Gavekort

Bestil eller send et gavekort til en du holder af

Har du brug for en gave til en du holder af? Eller vil du gerne forkæle en af dine nærmeste? Du går aldrig galt i byen med et gavekort til Lagkagehuset.

Vores gavekort sælges i alle vores butikker, og kan anvendes i alle afdelinger uanset hvor de er købt. På den måde, kan modtageren selv vælge om der skal rugbrød eller jordbærtærte på bordet.

Det er også muligt at sende en gave via vores app direkte til den person du gerne vil forkæle. Det eneste du skal gøre, er at åbne appen, tryk på ”bestil” og vælg ”gaver”. Her kan du vælge om du vil sende et gavekort på en tærte, en kaffe eller en kaffe og lille flødekage til personen der fortjener det. Gaven indløses via appen og kan afhentes når det passer modtageren.

Hent vores app via nedenstående knap og kom i gang med sprede glæde omkring dig.

Forkæl dine medarbejder med et gavekort

Nu har du som arbejdsgiver muligheden for at forkæle dine medarbejdere. Via vores app Lagkagehuset+, kan du nu sende en digital gave, der indeholder lige det du synes dine medarbejdere fortjener. Om det er en kage til kaffen, eller en sandwich til frokosten er op til dig.

Du bestemmer hvad gaven skal indeholde, hvem der skal modtage den og så er det muligt at sende en hilsen med i gaven.

For at sende en digital gave til dine medarbejdere, kræver det blot at modtageren er registreret i vores app Lagkagehuset+, som kan hentes via overstående link og så kan modtageren indløse gaven i den Lagkagehuset butik der passer dem.

Vil du vide mere om vores gavekort til medarbejdere eller vil du have mere informartion om vores firmafordele, så klik på nedenstående knap.