Job og karriere

JOB OG KARRIERE I LAGKAGEHUSET

I Lagkagehuset er vores vision, at give vores kunder en kompromisløs oplevelse. Samtidig vil vi gerne skabe et stærkt koncept, kendetegnet ved en høj kvalitet og den gode smag. For at gøre denne vision til en realitet har vi brug for dygtige medarbejdere. Har du lyst til, at være en del af et team, hvor højt tempo, smil på læben og den bedste service er nøgleordene?

UDDANNELSE OG KARRIERE I LAGKAGEHUSET

I Lagkagehuset dyrker vi læring for at sikre, at vi alle har en inspirerende og afvekslende dagligdag, og kan se en perspektivrig fremtid forude, hvor end vi befinder os i vores organisation. Nye medarbejdere, der har lysten til at lære og motivationen til at udfordre sig selv, har en enestående fordel i Lagkagehuset: Vi har nemlig nogle dygtige og passionerede fagfolk ansat. Ildsjæle, som brænder for at lære fra sig og dele ud af deres kundskaber og faglighed. Vi er vi blandt de virksomheder, som uddanner allerflest bager- og konditorelever. Det lægger vi et stort engagement i, da eleverne bidrager med faglighed og passion. Vi har interne talentprogrammer, hvor udvalgte medarbejdere fra såvel butikker som bagerier dygtiggør sig drifts- og ledelsesmæssigt på vejen mod en lederkarriere hos os.

Vores ledere i såvel butikker og bagerier er vigtige rollemodeller for god ledelse, adfærd og faglighed. God ledelse kommer ikke af sig selv, men kræver træning og målrettet udvikling. Det understøtter Lagkagehuset med lederudviklingsprogrammer på tværs af hele organisationen. Vores medarbejdere har mange muligheder for at udvikle sig indenfor organisationen – blandt andet har danske kolleger, bagere, konditorer og butiksmedarbejdere været med til at åbne OLE & STEEN Lagkagehuset butikker både i London og på Manhattan.

Job

I Lagkagehuset er vores vision, at give vores kunder en kompromisløs oplevelse. Samtidig vil vi gerne skabe et stærkt koncept, kendetegnet ved en høj kvalitet og den gode smag. For at gøre denne vision til en realitet har vi brug for dygtige medarbejdere.

Har du lyst til, at være en del af et team, hvor højt tempo, smil på læben og den bedste service er nøgleordene?

Så send os din ansøgning nedenfor.

Lagkagehusets kandidatbank
Har vi ingen stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer, så skriv dig op i vores kandidatbank. Ansøg her

MØD JONAS - BAGERMESTER

Mød Jonas, der er bagermester i vores bageri i Silkeborg, og er et strålende eksempel på, at et job i Lagkagehuset ikke bare er et job, men en rejse.

Jonas’ rejse startede som bagerelev, og han har siden da uddannet og udviklet sig til en dygtig leder, både her i landet og i vores bagerier i udlandet. Rejsen er slet ikke slut endnu, og i skrivende stund er Jonas ved at færdiggøre en lederuddannelse i Lagkagehuset med fokus på selvindsigt, lederværktøjer og driftsledelse.

MØD SOFIE - KONDITOR

GULD OG SKØNNE KAGER!
Mød Sofie, der er konditor i Lagkagehuset Langenæs i Aarhus.

For nylig bestod hun konditoruddannelsen med et unikt resultat, for hvad ydmyge Sofie ikke selv kan få sig til at sige i videoen her er, at hendes guldmedalje er helt særlig. Det er nemlig kun sket en håndfuld gange i de 40 år, som uddannelsen har eksisteret, at en elev har bestået med en guldmedalje.

Vi er så stolte af Sofie, der allerede nu er en del af Lagkagehusets interne talentprogram for fremtidens ledere indenfor bager- og konditorfaget.

MØD SASHA - BUTIKSCHEF

Mød Sasha, der er butikschef i Lagkagehuset i Valby, samtidigt med at hun er på en spændende udviklingsrejse.

Som mange andre af de unge talenter hos os i Lagkagehuset, startede Sasha som butiksmedarbejder. Sasha viste hurtigt et stort lederpotentiale, og blev udnævnt til teamleder.

Sasha fik herefter en plads på vores interne udviklingsforløb og lederuddannelse, som blot bekræftede, at hun har et helt særligt drive og nogle stærke lederegenskaber. Dem bruger hun med et stærkt overblik, god energi og stor omsorg både for kollegerne og gæsterne, som du ved selvsyn vil opleve, hvis din vej falder forbi Valby.

Mød endnu flere af vores kolleger

Aktuelle jobs