Job og karriere

VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED OS?

Vil du være en del af Lagkagehuset-familien, og hjælpe os med at tilbyde friskbagt bagværk til brød- og kageelskerne i hele Danmark, London og New York? Med mere end 3.000 medarbejdere er vi en stor og mangfoldig arbejdsplads med en bred vifte af job- og karrieremuligheder, uanset om du vil arbejde i butik, bageri, logistik eller support.
Lagkagehuset er ligeledes den virksomhed i Danmark, som uddanner flest bager- og konditorelever, og vi er stolte af, at så mange unge mennesker har lyst til at skrive det første kapitel i deres arbejdsliv som elev hos os, i produktionen.

Vi har brug for passionerede mennesker i alle hjørner af virksomheden. Fra bagerne og konditorerne, der hver dag og nat bager på livet løs. Til kørselslederne og chaufførerne, der leverer varen hver dag, og sørger for, at det friskbagte bagværk flere gange om dagen køres fra bagerierne til de butikker, der ikke har eget bageri. Her er vores butiksmedarbejdere klar til at levere personlig service i mødet med gæsterne i vores mere end 100 butikker. Vi har altid brug for passionerede kolleger, der med et smil på læben kan forsøde vores gæsters dag med lidt sødt, sprødt eller blødt.

LEDIGE STILLINGER
Se vores ledige stillinger her:

LAGKAGEHUSETS KANDIDATBANK
Har vi ingen stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer, så skriv dig op i vores kandidatbank her

DIT FØRSTE JOB

For mange er et job eller en elevplads i Lagkagehuset det første møde med arbejdsmarkedet. Den tillidserklæring - og det ansvar, der følger med - tager vi dybt seriøst, og vi vil gå langt for at gøre os fortjent til at være dit første valg.
At du føler dig hjemme hos os, er engageret og har høj trivsel i dit daglige arbejde, er vigtigt for os.

Vi sætter en stor ære i at klæde dig på til en spændende og lærerig fremtid i Lagkagehuset. Du får en grundig introduktion, og vi sammensætter et personligt introduktionsforløb til dig, som kombinerer digitale læringsmoduler med sidemandsoplæring med dine nye kolleger samt løbende, konstruktiv evaluering med din daglige leder.

Måske bliver det meget mere end dit første job eller elevplads. Måske får du senere dit første lederjob. En udviklingsrejse hos os giver dig en masse værktøjer og viden, du kan tage med dig gennem livet.

TAG DIN UDDANNELSE I LAGKAGEHUET

I Lagkagehuset uddanner vi både bagerelever og konditorelever. Hos os får alle elever en værdifuld uddannelse i en international virksomhed, hvor teoretisk og praktisk læring går hånd i hånd. Det giver dig efter endt uddannelse et stærkt fundament og et springbræt til en karriere indenfor vores fagområder – enten som specialist eller som leder – i Danmark eller i udlandet.

Vi ønsker at give vores elever branchens bedste uddannelse, og alle får en individuel uddannelsesplan, hvor arbejdet i bageri eller konditori kombineres med målrettede læringsmoduler på skolen. Vi tilbyder vores elever gode karrieremuligheder inden for koncernen, både i Danmark, New York og London. Mange af vores elever starter i deres hjemby, men får så udlængsel, og her er det en fordel at vi har 116 bagerier og butikker fordelt i Danmark, New York og London. Den rejse, vores elever er på, kan bringe dem vidt omkring.

Vil du vide mere, så skriv endelig til: people@lagkagehuset.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

BLIV BAGER ELLER KONDITOR

I Lagkagehuset er håndværket hele fundamentet for vores virksomhed. Vi prioriterer hver dag at kunne tilbyde vores gæster et stort udvalg af friskbagt brød og kager af høj kvalitet – samt lette og lækre måltidsløsninger. Det kræver dygtige og engagerede fagfolk, og derfor uddanner vi vores egne bagere og konditorer i vores bagerier og konditorier over hele landet – og i England og USA.

Vores bagere og konditorer laver håndværk i en høj kvalitet. Som bager eller konditor hos os bliver du del af en mangfoldig virksomhed, hvor der er plads til alle, og hvor samarbejde på tværs er blandt de vigtigste nøgler til succes.

Vi giver dig en høj grad af ansvar, og du får rig mulighed for at præge hverdagen, samtidig med at du udvikler dig personligt og fagligt i jobbet – og på tværs af funktioner.

JOB SOM SALGSMEDARBEJDER I VORES BUTIKKER

”Det skal være en oplevelse at gå til bageren”, sagde en af vores grundlæggere, Ole Kristoffersen, engang. Selvfølgelig handler det om, at man kan hente dejligt bagværk og måske endda nyde en kaffepause i en af vores hyggelige caféer, men vores gæsters møde med medarbejderne i butikkerne er mindst lige så vigtigt. Det skal være en oplevelse, så man får lyst til besøge os igen og igen.

Vi har over 3.000 kollegaer i vores mere end 100 butikker i Danmark, England og USA, og alle som én sætter en stor ære i at give hver eneste gæst en ekstraordinær oplevelse. Vores personlige service kommer lige fra hjertet og med et ærligt smil på læben.

Hos os skal det være sjovt at gå på job, og du bliver en del af et passioneret fællesskab, hvor det går stærkt, men hvor vi er der for hinanden.

Vi er altid på udkig efter salgsmedarbejdere i vores butikker. Se ledige stillinger her:

I LAGKAGEHUSET VOKSER VI SAMMEN

Et job i Lagkagehuset ikke bare er et job, men en rejse. En udviklingsrejse. På en udviklingsrejse flytter man sig både menneskeligt, mentalt og kompetencemæssigt, men potentielt også andre steder hen i virksomheden, såvel geografisk som organisatorisk. Vi besætter meget gerne vores stillinger med interne kandidater.

