Socialt ansvar i lagkagehuset

Mød Claus Zacher Nielsen

I Lagkagehuset er mennesker vores vigtigste ressource, og vi tror på, at vilje og engagement ofte er mere afgørende for succes end erfaring og formelle kompetencer.

I vores bageri i Horsens er bagermester Claus Zacher Nielsen et strålende eksempel på dette. I 2019 fik han prisen for ”Årets Innovative læreplads” og I 2020 blev Claus atter nomineret til samme pris. I 2020 modtog han også Horsens Kommunes CSR People Prize for sit arbejde med at inkludere mennesker på kanten af samfundet i arbejdet i bageriet.

Med en oprigtig interesse for sine medarbejderes trivsel på både arbejdspladsen og derhjemme, er han en naturlig rollemodel, der gerne går utraditionelle veje for at skabe de bedst mulige rammer for mennesker omkring sig. Han går altid langt for at give nye medarbejdere de bedste muligheder for at vokse i virksomheden – og som menneske.

I videoen her tager Claus dig med indenfor i bageriet og giver et indblik i sine tanker om uddannelse og ledelse.

Her kan du læse en artikel fra Horsens Folkeblad om Claus’ modtagelse af ”Årets Innovative Læreplads 2019.

ÅRETS VIRKSOMHED I BRØNDBY KOMMUNE 2019

I 2019 åbnede vi vores store bageri i Brøndby, hvor bagere og konditorer bager dag og nat, så vi flere gange om dagen kan levere friskbagt brød og kager til vores butikker i Storkøbenhavn.

Samme år modtog bageriet prisen som Årets Virksomhed i Brøndby. Vi blev indstillet til prisen for ”arbejdet med at skabe et inkluderende arbejdsmarked – og vores signifikante resultater med at sikre jobåbninger og varig beskæftigelse for borgere på kanten af arbejdsmarkedet”.

Prisen er i høj grad givet for den indsats, der bliver lagt i at bringe ledige ind på arbejdsmarkedet, som heldigvis lykkes i stor stil i vores centrale konditori og bageri i Brøndby.

For Lagkagehuset er det naturligt at engagere os i lokalområdet og tage et ansvar på arbejdsmarkedet.

Vi tror på, at mennesker med vidt forskellig baggrund har noget at bidrage med. Det kan for eksempel være mennesker af anden etnisk oprindelse, mennesker med handicaps eller mennesker, der i et eller andet omfang er ramt af sociale omstændigheder.