BESTIL ET GAVEKORT

Overrask dine kære med et gavekort

Leder du efter en gave til en du holder af? Eller vil du gerne bare forkæle en af dine nærmeste? Du går aldrig galt i byen med et gavekort til Lagkagehuset.

Du kan nemt købe og sende et digitalt gavekort direkte gennem vores app. Klik først på "Bestil" i appen og vælg derefter "Gaver og gavekort". Her kan du vælge det ønskede beløb for gavekortet.

Det digitale gavekort kan anvendes i alle vores butikker eller via Click & Collect i appen. Så har modtageren fuldstændig frihed til at vælge, hvad der passer bedst til deres smag og behov. Måske ønsker de at forkæle sig med en lækker jordbærtærte til weekendhyggen, tage morgenkaffen to go eller fylde posen med friskbagt brød til frokosten. Valgmulighederne er heldigvis mange!

Hent vores app og kom i gang med sprede glæde omkring dig.

App Store Google Play

Forkæl dine medarbejdere med et gavekort

Som arbejdsgiver har du nu også muligheden for at forkæle dine medarbejdere med gavekort. Brug vores app til at sende et digitalt gavekort, der indeholder præcis det beløb, du synes dine medarbejdere fortjener. Du kan enten vælge et specifikt beløb eller sende et gavekort til et bestemt produkt, såsom kaffe eller kage.

For at sende et digitalt gavekort til dine medarbejdere kræver det blot, at modtageren af gavekortet er registreret i vores app, som kan downloades via de links ovenfor. Herefter kan modtageren bruge gavekortet enten via Click & Collect eller i det Lagkagehus, der passer dem bedst.

Er du interesseret i at lære mere om vores gavekort til medarbejdere, eller er du interesseret i at lære mere om vores firmafordele? Klik på knappen herunder for at udforske mere.

SÅDAN AKTIVERER DU DIT GAVEKORT

Indløsningen af gavekortet kræver vores app. Der er forskellige måder at aktivere gavekortet på, men fælles for dem alle er at gavekortet skal knyttes til din appkonto. Et gavekort kan kun være tilknyttet én konto. 

Har du modtaget gavekort som et printet stykke papir, er der en QR-kode som kan scannes direkte i vores app.

  • Metode 1: Åben app, log in eller opret en profil, gå til ”mere”, klik ”tilføj gavekort” og scan koden.
  • Metode 2: Åben app, klik ”scan” i menuen, og scan koden.
  • Metode 3: Tast den unikke kode i kodefeltet, hvis kameraet ikke virker.

Har du modtaget gavekortet via pdf digitalt. 

  • Metode 1: Klik på det aktive link i pdf'en, dette vil indløse gavekortet i app´en, hvis du allerede har app'en installeret, hvis ikke vil linket føre til app-store hvor du kan hente app'en.
  • Metode 2: Marker og kopier koden fra pdf´en og sæt det ind i ”kode-feltet” som vises under ”mere" og "tilføj gavekort” 

SÅDAN BETALER DU MED DIT GAVEKORT

Betaling med gavekort via Click & Collect: Når du placerer en Click & Collect-ordre, vil der vises en betalingsslider i bunden af skærmen under betalingsprocessen. Ved at klikke på Dankort-ikonet kan du vælge mellem tilføjede betalingskort. Hvis du allerede har aktiveret dit digitale gavekort, vil der være mulighed for at vælge gavekortet som betalingsmetode.

Når du ankommer til butikken, skal du scanne ind, enten ved nummerstanderen eller ved kassen. Betalingen sendes herefter til din app, hvor du, ligesom beskrevet ovenfor, kan vælge det digitale gavekort via slideren.

Hvis beløbet på varerne overstiger det tilgængelige beløb på gavekortet, kan det resterende beløb betales med det tilknyttede betalingskort i appen.