Økologi og dyrevelfærd

Økologi

Vi bager gerne økologisk og anvender økologiske råvarer, når vi kan få dem af høj og ensartet kvalitet. Vi har både økologiske specialbrød og rugbrød på hylderne, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye spændende økologiske produkter. Vi er dedikerede, men ikke fanatiske.

DYREVELFÆRD I LAGKAGEHUSET

Vi sætter høje krav til vores råvarer i Lagkagehuset og arbejder målrettet med vores leverandører for at sikre en høj standard - også indenfor dyrevelfærd og bæredygtighed.

Vi bruger 100% dansk velfærdskylling fra The Happy Chicken Project i vores frisksmurte sandwich. Det betyder bl.a. at kyllingerne er af en langsomt voksende race, og at de er opdrættet uden brug af antibiotika. Læs mere om The Happy Chicken Project på deres hjemmeside: www.thehappychickenproject.com

Vores laks er mærket med ASC-standarden. En global standard, som sikrer ansvarlig og bæredygtig opdræt af fiskene samt gode sociale forhold for opdrætterne. ASC-mærkede fisk gennemgår desuden en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur.

Økologisk mælk

Vi brygger vores kaffe med økologisk mælk fra Naturmælk, der kommer fra økologiske køer, der går på græs fra april til og med september.

Læs mere om Naturmælk på deres hjemmeside: www.naturmælk.dk.