Økologi og dyrevelfærd
ØKOLOGI
Vi bager gerne økologisk og anvender økologiske råvarer, når vi kan få dem af høj og ensartet kvalitet. Vi har både økologiske specialbrød og rugbrød på hylderne, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye spændende økologiske produkter. Vi er dedikerede, men ikke fanatiske.
DYREVELFÆRD I LAGKAGEHUSET
Vi stiller høje krav til vores råvarer i Lagkagehuset og arbejder målrettet med vores leverandører for at sikre en høj standard – også inden for dyrevelfærd og bæredygtighed. Et af vores ufravigelige krav er, at det kyllingekød vi anvender i vores frisksmurte sandwiches og salater kommer fra kyllinger, der har haft gode pladsforhold under opdrættet.
Lagkagehuset har desuden sammen med vores leverandør forpligtet os til at overgå til European Chicken Commitment for alle de produkter, vi sælger med kylling i, på tværs af vores butikker i Danmark, London og New York. Dette indebærer bl.a. at vi udelukkende anvender langsommere voksende kyllingetyper. Overgangen til ECC vil ske så hurtigt det er muligt for vores leverandører at efterkomme og senest ved udgangen 2025.
ØKOLOGISK MÆLK
Vi brygger vores kaffe med økologisk mælk fra Naturmælk, der kommer fra økologiske køer, der går på græs fra april til og med september.
Læs mere om Naturmælk på deres hjemmeside: www.naturmælk.dk