Pride 2021

Vi hylder medmenneskelighed

Den vigtigste ressource i Lagkagehuset er mennesker.
Vi er 3.000 kolleger i Danmark, England og USA, der aldersmæssigt spænder over syv årtier, har rødder på seks kontinenter og er en spraglet flok af gode mennesker, der er ansat hos os fordi, de er, dem de er.

Vi anser det som en styrke, at vores medarbejdere afspejler samfundets mangfoldighed – sætter en ære i, at alle har lige muligheder uanset oprindelse, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, politisk overbevisning, alder og køn

To mennesker der holder i hånd med pride armbånd på.
Kvinde danser til Copenhagen Pride med et regnbuefarvet flag om skulderne

COPENHAGEN 2021 #YouAreIncluded

Temaet for årets Copenhagen 2021 er #YouAreIncluded. Hashtagget er en kraftfuld, altomfattende erklæring om, at uanset din seksualitet, kønsidentitet, race, religion, udseende, økonomiske status, nationalitet, flygtningestatus, sundhed, hivstatus-eller enhver anden faktor, er du inkluderet i Copenhagen 2021.

Du kan læse mere om Copenhagen 2021 på deres officiale hjemmeside via nedenstående link.

betydningsfuld signalværdi

”Vi i Lagkagehuset er stolte af, igen i år, at være sponsor for Priden. Vi tror på, at det sender et stærkt signal til vores fantastiske kunder, fabelagtige teams i bukkerne og vores utrolig dygtige håndværksbagere- og konditorer, om at alle velkomne her i Lagkagehuset. Vi stræber efter at være repæsentative for de samfund/fællesskaber, vi servicere. Uanset om vi servicerer dem i Danmark, London eller New York. Pride er en hyldest til diversitet og inklusion og vi er meget stolte af at bidrage til den. - Jason Cotta, CEO Lagkagehuset

Portræt billede af Jason Cotta CEO af Lagkagehuset
To Copenhagen Pride muffins lavet af Lagkagehuset, lavet af chokolade med ostecreme og et regnbuefarvet chokolade hjerte på toppen.

Støt hvor det giver mening

Når du køber en Pridemuffin hos Lagkagehuset, støtter du en velgørende organasistion med 1 kr. pr. købt muffin. Udover vores speciallavede Pridemuffin, som er lavet af chokolade og pyntet med lilla ostecreme og et regnbuefarvet chokoladehjerte, er der også mulighed for at købe et støttearmbånd. Armbåndet støtter både Copenhagen 2021, og giver adgang til de mange forskellige festligheder under Copenhagen 2021.

GENNEM SAMTALE KAN VI SKABE FORANDRING

I anledning af Copenhagen Pride 2021 har vores direktør, Jason Cotta inviteret Benjamin Hansen, Managing Director på Copenhagen 2021, til en ærlig snak om hvordan virksomheder kan være med til at skabe forandring, et inkluderende arbejdsmiljø og hvad vi kan forvente os af årets Pride.

Vi håber, at du tager del i festen og samtalen, for det er oftest gennem samtalen, at vi kan ændre status quo.