Friskbagt vegetarisk og vegansk bagværk

Plantebaseret bagværk

Om du er vegetar, veganer eller bare gerne vil spise mere plantebaseret, skal du ikke snydes for lækkert bagværk. Vi har udvidet vores plantebaserede sortiment med både vegetarisk kage og wienerbrød, så uanset hvad du lyster, er vores kagemontre fyldt med friskbagt vegetarisk og vegansk bagværk.

Nedenstående produkter er markeret med enten (VG) for vegansk eller (V) for vegetarisk. Samme mærkning findes på prisskilte og digitale menukort i butikken

Besøg dit lokale Lagkagehus og udforsk vores plantebaserede sortiment, eller hent vores app så har du hele vores vegetariske og veganske udvalg lige ved hånden.

App Store Google Play

Vegansk wienerbrød med hindbær

Hindbærsnegl (VG)

Hindbærsneglen er en vegansk wienerbrødssnegl med mandelremonce, let syrlige hindbær og sprøde mandelflager. Sneglen er vores første bud på vegansk wienerbrød og smager helt fantastisk uanset om man spiser plantebaseret eller ej.

Passionsnitte (VG)

Passionsnitten er en skøn sommerlig vegansk kage lavet med en sprød chokoladebund bagt med puffede ris og kokos. Den har en frisk mousse af havrefløde, passionspuré og citron, og på toppen er der passionsgelé og hakkede pistacienødder.

Vegansk passionsnitte lagkagehuset
Vegansk rugbolle med avocado og falaffelspread

Rugbolle med avocado (VG)

Vores veganske rugbolle er fyldt med en cremet og krydret falafelspread og toppet med frisk avcoado og koriander. Rugbollen med avocado er den perfekte veganske frokost på farten eller som snack, når du gerne vil nyde en plantebaseret snack, der ligger godt i maven.