Sulten?

Morgenmad

En lækker morgenmad er en skøn start på dagen, og du kan være sikker på at finde et stort udvalg hos os, også selvom du er en af dem, der står tidligt op!

Lyse sprøde rundstykker, grove specialboller med kerner eller måske en rugbrødsbolle? Du vælger. Så kommer vi smør og ost på, hvis du har lyst til det. Wienerbrødet er næsten obligatorisk til den perfekte morgenmad og vores udvalg er så bredt, at du nok får svært ved kun at vælge et stykke.

Du kan også vælge en portion skyr med rabarberkompot og rugbrødscrumble toppet med årstidens bær eller en af vores rå grøde.

Ingen morgen uden kaffe! Vi byder både på den bløde cappuccino og den klassiske filterkaffe. Godmorgen og god dag! Læs mere om vores kaffe her

Frokost

Vi har mange forskellige sandwiches, hvor friskhed og velsmag er omdrejningspunkterne.

Er du mest til en klassikker med skinke og ost i et ciabattaflute eller vil du hellere prøve den med hummus og semi dried tomater i rugbrødsflute? Vi har lidt for enhver smag.

Hvis du har lyst til en velkomponeret salat, har vi et udvalg af forskellige varianter, som løbende skifter alt efter årstiden. Friske og nærende grøntsager er dog altid på menuen.

Vores friskpressede juicer er fulde af smag og vitaminer. Appelsinjuice går rent hjem hos både store og små, men vores søde appelsin/gulerod og den autentiske æblemost er også meget nemme at blive vild med. Skal der mere smæk på smagen så prøv vores æble/rødbede juice med ingefær. Ahh…

Eftermiddag

Er du småsulten eller lækkersulten? Kom ind til os, så kan du selv mærke om det skal være et pølsehorn, eller det er hindbærsnitten du har mest lyst til.

Vi har noget for enhver smag. Prøv fx vores chokorug der mætter som rugbrød, samtidig med, at den mørke chokolade tilfredsstiller den søde tand.

Skal der lidt ekstra lækkert til, så er vores forskellige konditorkager i portionsstørrelse det oplagte valg. Jordbærkage for 1 – eller måske en hjemmelavet flødebolle med karamel?

Kaffe og kage hører til. Men om du nyder begge dele i en af vores cafeer, tager kagen med hjem, eller skal have en hurtig snack på farten, er helt op til dig.