Kager og festkager

HOS LAGKAGEHUSET FÅR DU EN FESTKAGE, DER SKABER MINDER

Lidt men godt. Det er sådan vi forholder os til vores kager. Der bliver ikke sparet på noget, og vi vælger vores ingredienser med omhu.

Vores mål er at give dig en delikat og koncentreret smagsoplevelse. Derfor laver vi hellere kager, som fylder i smagen end i størrelsen. Kage har aldrig været sundt, men man bliver så glad af en himmelsk mundfuld en gang i mellem… Derfor – lidt men godt!

Vores konditorer bager hver dag året rundt, og vi kan altid tilbyde friske og velsmagende kreationer. Man kan ikke fabriksfremstille en jordbærtærte eller en christianshavnerkage. Det er håndværk og professionelle hænder der præger vores konditorkager og får dem til at skille sig ud fra mængden.

SKAL DU HOLDE FEST, ELLER HAR DU BARE NOGET AT FEJRE?

Der er stor tradition for, at mødes om kage når noget skal fejres. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med, at sørge for at kagen til netop din særlige begivenhed bliver en succes.

Hvis du bedst kan lide en klassisk lagkage med smag af bær og chokolade, så laver vi det. Vil du hellere fejres med en stor christianshavnertærte med en crunchy nøddebund? Så er det selvfølgelig sådan en du skal have!

Så uanset om du skal holde fest eller bare vil fejre livets små glæder, har Lagkagehuset en kage dertil. Du kan bestille vores festkager via dit nærmeste Lagkagehuset. Du finder oversigten over vores butikker og deres kontaktoplysninger ved at følge linket nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

KAGEMÆND OG KAGEKONER

Skal du eller en du har kært fejres med manér, så er det selvfølgelig også muligt at få en kagemand eller kagekone hos Lagkagehuset. Kagerne er et hit i alle aldersgrupper og det er muligt at vælge mellem flere forskellige former for bunde og pynt. 

Se vores udvalg og kontakt os via knappen nedenfor.

Fødselsdagskager

Skal du fejre din fødselsdag og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det? Så lad Lagkagehuset hjælpe dig med kagen dertil. Vi bager lige den festkage der passer til lejligheden.

Uanset om din favorit er fra vores standardsortiment, eller du gerne vil have lavet en fødselsdagskage til anledningen står vi klar til at hjælpe dig.

DÅB, KONFIRMATION ELLER STUDENTERKAGER

Skal du holde dåb, konfirmation eller bliver en du har kær student, har vi en kage der passer til anledningen. Hos Lagkagehuset har du mulighed for at få lavet en dåbskage, konfirmationskage eller studenterkage efter dit specifikke ønske. Sæt dit eget præ på fyld, smage og pynt til kagen.

Ønsker du at bestille en kage, eller høre nærmere, så kontakt os via nedenstående knap og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej.

BRYLLUPSKAGER MED UTROLIGE DETALJER

Skal du giftes og drømmer du om en smuk bryllupskage der giver gæsterne en smagsoplevelse de vil huske, står vores konditorer klar til at gøre kagedrømmen til virkelighed. Ingen bryllupskager er ens og vi stræber efter at opfylde selv de vildeste kagedrømme. Vi lægger sammen en plan for både udseende og smag så kagen bliver lige præcis som du ønsker den.

Læs mere om vores bryllupskager via knappen herunder.

MED KAGER STØTTER LAGKAGEHUSET LOKALT

Hos Lagkagehuset gør vi en stor dyd ud af at støtte lokalt. Dette gør vi ved at indsamle til forskellige organisationer og virksomheder som gør en forskel for samfundet.

Derudover vil vi gerne hjælpe hvor vi kan og støtte op om arrangementer der gør en forskel. Derfor har Lagkagehuset i flere år været stolt sponsor af Copenhagen Pride, hvor vores konditorer har produceret regnbuefarvede muffins for at hylde Priden.

Du kan læse mere om vores velgørende aktiviteter via knappen nedenfor.