BESTIL ET GAVEKORT

Bestil eller send et gavekort til en du holder af

Har du brug for en gave til en du holder af? Eller vil du gerne forkæle en af dine nærmeste? Du går aldrig galt i byen med et gavekort til Lagkagehuset.

Du kan købe og sende et digitalt gavekort til dine nærmeste direkte via vores app. Du køber gavekortet i app'en under "bestil", derefter skal klikkes på ”gaver og gavekort”. Her er det så muligt at vælge det beløb gavekortet skal være på.

Det digitale gavekort kan anvendes i alle vores butikker eller via Click & Collect. Så kan modtageren selv vælge om der skal rugbrød eller jordbærtærte på bordet.

Hent vores app og kom i gang med sprede glæde omkring dig.

App Store Google Play

Forkæl dine medarbejdere med et gavekort

Nu har du som arbejdsgiver også muligheden for at forkæle dine medarbejdere. Via vores app er det nu også muligt at sende et digitalt gavekort, der indeholder præcis det beløb som du synes dine medarbejdere fortjener. Om det er til kage til kaffen, eller en sandwich til frokosten er op til dig.

For at sende et digital gavekort til dine medarbejdere, kræver det blot at modtageren af gavekortet er registreret i vores app, som kan hentes via overstående links. Derefter kan modtageren bruge gavekortet via Click & Collect eller i det Lagkagehus der passer dem.

Vil du vide mere om vores gavekort til medarbejdere eller vil du blot vide mere om vores firmafordele, så klik på nedenstående knap.

SÅDAN AKTIVERER DU DIT GAVEKORT

Indløsningen af gavekortet kræver vores app. Der er forskellige måder at aktivere gavekortet på, men fælles for dem alle er at gavekortet skal knyttes til din app konto. Et gavekort kan kun være tilknyttet en konto. 

Har du modtaget gavekort som et printet stykke papir, er der en QR-kode som kan scannes direkte i vores app.

  • Metode 1: Åben app, log in eller opret en profil, gå til ”mere”, klik ”tilføj gavekort” og scan koden.
  • Metode 2: Åben app, klik ”scan” i menuen, og scan koden.
  • Metode 3: Tast den unikke kode i kodefeltet, hvis kameraet ikke virker.

Har du modtaget gavekortet via pdf digitalt. 

  • Metode 1: Klik på det aktive link i pdf'en, dette vil indløse gavekortet i app´en, hvis du allerede har app'en installeret, hvis ikke vil linket føre til app-store hvor du kan hente app'en.
  • Metode 2: Marker og kopier koden fra pdf´en og sæt det ind i ”kode-feltet” som vises under ”mere" og "tilføj gavekort” 

SÅDAN BETALER DU MED GAVEKORTET

Betaling med gavekort via Click & Collect: Når der placeres en Click & Collect ordre, vises der en betalingsslider i bunden af skærmen når der skal betales. Ved klik på Dankort ikonet vil det være muligt at vælge mellem tilføjede betalingskort, hvis modtageren allerede har aktiveret sit digitale gavekort vil der så også kunne vælges gavekort.

Betaling i butik: Når modtageren ankommer til butikken skal modtageren scanne ind, enten via nummerstanderen eller ved kassen. Betaling bliver nu sendt til din app og her skal der ligesom ovenstående vælges det digitale gavekort via slideren.

I tilfælde af at beløbet på varerne overstiger beløbet der er til rådighed på gavekortet, kan det restende beløb ligeledes betales via det tilknyttede betalingskort i app'en.