langenaes_nu_lagkagehuset

Velkommen i Lagkagehuset

Onsdag 21. november 2018 blev Langenæs Bagerierne og Lagkagehuset smeltet sammen. Derfor er langenaesbageriet.dk nedlagt, og vi byder dig nu i stedet velkommen indenfor i Lagkagehuset.
 
Vi kan glæde de mange Langenæs-stamkunder med, at man i de seks bagerier i Aarhus, Vejle og Horsens stadig kan få mange af de favoritter, som østjyderne har elsket i så mange år, som f.eks. AROS-Rugbrødet, studenterbrødet og Deep Purple, der dog som en hyldest skifter navn til Langenæskagen.
 
Du vil også se velkendte ansigter, når du går ind gennem døren, for alle de fantastiske Langenæs-medarbejdere er der stadigvæk, og det samme er alle de dygtige bagere og konditorer. Vi er også så heldige, at Michael og Mitzi Spottag, der har drevet de seks bagerier med stor passion i en lille menneskealder, ligeledes fortsætter.

Du kan selvfølgelig stadig bestille varer i alle seks bagerier. Vær dog opmærksom på, at butikkerne har fået hver deres telefonnummer og der skal bestilles direkte i den ønskede butik. Du kan finde kontaktinformationer på alle vores butikker lige her

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lagkagehuset.


Langenæs Bagerierne skifter navn til Lagkagehuset – Læs pressemeddelelsen her