Erhvervskunder - FÅ EN FIRMAAFTALE

Lagkagehuset butiksvindue fyldt med wienerbrød i form af kanelsnegle, spandauer, dertil jordbærtærte, romkugler og træstammer

BESTIL, HENT ELLER FÅ LEVERET FIRMAETS MORGENMAD, FROKOST ELLER KAGEN TIL KAFFEN

Med en firmaaftale og en firmakonto hos Lagkagehuset kan du og dine kollegaer bestille og hente morgenmad, frokost, kaffe, kage, sandwich og brød via vores app, Lagkagehuset+ i vores 74 butikker med Click & Collect. Her kan I shoppe lige det I ønsker fra vores sortiment, eller vælge mellem menuer af morgenbrød-, sandwich- eller eftermiddagskage hvis det skal være nemt. Vi pakker bestillingen og den er klar når du eller din kollega afhenter den.

Vi bringer også ud mod betaling i de fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Alle jeres køb bliver samlet på én månedlig faktura og jeres virksomhed optjener rabat ved køb for minimum 2.000 kr. om måneden.

SE HVORDAN DET FUNGERER I LAGEKAGEHUSET+ APP

I denne video får du en guide til hvordan du bestiller på jeres erhvervskonto via Lagkagehuset+ appen. Her får du en general gennemgang af Click & Collect og bliver også guidet til hvordan du opretter gentagne ordrer, kopier gentagne bestillinger og pauser gentagne ordrer. Det er nemt og hurtigt at komme igang, du kan hente vores app, ved at klikke på nedenstående knap og så er du igang.

MORGENMADEN, DEN NEMME FROKOST, MADEN TIL MØDET ELLER KAGEN TIL KAFFEN

Fælles morgenmad er en skøn måde at starte dagen på, og vi har samlet nogle af vores favoritter til jer. Vi har sammensat forskellige menuer, så der er lidt af hvert til alle med enhver smag.

Vi har et varieret udvalg af frisksmurte sandwich til både den nemme frokost på kontoret eller maden til mødet. I den aktuelle menu kan I vælge mellem sandwich med laks, tun, skinke & ost. Bemærk dog, at yderligere varianter forefindes lokalt. Kontakt dit nærmeste Lagkagehuset for præcist sandwich-sortiment.

Vores konditorer over hele landet laver kager døgnet rundt, så I kan få lidt til den søde tand på kontoret.

Blandt vores mest populære kager og lagkager er jordbærkage, blåbærtærte, Gateau Marcel, hindbærlagkage og vores othellolagkage. I skal heller ikke snydes for vores træstammer, romkugler, hindbærsnitter, cookies, brownies og flødeboller.

ET SORTIMENT MED MULIGHED FOR AT GLÆDE ALLE

Vores sortiment er stort, og der er derfor rig mulighed for at sammensætte en personlig menu der vil glæde alle, uanset præferencer.

Her ses et eksempel på en frokost menu:

FROKOST TIL 10 PERSONER
4 sandwich med kød, 4 med fisk og 2 med vegetar
FROKOST TIL 10 PERSONER M. VAND
4 sandwich med kød, 4 med fisk, 2 med vegetar, 5 vand og 5 vand m. brus

Se hele vores menukort og priser på knappen nedenfor.

FORKÆL MEDARBEJDERNE PÅ HJEMMEKONTORET

Nu har du som arbejdsgiver muligheden for at forkæle dine medarbejdere på hjemmekontoret. Send dem en digital gave, på lige det du synes de fortjener. Gaven indløses i det lokale Lagkagehuset, via din Lagkagehuset+ profil.

Vil du gerne forkæle de medarbejdere der går glip af onsdagskage eller fælles morgenmad på kontoret? Eller give kage i anledning af virksomhedens fødselsdag, en kop specialkaffe til zoom-mødet, sandwich til frokosten eller noget helt sjette? Så lad os hjælpe dig med dette.

Du bestemmer hvad voucheren skal indeholde, hvem der skal have den tilsendt og sætte et personligt præg på voucheren.