Vi støtter og opmuntrer altid en medarbejder, som f.eks. drømmer om at blive teamleder, og en teamleder, som drømmer om en dag at blive butikschef. Vi har også mange, der starter hos os i deres hjemby, f.eks. Skive eller Hjørring, får udetrang, og bliver ansat hos i København, og måske endda tager det store skridt til London eller New York.

Det er vores fornemste opgave at sørge for, at du kan udvikle dig her hos os og få en lang og spændende fremtidig karriere i Lagkagehuset, om så man er i administration, bageri eller butik. Det er vores mission at tilbyde dig læring samt værktøjer til videre udvikling, men det er dit ansvar at række ud efter mulighederne og tage ejerskab i din udviklingsrejse.

RETTEN TIL AT LÆRE

I Lagkagehuset dyrker vi læring for at sikre, at vi alle har en inspirerende og udviklende dagligdag, og kan se en perspektivrig fremtid forude, hvor end vi befinder os i organisationen.

Nye medarbejdere, der har lysten til at lære og motivationen til at udfordre sig selv, har en enestående fordel i Lagkagehuset: Vi har nemlig nogle af branchens dygtigste og mest passionerede fagfolk ansat. Ildsjæle, som brænder for at lære fra sig og dele ud af deres kundskaber og faglighed. Sug endelig til dig af al den viden og erfaring. Men læringen stopper aldrig. Selv dem, som du kan lære af, kan lære hver dag. Vi udvikler os hele tiden, hvis vi vil. Opdager nye styrker og ser nye veje, man måske får lyst til at bevæge sig ud af.

Vi har interne talentprogrammer, hvor udvalgte medarbejdere fra såvel butikker som bagerier dygtiggør sig drifts- og ledelsesmæssigt på vejen mod en lederkarriere hos os. Det kræver selvindsigt og en god værktøjskasse. Vores chefer i såvel butikker og bagerier er vigtige rollemodeller for god ledelse, adfærd og faglighed. God ledelse kommer ikke af sig selv, men kræver selvindsigt og målrettet udvikling. Det understøtter Lagkagehuset med lederudviklingsprogrammer på tværs af hele organisationen.

MANGFOLDIGHED

Den vigtigste ressource i Lagkagehuset er mennesker. Vi tager imod alle, der har viljen, talentet og engagementet med åbne arme, og giver hver eneste kollega et væld af muligheder for at udfolde sit potentiale sammen med os.

Vi har 3.000 kolleger i Danmark, England og USA, der aldersmæssigt spænder over syv årtier, har rødder på seks kontinenter og er en spraglet flok af gode mennesker, der er ansat hos os fordi, de er, dem de er. Vidt forskellige personligheder, som vi er stolte af at kunne tilbyde et rummeligt arbejdsmiljø, og gode muligheder for at vokse i virksomheden – og som menneske – sammen med os.

Vi anser det som en styrke, at vores medarbejdere afspejler samfundets mangfoldighed, og vigtigst er det, at vi ansætter den bedst kvalificerede medarbejder. Alle jobs bliver besat med den bedste kandidat ud fra en helhedsbetragtning af faglige og personlige kvalifikationer. Alle kandidater behandles lige, og vi opfordrer alle til at søge uanset oprindelse, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, politisk overbevisning, alder og køn.

SOCIALT ANSVAR

Lagkagehuset påtager sig et socialt ansvar, og vi tilbyder derfor jobordninger til særligt udsatte grupper. Jobordningerne har til formål at fastholde og integrere mennesker på arbejdsmarkedet. Vi tager imod medarbejdere, der af forskellige årsager starter i praktikforløb hos os. Disse nye medarbejdere skal behandles på lige fod med alle andre medarbejdere med respekt for de skånehensyn, den enkelte måtte have behov for.

Vores ansvar er at give de nye medarbejdere mulighed for at afprøve kompetencer inden for produktion og butiksarbejde med henblik på afklaring, ordinær ansættelse eller ansættelse på særlige vilkår som f.eks. flex- eller skånejob.

Vi glæder os over, at vi i 2019 modtog prisen for ”Årets Virksomhed” i Brøndby og at vores bagermester i Horsens, Claus Nielsen, fik prisen for ”Årets Innovative læreplads”. I 2020 blev Claus atter nomineret til samme pris og ydermere modtog han Horsens Kommunes CSR People Prize for sit arbejde med at hjælpe mennesker på kanten af samfundet i arbejde i bageriet. Læs mere og mød Claus her.

VÆRDIER

Det er dit liv, og du skal føle, der er en mening med at bruge en tredjedel af din dag på at arbejde sammen med os. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig en virksomhed med nogle klare mål, værdier og visioner, hvor du kan få masser af faglig sparring og personlig udvikling.
Vi tror på, at det, vi giver, får vi tilbage. Vi er rollemodeller og får det bedste frem i hinanden. Det giver vi videre til vores gæster. Vi har sunde forventninger til hinanden, og vi vil give alt hvad vi har, og altid med fokus på omsorg for dem, vi arbejder sammen med. Kvalitet og godt håndværk betyder alverden for os, og vi sætter en stor ære i at yde personlig service overfor vores mange gæster.

Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og du kan glæde dig til at blive en del af et passioneret fællesskab. Vi sætter altid barren højt i alt hvad vi gør; fra butiksindretning, til råvarer, håndværket - til de gode oplevelser vores gæster får, når de træder ind ad døren i vores butikker. Siden åbningen af den første butik, har vores mål været at give gode smagsoplevelser til alle. De gode oplevelser skaber vi gennem en ambitiøs tilgang til håndværk, råvarer, smag og kvalitet.

Aktuelle jobs