pride2023

HAPPY PRIDE 2023!

Den 12.-20. august 2023 males København i alle regnbuens farver, når Copenhagen Pride kommer til byen. Vi er stolte over, for femte år i træk at deltage i Copenhagen Pride, som officiel partner.

Vi hylder organisationens utrættelige arbejde med at fremme inklusion, diversitet og mangfoldighed i vores samfund. Lad os sammen sprede det vigtige budskab om accept, respekt og kærlighed i alle kroge af vores smukke land.

Besøg Copenhagen Pride 2023's officielle hjemmeside for at lære mere om priden og om hvordan du kan støtte op:

#COMETOGETHER

Dette års tema, #cometogether, opfordrer os til at anerkende, at vores styrke ligger i vores fælles kamp for ligestilling og retfærdighed. Uanset vores baggrund, køn, seksualitet eller identitet, er vi alle en del af det samme samfund. Så lad os stå sammen og kæmpe sammen for et samfund, hvor alle kan være sig selv, leve frit og lige og elske dem de vil.
Sammen er vi stærkest!

Læs mere om årets tema her:

WEAR IT WITH PRIDE

Du har mulighed for at vise din støtte med et Copenhagen Pride støttearmbånd, der gør en forskel - hele salget går nemlig ubeskåret til Copenhagen Prides vigtige arbejde for ligestilling og menneskerettigheder.

Armbåndet kan købes fra d. 1. juli i alle vores bagerbutikker landet over.

VI HYLDER MANGFOLDIGHEDEN

Diversitet og inklusion er en nøgleprioritet hos Lagkagehuset.
Vi er 3.000 kolleger i Danmark, England og USA, der aldersmæssigt spænder over syv årtier, har rødder på seks kontinenter og er en spraglet flok af gode mennesker, der er ansat hos os fordi, de er, dem de er.

Mennesker er kernen i Lagkagehuset, og vi forsøger at skabe en kultur og et arbejdsmiljø, som favner alle. Derfor har vi blandt andet en nultolerancepolitik over for krænkende adfærd, en veletableret whisteblowerordning, og så arbejder vi på et diversitet- og inklusionsmanifest.

Vi har stadig et stykke arbejde foran an os. Men netop derfor sætter vi stor pris på Priden, der er med til at minde os alle om, at vi har en pligt til at arbejde aktivt med mangfoldighed, diversitet og inklusion hele året rundt.

STØT MED EN PRIDEMUFFIN

Lad din Pridemuffin være en sød åbning til en vigtig samtale om frihed, diversitet og inklusion.

Fra d. 12. august 2023 kan du sætte tænderne i vores farverige Pride-muffins, som vi sælger i vores butikker landet over. De laves med af vores populære varianter, og pyntes med lilla ostecreme og et regnbuehjerter i chokolade til anledningen.

Når du køber en Pridemuffin hos Lagkagehuset, støtter du en Copenhagen Prides arbejde for ligestilling og menneskerettigheder med 1 kr. pr. købt muffin.

Bestil dine Pride-muffins i vores app, og hent dem pakket og klar i dit lokale Lagkagehuset.