SALG & SERVICE

SALG OG SERVICE

Den gode gæsteoplevelse er kerne af alt, hvad vi gør. Vi ønsker, at gæsterne mærker atmosfæren og den familiefølelse, vi selv oplever bag disken. Derfor går vi højt op i, at du bliver en del af et passioneret fællesskab, hvor vi er der for hinanden – det skal nemlig helst være så sjovt, at man glæder sig til at komme på arbejde.

I Lagkagehuset vægter vi at finde det helt rette match mellem vores lokale afdeling og dig som jobsøgende. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores lagkage-familie, vil vi gerne opfordre dig til at tage et kig på vores aktuelle ledige stillinger i oversigten, som du finder i bunden af denne side.

Hvis du finder en stilling, som matcher dine ønsker og er i dit lokalområde, så kan du søge jobbet via samme stillingsopslag. Vi modtager ikke ansøgninger via vores mail, da vi ønsker at passe godt på dine personoplysninger og overholde GDPR lovgivningen, dette gælder også uopfordret ansøgninger.

Hvis vi desværre ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, kan du oprette en JobAgent og få en mail, når vi har en ledig stilling, som matcher dine ønsker: https://lagkagehuset.youngcrm.com/jobagent

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig held og lykke med jobsøgningen.

”Vi er ledere af en flok, og vi leder sammen”

Mette Sommerlund, Head of Sales

LEDER I LAGKAGEHUSET

Som leder i Lagkagehusets salgsafdelinger vil du udover det overordnede fokus på salg også have en vigtig og aktiv rolle i forhold til dine medarbejderes engagement og trivsel. Hos os er en dygtig leder én, der går langt for det stærke lederskab og som lægger energi i relationsarbejdet til alle kollegaer. 

I vores salgsled består ledelsesstrukturen af en teamleder, butikschef, distriktschef, regionschef og salgschef.