Virksomheder

SKAL VI HJÆLPE MED FIRMAETS MORGENMAD, FROKOST, MADEN TIL MØDET ELLER KAGEN TIL KAFFEN?

Med en erhvervskundeaftale hos Lagkagehuset, får I en række fordele, der gør det nemt at bestille brød, kager og sandwich til hele kontoret til enten afhentning eller levering. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyr vi en firmapakke til jer, der kan indeholde enten morgenmad, frokost eller eftermiddagskage – eller sågar det hele. Vi har sammensat forskellige menuer, så det er så nemt som muligt for jer at bestille.

Ved indgåelse af en erhvervskundeaftale opretter vi en konto til jer og fakturerer månedligt. Ved køb over 2.000 kr. pr. måned opnås rabat.

I kan enten vælge at hente jeres bestilling selv eller få den leveret til døren. Vi leverer i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Ønsker I en erhvervskundeaftale eller har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os på: erhvervskunde@lagkagehuset.dk

MORGENMADEN TIL HELE KONTORET

Fælles morgenmad er en skøn måde at starte dagen på, og vi har samlet nogle af vores favoritter til jer. Vi har sammensat forskellige menuer, så der er lidt af hvert til alle med enhver smag.

Eksempel på morgenmad til 10 personer:
1 Specialbrød, 10 udvalgte boller, 10 forskellige wienerbrød og 1 kanelstang. Morgenmadsmenuerne fås også til 30 eller 50 personer.

Vi har et stort udvalg af morgenbrød, rugbrød og wienerbrød. Blandt de helt store favoritter finder du bl.a. vores forskellige hvedebrød, specialbrød, boller, rundstykker, håndværkere, croissanter, tebirkes, spandauer og kanelsnegle. For bare at nævne nogle få.

Bemærk: Sortimentet varierer, så yderligere varianter kan forefindes lokalt. Kontakt dit nærmeste Lagkagehuset for præcist sortiment.

DEN NEMME FROKOST ELLER MADEN TIL MØDET

Vi har et varieret udvalg af frisksmurte sandwich til både den nemme frokost på kontoret eller maden til mødet. I den aktuelle menu kan I vælge mellem sandwich med laks, tun, skinke & ost. Bemærk dog, at yderligere varianter forefindes lokalt. Kontakt dit nærmeste Lagkagehuset for præcist sandwich-sortiment.

Du kan også vælge vores populære minipizza eller pølsehorn.

Eksempler på menuer:
FROKOST TIL 10 PERSONER
4 sandwich med kød, 4 med fisk og 2 med vegetar
FROKOST TIL 10 PERSONER M. VAND
4 sandwich med kød, 4 med fisk, 2 med vegetar, 5 vand og 5 vand m. brus

KAGEN TIL KAFFEN OG LIDT EKSTRA TIL DEN SØDE TAND

Vores konditorer over hele landet laver kager døgnet rundt, så I kan få lidt til den søde tand på kontoret.

Blandt vores mest populære kager og lagkager er jordbærkage, blåbærtærte, Gateau Marcel, hindbærlagkage og vores othellolagkage. I skal heller ikke snydes for vores træstammer, romkugler, hindbærsnitter, cookies, brownies og flødeboller.

Eksempler på menuer:
KAGE TIL 15 PERSONER
1 flødetærte og 15 blandede kager (træstamme, romkugle, brownie eller hindbærsnitte)
KAGE TIL 30 PERSONER
2 flødetærte, 1 skærekage og 20 blandede kager (træstamme, romkugle, brownie eller hindbærsnitte)

Bemærk: Sortimentet varierer, så yderligere varianter kan forefindes lokalt. Kontakt dit nærmeste Lagkagehuset for sortiment.

HAR I NOGET AT FEJRE?

Er der en fejring i horisonten i virksomheden? Reception, jubilæum eller bare noget at glædes over sammen?

Så er vores bagere klar med friskbagt brød, og vores konditorer med skønne kager.

Vores konditorer laver også gerne en helt særlig festkage til jer. Hvis I bedst kan lide en klassisk lagkage med smag af bær og chokolade, så laver vi det. Foretrækker I en stor christianshavnertærte med en crunchy nøddebund, så klarer vi også det. Mulighederne for skræddersyede festkager er mange, og vores konditorer er altid klar til at vejlede dig.

Kontakt dit lokale Lagkagehuset og fortæl om dine ønsker.

For virksomheder

ER DU NY KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende oprettelse som erhvervskunde er du velkommen til at skrive til denne mail: erhvervskunde@lagkagehuset.dk

ER DU EKSISTERENDE KUNDE?
Har du spørgsmål vedrørende adresseændringer, kontokort eller fakturaer, er du velkommen til at skrive til: debitor@lagkagehuset.dk

Skal du sende os en regning, eller har du spørgsmål i den forbindelse? Så kan du skrive til kreditor@lagkagehuset.dk

Download vores menukort her: SORTIMENT OG MENUER

Lagkagehuset A/S
Dortheavej 10
Tlf. nr.: 72 14 47 00
DK - 2400 København NV
CVR-nr.: 20213094