres virksomhed optjener rabat ved køb for minimum 2.000 kr. om måneden.

MORGENMADEN, DEN NEMME FROKOST, MADEN TIL MØDET ELLER KAGEN TIL KAFFEN

Fælles morgenmad er en skøn måde at starte dagen på, og vi har samlet nogle af vores favoritter til jer. Vi har sammensat forskellige menuer, så der er lidt af hvert til alle med enhver smag.

Vi har et varieret udvalg af frisksmurte sandwich til både den nemme frokost på kontoret eller maden til mødet. I den aktuelle menu kan I vælge mellem sandwich med laks, tun, skinke & ost. Bemærk dog, at yderligere varianter forefindes lokalt. Kontakt dit nærmeste Lagkagehuset for præcist sandwich-sortiment.

Vores konditorer over hele landet laver kager døgnet rundt, så I kan få lidt til den søde tand på kontoret.

Blandt vores mest populære kager og lagkager er jordbærkage, blåbærtærte, Gateau Marcel, hindbærlagkage og vores othellolagkage. I skal heller ikke snydes for vores træstammer, romkugler, hindbærsnitter, cookies, brownies og flødeboller.

FORKÆL MEDARBEJDERNE

Nu har du som arbejdsgiver også muligheden for at forkæle dine medarbejdere. Via vores app er det nu også muligt at sende et digitalt gavekort, der indeholder præcis det beløb som du synes dine medarbejdere fortjener. Om det er til kage til kaffen, eller en sandwich til frokosten er op til dig.

For at sende et digital gavekort til dine medarbejdere, kræver det blot at modtageren af gavekortet er registreret i vores app, som kan hentes via overstående links. Derefter kan modtageren bruge gavekortet via Click & Collect eller i det Lagkagehus der passer dem.

Hent vores app og kom i gang med sprede glæde omkring dig

App Store Google Play

LAGKAGEHUSET CLICK & COLLECT TIL VIRKSOMHEDER DER IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS

ER DU NY KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende oprettelse af firmaaftale som erhvervskunde er du velkommen til at skrive til denne mail: erhvervskunde@lagkagehuset.dk

ER DU EKSISTERENDE KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende adresseændringer, kontokort eller fakturaer, er du velkommen til at skrive til: debitor@lagkagehuset.dk

Ønsker I at lægge en ordre til én lokation, kan I bestille via Click&Collect i appen eller ved at ringe til jeres lokale Lagkagehus. I finder kontaktinfo her: find butik.

Skal ordren derimod fordeles ud til flere lokationer rundt omkring i landet, kan I sende en forespørgsel til erhvervskunde@lagkagehuset.dk. Jeres henvendelse besvares indenfor 3 hverdage.

Skal du sende os en regning, eller har du spørgsmål i den forbindelse? Så kan du skrive til kreditor@lagkagehuset.dk

Optjen rabat med en firmaaftale

Med en firmaaftale hos Lagkagehuset er det muligt at optjene rabat på brød, wienerbrød, kager, sandwich og varme drikke.

Alle jeres køb bliver samlet på én månedlig faktura og jeres virksomhed optjener rabat ved køb for minimum 2.000 kr. om måneden.

På billedet vises det hvordan rabatordningen er opbygget med en firmaaftale hos Lagkagehuset.

FAQ

Hvordan bliver jeg erhvervskunde i Lagkagehuset?

  • Du udfylder ansøgning via knappen ”Ansøg om at blive erhvervskunde”, hvorefter finansafdelingen laver en kreditvurdering af virksomheden. Efter godkendelse, kan du handle via vores app og/eller i dit lokale Lagkagehus.

Hvordan oprettes jeg i Lagkagehuset+ app´en?

  • Du finder Lagkagehuset+ i Apple App Store eller på Google Play. Du kan også benytte dig af knappen her på siden. Efter at have installeret app’en på din telefon, skal du logge ind eller oprette dig.

Hvordan aktiverer jeg min firmakonto i app’en?

  • For at aktivere din firmakonto skal du indtaste dit telefonnummer, hvorefter du skal benytte dig af den kode du vil få tilsendt på sms. Hvis du allerede har en privat konto, vil det være det samme telefonnummer du skal bruge. Din private konto og din firmakonto bliver ikke blandet sammen, du bestemmer selv hvornår du handler som erhvervskunde og hvornår du handler som privatkunde.

Hvordan gennemfører jeg et køb som erhvervskunde?

  • Som erhvervskunde skal du aktivt tilvælge ”erhvervskunde” ved oprettelse af din ordre i vores app. Du skal benytte dig af ”tænd / sluk” knappen som vises i forbindelse med dit valg om ”levering, afhentning eller gavekøb”.

FAQ

Jeg kan ikke aktivere erhvervskundeknappen

  1. Det nr. som er logget ind i app´en, skal være det samme nr. som er tilknyttet adgang som erhvervskundekontoen.
  2. Fra oprettelse af en ny medarbejder eller admin via erhvervskunde administrationspanelet (link til login) vil der gå ca. en time, før systemerne er opdateret hele vejen rundt, af sikkerhedsmæssige årsager.
  3. Hvis du har installeret seneste version af app, logget ind med samme telefonnummer som din erhvervskunde-konto er registreret med, og det stadig ikke virker, skal du kontakte support på support@lagkagehuset.dk.

Hvordan laver jeg en gentagende ordre?

  • Som erhvervskunde har du mulighed for at oprette gentagende ordre. Det betyder at din ordre vil blive gentaget på det/de tidspunkter du ønsker det. For eksempel ser vi mange som ønsker de samme produkter til fredagsmorgenmaden på kontoret. Gentagende ordre oprettes under Køb Online” – nederste menu i midten.

Jeg kan ikke aktivere gentagende ordre

  • Din profil skal være oprettet som erhvervskunde, for at du kan oprette en gentagende ordre.

Har du flere spørgsmål eller har du brug for hjælp, så benyt dig af nedenstående knap og kontakt os. Vi ser frem til at høre fra dig.