Vores fælles ansvar

VORES FÆLLES ANSVAR

Kære alle,

Vi ved at denne tid er hård og vi vil så gerne være med til at skabe et lille lyspunkt i de mørke dage med friskbagt morgenbrød, en fastelavnsbolle eller en varm kop specialkaffe. Og vi håber at I vil hjælpe os med at gøre oplevelsen lidt rarere for jer selv og andre der handler hos os, ved at bestille jeres varer på forhånd. Så sørger vi for et smil og at de er pakket og klar når I kommer.

BESTIL HJEMMEFRA, SÅ PAKKER VI DIN BESTILLING

Vi holder åbent langt de fleste steder, så vi kan servicere jer med friskbagt brød, kage og varme drikke to-go. I 65 af vores butikker kan du bestille via vores app Lagkagehuset+, hvor du desuden sparer op til gratis brød, wienerbrød og kaffe når du handler.

Hent appen til din telefon for at se om du kan bestille online i dit lokale Lagkagehuset og se åbningstiderne i din lokale lagkagehuset her

Vi i Lagkagehuset ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og det er vigtigt for os, at alle vores gæster og kolleger føler sig trygge. Vi har altid fokus på at holde det højeste niveau af renlighed og fødevaresikkerhed, i det følgende har vi lavet et overblik på, hvordan vi forholder os til den aktuelle situation under Corona/COVID-19.

Der vil være et max-antal på gæster i alle vores butikker, som afhænger af butikkens størrelse. Det vil stå på et skilt i døren når du kommer ind. Vi opfordrer til at fortsætte køen ud på gaden hvis butikken er fyldt op.

Du skal fortsat benytte mundbind i alle vores butikker. Mundbindet skal bæres så længe du står op eller bevæger dig rundt i Lagkagehuset. Har du ikke dit eget mundbind, så får du et af os. Vi bærer naturligvis selv mundbind eller visir.

Og så vil vi som altid bede dig om flittigt at bruge det håndsprit, som står fremme i alle vores Lagkagehuset butikker og cafeer.

Hvad gør vi for at passe på dig?
Vi bærer selv mundbind/visir i alle butikkerne.

Vi følger myndighedernes og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har, udover kravet om mundbind, indtil videre taget initiativ til følgende tiltag:
• Alle vores bagerier og butikker har håndsprit tilgængelig for dig.
• Vi har flyttet låg, rørepinde, sukker og servietter om bag disken. Disse bliver udleveret ved efterspørgsel.
• Vi har flyttet vores smagsprøver væk fra disken om bag glasset, og serverer dem nu med en tang og et smil.
• Vi opfordrer til betaling med kort, google- og applepay i stedet for kontanter.
• Der er et særligt fokus på rengøring og desinficering af overflader.
• Vi har indført skiltning som opfordrer vores gæster til at holde min. 1 meter afstand og fortsætte køen uden for butikken, hvis ikke der er plads nok.