pride2022

GLÆDELIG PRIDE

Den 13.-21. august 2022 males København i alle regnbuens farver når Copenhagen Pride kommer til byen for 26. gang.

Afholdelsen af Copenhagen Pride sætter fokus på mange vigtige emner samtidig med, at vi fejrer vores farverige samfund. Derfor glæder vi os til at tage del i festlighederne, men også bruge anledningen som afsæt for de svære samtaler.

Vi er stolte over endnu engang at deltage i Copenhagen Pride, som officiel partner 2022.

Læs mere om Copenhagen Pride 2022 på deres officiale hjemmeside:

ET ARMBÅND DER GØR EN FORSKEL

Du har mulighed for at vise din støtte med et Copenhagen Pride støttearmbånd der gør en forskel - hele salget går nemlig ubeskåret til Copenhagen Prides vigtige arbejde for ligestilling og menneskerettigheder.

Foruden at armbåndet støtter Copenhagen Pride, så giver det også adgang til en masse forskellige festligheder under Priden og gode rabatter i løbet af ugen.

Armbåndet kan købes fra d. 1. august i alle vores bagerbutikker landet over.

Vi hylder mangfoldigheden

Diversitet og inklusion er en nøgleprioritet hos Lagkagehuset.
Vi er 3.000 kolleger i Danmark, England og USA, der aldersmæssigt spænder over syv årtier, har rødder på seks kontinenter og er en spraglet flok af gode mennesker, der er ansat hos os fordi, de er, dem de er.

Mennesker er kernen i Lagkagehuset, og vi forsøger at skabe en kultur og et arbejdsmiljø, som favner alle. Derfor har vi blandt andet en nultolerancepolitik over for krænkende adfærd, en veletableret whisteblowerordning, og så arbejder vi på et diversitet- og inklusionsmanifest.

Vi har stadig et stykke arbejde foran an os. Men netop derfor sætter vi stor pris på Priden, der er med til at minde os alle om, at vi har en pligt til at arbejde aktivt med mangfoldighed, diversitet og inklusion hele året rundt.

FRIHED

FRIHED er temaet for årets Copenhagen Pride 2022. Et tema som politisk forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen, udfolder således:

"Uanset om vi markerer friheden til at leve åbent i Danmark eller den frihed som kæmpes for af modige folk i Ukraine, Syrien og Yemen, eller den frihed vi ønsker for de LGBTI+ personer, som bor i et af de mere end 70 lande, hvor homoseksualitet er ulovligt, så giver dette tema alle mulighed for at bruge Copenhagen Pride som platform til at vise, hvad frihed betyder for dem – om det er en frihed de har, eller en frihed de ønsker"

Pridemuffins

Lad din Pridemuffin være et sød åbning til en vigtig samtale om frihed, diversitet og inklusion.

Fra d. 15. august 2022 kan du sætte tænderne i vores farverige Pride-muffins, som vi sælger i vores butikker landet over.
De laves med udgangspunkt i vores populære varianter, men pyntet med lilla ostecreme og et regnbuehjerter i chokolade til anledningen.

Når du køber en Pridemuffin hos Lagkagehuset, støtter du en Copenhagen Prides arbejde for ligestilling og menneskerettigheder med 1 kr. pr. købt muffin.

Bestil dine Pride-muffins i vores app, og hent dem pakket og klar i dit lokale Lagkagehuset.