For at vi kan udstede digitale gaver til jeres ansatte, kræver det at de er registreret i vores loyalitetsklub. Dette betyder at modtager skal hente og oprette sig en profil i vores app Lagkagehuset+. Det er gratis at være medlem og udover gaver, er der mange fordele ved at være bruger af Lagkagehuset+. Efter registreret medlemskab, kan der udstedes digitale gaver efter virksomhedens ønske.

Kontakt os via nedenstående knap for at komme i gang.

LAGKAGEHUSET CLICK & COLLECT TIL VIRKSOMHEDER DER IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS

ER DU NY KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende oprettelse af firmaaftale som erhvervskunde er du velkommen til at skrive til denne mail: erhvervskunde@lagkagehuset.dk

ER DU EKSISTERENDE KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende adresseændringer, kontokort eller fakturaer, er du velkommen til at skrive til: debitor@lagkagehuset.dk

Skal du sende os en regning, eller har du spørgsmål i den forbindelse? Så kan du skrive til kreditor@lagkagehuset.dk

Optjen rabat med en firmaaftale

Med en firmaaftale hos Lagkagehuset er det muligt at optjene rabat på brød, wienerbrød, kager, sandwich og varme drikke.

Alle jeres køb bliver samlet på én månedlig faktura og jeres virksomhed optjener rabat ved køb for minimum 2.000 kr. om måneden.

På billedet vises det hvordan rabatordningen er opbygget med en firmaaftal hos Lagkagehuset.

FAQ

Hvordan bliver jeg erhvervskunde i Lagkagehuset?

  • Du udfylder ansøgning via knappen ”Ansøg om at blive erhvervskunde”, hvorefter finansafdelingen laver en kreditvurdering af virksomheden. Efter godkendelse, kan du handle via vores app og/eller i dit lokale Lagkagehus.

Hvordan oprettes jeg i Lagkagehuset+ app´en?

  • Du finder Lagkagehuset+ i Apple App Store eller på Google Play. Du kan også benytte dig af knappen her på siden. Efter at have installeret app’en på din telefon, skal du logge ind eller oprette dig.

Hvordan aktivierer jeg min firmakonto i app’en?

  • For at aktiverer din firmakonto skal du indtaste dit telefonnummer, hvorefter du skal benytte dig af den kode du vil få tilsendt på sms. Hvis du allerede har en privat konto, vil det være det samme telefonnummer du skal bruge. Din private konto og din firmakonto bliver ikke blandet sammen, du bestemmer selv hvornår du handler som erhvervskunde og hvornår du handler som privatkunde.

Hvordan gennemfører jeg et køb som erhvervskunde?

  • Som erhvervskunde skal du aktivt tilvælge ”erhvervskunde” ved oprettelse af din ordre i vores app. Du skal benytte dig af ”tænd / sluk” knappen som vises i forbindelse med dit valg om ”levering, afhentning eller gavekøb”.

FAQ

Jeg kan ikke aktivere erhvervskundeknappen

  1. Det nr. som er logget ind i app´en, skal være det samme nr. som er tilknyttet adgang som erhvervskundekontoen.
  2. Fra oprettelse af en ny medarbejder eller admin via erhvervskunde administrationspanelet (link til login) vil der gå ca. en time, før systemerne er opdateret hele vejen rundt, af sikkerhedsmæssige årsager.
  3. Hvis du har installeret seneste version af app, logget ind med samme telefonnummer som din erhvervskunde-konto er registreret med, og det stadig ikke virker, skal du kontakte support på support@lagkagehuset.dk.

Hvordan laver jeg en gentagende ordre?

  • Som erhvervskunde har du mulighed for at oprette gentagende ordre. Det betyder at din ordre vil blive gentaget på det/de tidspunkter du ønsker det. For eksempel ser vi mange som ønsker de samme produkter til fredagsmorgenmaden på kontoret. Gentagende ordre oprettes under Køb Online” – nederste menu i midten.

Jeg kan ikke aktivere gentagende ordre

  • Din profil skal være oprettet som erhvervskunde, for at du kan oprette en gentagende ordre.

Har du flere spørgsmål eller har du brug for hjælp, så benyt dig af nedenstående knap og kontakt os. Vi ser frem til at høre fra dig.