Vores fælles ansvar

VORES FÆLLES ANSVAR

Kære alle,

Vi i Lagkagehuset ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og det er vigtigt for os, at alle vores gæster og kolleger føler sig trygge. Vi har altid fokus på at holde det højeste niveau af renlighed og fødevaresikkerhed, i det følgende har vi lavet et overblik på, hvordan vi forholder os til den aktuelle situation under Corona/COVID-19.

(OPDATERING 22/9-2020)
BRUG AF MUNDBIND I BUTIKKER/CAFEOMRÅDER GÆLDER NU I HELE LANDET

I Lagkagehuset har vi en række butikker, der både har detailsalg og cafegæster – og derfor skal du benytte mundbind i disse butikker. Påbuddet om mundbind gælder de butikker, der har café-område. Indtil vi alle har vænnet os til at tage mundbind på i caféen, har vi ekstra, så du kan få et, når du kommer ind i butikken.

Reglen siger, at du skal bære mundbind så længe du står op eller bevæger dig rundt i Lagkagehuset butikker, der har cafe og/eller udeområde. Når du har sat dig med din kaffe og kage, kan du naturligvis tage mundbindet af. Vi sørger for, at der er passende afstand mellem siddepladserne.

Og så vil vi naturligvis bede dig om flittigt at bruge det håndsprit, som står fremme i alle vores Lagkagehuset butikker og cafeer.

I følgende butikker skal der bæres mundbind:

Sjælland:
Amagerbrogade, Amager Strandpark, Carlsbergbyen, Christianshavn Torvegade, Dampfærgevej, Falkoner Allé 80, Grønningen, Hellerup, Hillerød Station, Holte, Hovedbanegården, Hørsholm, Islands Brygge, Kongens Nytorv Magasin, Kultorvet, Nørrebrogade, Sortedam, Strøget, Søborg Hovedgade, Valby Langgade, Vallensbæk, Vanløse Kronen, Vesterbrogade, Værnedamsvej.

Jylland:
Aarhus M.P. Bruunsgade, Herning, Horsens LG Torv, Kolding (Sydbanegade), Randers, Risskov Nordre Strandvej, Vejle Torvegade 2a, Vejle DTC, Vejle Station, Viborg.

Fyn:
Middelfart, Odense Vestergade, Odense Vestre Stationsvej.

Hvad gør vi for at passe på dig?

Alle vores butikskolleger bærer mundbind i alle vores butikker med cafeer.

GENERELLE TILTAG MOD COVID 19

Vi følger myndighedernes og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har indtil videre taget initiativ til følgende tiltag:

• Alle vores bagerier og butikker har håndsprit tilgængeligt for gæsterne.
• Vi har flyttet låg, rørepinde, sukker og servietter om bag disken. Disse bliver udleveret ved efterspørgsel.
• Vi har flyttet vores smagsprøver væk fra disken om bag glasset, og serverer dem nu med en tang og et smil.
• Vi opfordrer til betaling med kort, google- og applepay i stedet for kontanter.
• Der er et særligt fokus på rengøring og desinficering af overflader.
• Vi har reduceret antallet af siddepladser og borde i vores caféområder, så der er god plads mellem bordene.
• Vi har indført skiltning som opfordrer vores gæster til at holde min. 2 meter afstand og fortsætte køen uden for butikken, hvis ikke der er plads nok.
• Alle vores bagerier og butikker er åbne, men der kan være få ændringer i åbningstiderne, så det er en god ide at tjekke åbningstiderne på lagkagehuset.dk.