Whistleblowerordning

Lagkagehuset ønsker at gøre det rigtige

Vi bestræber os på at opretholde en høj forretningsetik i alt hvad vi foretager os. Vi værdsætter sikkerhed og respekten for alle, der er involveret i og påvirkes af vores virksomhed. Vore medarbejdere, kunder, leverandører og andre interessenter er væsentlige for at vi kan lykkes i at gøre det rigtige.

Vores whistleblower-ordning

Vores whistleblower-ordning giver alle mulighed for at anmelde mistanker om alvorlige uregelmæssigheder, og overtrædelser af vore værdier og politikker. Vores whistleblower-ordning sikrer, at alvorlige forhold bliver håndteret – hvilket er afgørende for os. Dette er et væsentligt værktøj til at sikre overholdelse af vores forretningsetik, og i at sikre, at vore ansatte, kunder og vores omverden fortsat har tillid til os.

Hvis du er medarbejder, opfordrer vi dig til at kontakte en leder i vores organisation. Føler du ikke, at du kan være åben om dine oplysninger, tilbyder vi denne mulighed for at meddele dit anliggende anonymt igennem whistleblower-ordningen.

Til hvad kan jeg bruge whistleblower-ordningen?

Du må informere om en overtrædelse af vores adfærdskodeks, brud på love og regler og/eller overtædelser, som alvorligt kan påvirke vores organisation eller en persons liv, sikkerhed eller sundhed.

Vi har beskrevet det i detaljer i vores Whistleblower-politik, som du kan se her klik her.

Du behøver ikke at have bevis for din mistanke, men alle rapporter skal foretages i god tro.

Din rapport vil blive behandlet sikkert

Rapporteringskanalen stilles til rådighed af en ekstern partner, Whistleblowing Centre, for at sikre anonymitet. Rapporteringsprocessen er krypteret og beskyttet med adgangskode.

Alle rapporter behandles i fortrolighed.

Hvem modtager din rapport og håndterer den?

Du skal vælge, om din rapport skal sendes til:

Gruppe A, som er: Bestyrelsesformanden for Lagkagehuset/Danish Bake Holding ApS (David Campbell), Group CEO (Joachim Knudsen) og Lagkagehusets chefjurist, Head of Group Legal (Carl Moltke).

Eller til:

Gruppe B, som er: Lagkagehusets chefjurist, Head of Group Legal (Carl Moltke)
og ekstern advokat fra Horten advokatfirma (Line Melissa Birk Halberg).

Hvordan indsender jeg en anonym rapport?

Din rapport indsendes nemt og sikkert ved at følge anvisningerne her.

Når du sender din rapport, modtager du et personligt ID og en personlig adgangskode på skærmen. Opbevar disse på en sikker måde.

Vi bestræber os på at svare eller sende opfølgende spørgsmål til dig inden for 7 dage.

Under hele forløbet vil du være anonym, medmindre du vælger andet.

Tak for dit engagement.