Sulten?

Morgenmad

På udkig efter en god start på dagen? Så er du kommet til rette sted. Også selvom du er en af dem, der står tidligt op, for det gør vi!

Vi bager fra tidlig morgen, så du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af friskbagt morgenbrød. Lyse sprøde rundstykker, grove specialboller med kerner eller måske en rugbrødsbolle? Du vælger. Vi smører hvis du har lyst til det.

Wienerbrødet er næsten obligatorisk til den perfekte morgenmad og vi er heldigvis specialister i alt fra snegle, til kanelstænger og spandauere.

Du kan også vælge en portion skyr med rabarberkompot og rugbrødscrumble toppet med årstidens bær.

Skyl ned med specialkaffe på vores egne bønner fra Brasilien og Colombia. Vi byder på alt fra en klassisk filterkaffe til en blød cappucino.
Godmorgen og god dag!

Frokost

Vi smører vores sandwich i butikken, så vi sikrer at din frokost er frisksmurt og velsmagene, når du skal have den med på farten.

Er du mest til en klassiker med skinke og ost i et ciabattaflute eller vil du hellere prøve vores rugbolle med falafelspread, friske koriander, salat og avokado? Vi har sandwich til enhver smag.

Hvis du har lyst til en velkomponeret salat, har vi et udvalg af forskellige varianter, som løbende skifter alt efter årstiden. Du kan finde friske og nærende salater på menuen i følgende butikker: Carlsbergbyen, CPH 1, Falkoner Allé 80, Kongens Nytorv, Nørrebrogade, Sortedam, Strøget, Valby Langgade, Værnedamsvej, Fredericia, Kolding, Kolding 2, Odense, Haderslev, Grenåvej, Langenæs, Vejle, Vejle DTC, Vejle Station, Amager Strandpark, Grønningen, Hellerup, Holbæk, Hørsholm
Islands Brygge, Kultorvet, Køge, Lyngby, Nordre Frihavnsgade, Torvegade, Vanløse Kronen, Risskov, Silkeborg, Aarhus, Aarhus Magasin, Aalborg Magasin, Sønderborg, Sortedam, Kongens Nytorv, Rungsted Meny og Nordhavn Meny.

Vores friskpressede juicer er fulde af god smag. Appelsinjuice går rent hjem hos både store og små, men vores søde appelsin/gulerod og den autentiske æblemost er også meget nemme at blive vild med. Skal der mere smæk på smagen så prøv vores æble/rødbede juice med ingefær.

Eftermiddag

Er du småsulten eller lækkersulten? Kom ind til os, så kan du selv mærke om det skal være et pølsehorn, eller det er hindbærsnitten du har mest lyst til.

Vi har noget for enhver smag. Prøv fx vores chokorug der mætter som rugbrød, samtidig med, at den mørke chokolade tilfredsstiller den søde tand.

Skal der lidt ekstra lækkert til, så er vores forskellige konditorkager i portionsstørrelse det oplagte valg. Jordbærkage for 1 – eller måske en hjemmelavet flødebolle med karamel?

Får du gæster eller har lyst til at forkæle kollegaerne på kontoret, så er vores jordbær- eller Christianshvnertærte til 6 personer lige sagen.

KAGER OG FESTKAGER

Lad os hjælpe dig med, at sørge for at kagen til netop din særlige begivenhed bliver en succes.

Hvis du bedst kan lide en klassisk lagkage med smag af bær og chokolade, så laver vi det. Vil du hellere fejres med en stor christianshavnertærte med en crunchy nøddebund? Så er det selvfølgelig sådan en du skal have!

Så uanset om du skal holde fest eller bare vil fejre livets små glæder, har Lagkagehuset en kage dertil. Se vores store udvalg af festkager via nedenstående knap.

FÅ TILFREDSSTILLET SULTEN VIA CLICK & COLLECT

Hos os har du mulighed for at bestille din morgenmad, frokost eller dessert, så den er klar til afhentning i dit lokale Lagkagehuset, når det der passer dig. Det er lige nu muligt i 81 af vores butikker. Du kan se listen med Lagkagehuset butikker der har Click & Collect og dertil downloade vores app via nedenstående knap. Udover bestilling af brød, sandwiches eller en sammensat menu, er det også muligt at optjene bonuser og samle på kaffestempler via appen.