Kager og festkager

Kager

Lidt men godt. Det er sådan vi forholder os til vores kager. Der bliver ikke sparet på noget, og vi vælger vores ingredienser med omhu.

Vores mål er at give dig en delikat og koncentreret smagsoplevelse. Derfor laver vi hellere kager, som fylder i smagen end i størrelsen. Kage har aldrig været sundt, men man bliver så glad af en himmelsk mundfuld en gang i mellem… Derfor – lidt men godt!

Vores konditorer bager hver dag året rundt, og vi kan altid tilbyde friske og velsmagende kreationer. Man kan ikke fabriksfremstille en jordbærtærte eller en christianshavnerkage. Det er håndværk og professionelle hænder der præger vores konditorkager og får dem til at skille sig ud fra mængden.

Festkager

Der er stor tradition for, at mødes om kage når noget skal fejres. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med, at sørge for at kagen til netop din særlige begivenhed bliver en succes.

Hvis du bedst kan lide en klassisk lagkage med smag af bær og chokolade, så laver vi det. Vil du hellere fejres med en stor christianshavnertærte med en crunchy nøddebund? Så er det selvfølgelig sådan en du skal have!

Er du på udkig efter bryllupskagen, så læs mere og bestil en prøvesmagning her.

Mulighederne for skræddersyede festkager er mange, og vores konditorer er altid klar til at vejlede dig.

Kontakt dit lokale Lagkagehus for at høre mere om mulighederne: Find Lagkagehus