Økologi og dyrevelfærd

Økologi

Vi bager gerne økologisk og anvender økologiske råvarer, når vi kan få dem af høj og ensartet kvalitet. Vi har både økologiske specialbrød og rugbrød på hylderne, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye spændende økologiske produkter. Vi er dedikerede, men ikke fanatiske.

DYREVELFÆRD I LAGKAGEHUSET

Lagkagehuset har besluttet at gøre en indsats for at løfte velfærden for kyllingerne vi bruger i vores sandwich og salater, og det bliver en indsats i to etaper.

Den første konkrete handling er, at vi kun vil bruge kyllingekød fra den langsommere voksende kyllingerace Ranger Gold.

Det er flere år siden at Lagkagehuset udfasede brugen af buræg i vores opskrifter på brød, kager, sandwich og salater.

Fakta om kyllingerne i Lagkagehuset.
• Fra sommeren 2020 har al kylling vi anvender 1 statsligt dyrevelfærdshjerte.
• Senest ved udgangen af 2022 skal al kylling vi anvender leve op til minimum 2 statslige dyrevelfærdshjerter.

Økologisk mælk

Vi brygger vores kaffe med økologisk mælk fra Naturmælk, der kommer fra økologiske køer, der går på græs fra april til og med september.