MØD VORES PASSIONEREDE KOLLEGER

MØD VORES PASSIONEREDE KOLLEGER

Lagkagehuset har mere end 3.000 medarbejdere i Danmark, og alle som én er uundværlige. Det gælder både vores 300 bagere og konditorer, der bager på livet løs dag og nat, pakkere, kørselslederne og chaufførerne, der kører de friskbagte brød og kager fra alle bagerierne til de nærmeste butikker, og alle de vidunderlige butiksmedarbejdere, der sørger for god service og et smil med på vejen.
Her møder du alle vores butiksmedarbejdere, der giver dig et smil med på vejen, når du henter vores bagværk eller nyder en kop kaffe i caféen.

MØD JONAS - BAGERMESTER

I LAGKAGEHUSET VOKSER VI SAMMEN
Mød Jonas, der er bagermester i vores bageri i Silkeborg, og er et strålende eksempel på, at et job i Lagkagehuset ikke bare er et job, men en rejse.

Jonas’ rejse startede som bagerelev, og han har siden da uddannet og udviklet sig til en dygtig leder, både her i landet og i vores bagerier i udlandet. Rejsen er slet ikke slut endnu, og i skrivende stund er Jonas ved at færdiggøre en lederuddannelse i Lagkagehuset med fokus på selvindsigt, lederværktøjer og driftsledelse.

MØD SOFIE - KONDITOR

GULD OG SKØNNE KAGER!
Mød Sofie, der er konditor i Lagkagehuset Langenæs i Aarhus.

For nylig bestod hun konditoruddannelsen med et unikt resultat, for hvad ydmyge Sofie ikke selv kan få sig til at sige i videoen her er, at hendes guldmedalje er helt særlig. Det er nemlig kun sket en håndfuld gange i de 40 år, som uddannelsen har eksisteret, at en elev har bestået med en guldmedalje.

Vi er så stolte af Sofie, der allerede nu er en del af Lagkagehusets interne talentprogram for fremtidens ledere indenfor bager- og konditorfaget.

Se videoen her, hvor Sofie fortæller om guld og skønne kager!

MØD SASHA - BUTIKSCHEF

Mød Sasha, der er butikschef i Lagkagehuset i Valby, samtidigt med at hun er på en spændende udviklingsrejse.

Som mange andre af de unge talenter hos os i Lagkagehuset, startede Sasha som butiksmedarbejder. Sasha viste hurtigt et stort lederpotentiale, og blev udnævnt til teamleder.

Sasha fik herefter en plads på vores interne udviklingsforløb og lederuddannelse, som blot bekræftede, at hun har et helt særligt drive og nogle stærke lederegenskaber. Dem bruger hun med et stærkt overblik, god energi og stor omsorg både for kollegerne og gæsterne, som du ved selvsyn vil opleve, hvis din vej falder forbi Valby.

MØD SHEILA - KONDITOR

ALLE KAN JO LIDE KAGE, IK’?
Ordene falder uden tøven fra vores 22-årige konditor Sheila i denne video, og vi synes, det er vise ord. Sheila udlever sine kagedrømme og sit håndværk i vores konditori i Priorparken, hvor hun også er udlært. Vi er stolte af at være den virksomhed i landet, der uddanner flest bager- og konditorelever, og i øjeblikket har vi ikke færre end 40 elever, der er i lære hos os.

Sheila går til makronerne med smil på læben, stor passion og kreativitet, og så lider hun af alvorlig pyntesyge, hvilket er en stor fordel som konditor! Hun er A-menneske, hvilket også er ret genialt, for hun står ofte op midt om natten for at sørge for, at der er friskbagte kager til jer alle.

TORBEN - KØRSELSLEDER

TORBEN LEVERER VAREN HVER DAG!

Mød Torben, der sørger for, at du hver dag kan hente friskbagt brød og kager på det meste af Sjælland.

Vi har mere end 300 bagere og konditorer over hele landet, der bager på livet løs hver dag og nat, og så sørger vores kørselsledere rundt omkring i Danmark for at få kørt vores friske bagværk til de butikker i nærheden, der ikke har eget bageri. Torben huserer i vores bageri i Priorparken i Brøndby, og er manden, der sørger for at sende bilerne med brød og kager til butikkerne i Storkøbenhavn og det centrale Sjælland før solen står op, så du kan hente friskbagt morgenbrød.

Vores biler leverer tre gange hver dag, så der altid er frisk bagværk på hylderne dagen igennem. Torben og hans kolleger i pakkeriet er akkurat lige så uundværlige som bagerne og konditorerne, der bager, og vores kolleger i butikkerne, der sender dig afsted med din yndlingskage eller brød med et smil.

MØD MARTIN - BUTIKSANSAT

Martin på 21 år er et af de mange unge talenter i Lagkagehuset, der er startet hos os i deres hjemby, men på et tidspunkt har fået udetrang og har ønsket at flytte til en større by.

Heldigvis har vi jo mere end 100 butikker over hele landet – og udlandet - så chancen for at kunne fortsætte i Lagkagehuset er stor. I Martins tilfælde har han både oplevet Kolding, København og New York.

MØD MALOU - BUTIKSANSAT

Hos Lagkagehuset i MENY på Øster Fælled Torv finder du et af Lagkagehusets mange store service-talenter.
Malou huserer til dagligt i butikken på Østerbro, hvor hun altid er leveringsdygtig i tårnhøj service og god stemning. Hvis din vej går forbi om et par uger er smilet nok ekstra bredt, for hun er nemlig en af de kolleger, der snart kan kalde sig student.

MØD KAREN - BAGER

FIRST WE TAKE HORSENS, THEN WE TAKE MANHATTAN …
For et halvt år siden jublede vi sammen med Karen over hendes sølvmedalje ved DM i Skills for landets bagerelever. En forrygende afslutning på hendes uddannelse i Lagkagehuset, hvor hun stod i lære hos bagermester Claus Zacher Nielsen i bageriet i Horsens.

Karen er på en spændende rejse i Lagkagehuset, og næste stop er nu i London, hvor Karen bruger sine bagetalenter i den kommende tid. Som du kan se og høre i videoen her, så drømmer hun også om at erobre New York på et tidspunkt …

MØD AWAIS - PAKNINGS- OG DISTRIBUTIONSMANAGER

Mød Awais, vores pakistansk-fødte logistik-geni, der er det uundværlige bindeled mellem bagerierne og butikkerne. Sammen med bagerne arbejder han mens vi andre sover, og sørger for, der er friskbagt brød og kager, når vi står op. Der sidder et ualmindeligt godt hoved på Awais, der er uddannet på University of Punjab i Pakistan, lederuddannet på London School of Commerce og har en MBA i International Business fra University of Wales i Cardiff. Ja, og så behersker han 5 sprog.

Vi har mere end 300 bagere og konditorer over hele landet, der bager på livet løs hver dag og nat, og så sørger Awais og hans kolleger rundt omkring i Danmark for at få kørt vores friske bagværk fra alle bagerierne til de butikker, der ikke har eget bageri. Vores biler leverer op til tre gange hver dag, så der altid er frisk bagværk på hylderne dagen igennem.