Kager og festkager

HOS LAGKAGEHUSET FÅR DU EN FESTKAGE, DER SKABER MINDER

Lidt men godt. Det er sådan vi forholder os til vores kager. Der bliver ikke sparet på noget, og vi vælger vores ingredienser med omhu.

Vores mål er at give dig en delikat og koncentreret smagsoplevelse. Derfor laver vi hellere kager, som fylder i smagen end i størrelsen. Kage har aldrig været sundt, men man bliver så glad af en himmelsk mundfuld en gang i mellem… Derfor – lidt men godt!

Vores konditorer bager hver dag året rundt, og vi kan altid tilbyde friske og velsmagende kreationer. Man kan ikke fabriksfremstille en jordbærtærte eller en christianshavnerkage. Det er håndværk og professionelle hænder der præger vores konditorkager og får dem til at skille sig ud fra mængden.

SKAL DU HOLDE FEST, ELLER HAR DU BARE NOGET AT FEJRE?

Der er stor tradition for, at mødes om kage når noget skal fejres. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med, at sørge for at kagen til netop din særlige begivenhed bliver en succes.

Hvis du bedst kan lide en klassisk lagkage med smag af bær og chokolade, så laver vi det. Vil du hellere fejres med en stor christianshavnertærte med en crunchy nøddebund? Så er det selvfølgelig sådan en du skal have!

Så uanset om du skal holde fest eller bare vil fejre livets små glæder, har Lagkagehuset en kage dertil. Du kan bestille vores festkager via dit nærmeste Lagkagehuset. Du finder oversigten over vores butikker og deres kontaktoplysninger ved at følge linket nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

KAGEMÆND, KAGEKONER OG MANGE FLERE MULIGHEDER

Kender du en sød fødselar, en dygtig kollega der har jubilæum eller en spændt gravid som skal på barsel? Gør fejringen særlig, og byg en kagemand eller kagekone specialdesignet til fejringens hovedperson.

Læs mere om mulighederne via knappen nedenfor.

Fødselsdagskager

Skal du fejre din fødselsdag og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det? Så lad Lagkagehuset hjælpe dig med kagen dertil. Vi bager lige den festkage der passer til lejligheden.

Uanset om din favorit er fra vores standardsortiment, eller du gerne vil have lavet en fødselsdagskage til anledningen står vi klar til at hjælpe dig.

SÆRLIGE KAGER TIL SÆRLIGE BEGIVENHEDER

Skal du holde konfirmation, dåb eller bliver en du har kær student, har vi en kage der passer til anledningen. Hos Lagkagehuset har du mulighed for at få lavet en dåbskage, konfirmationskage eller studenterkage efter dit specifikke ønske. Sæt dit eget præ på fyld, smage og pynt til kagen.

Ønsker du at bestille en kage, eller høre nærmere, så kontakt os via nedenstående knap og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej.

BRYLLUPSKAGER MED UTROLIGE DETALJER

Skal du giftes og drømmer du om en smuk bryllupskage der giver gæsterne en smagsoplevelse de vil huske, står vores konditorer klar til at gøre kagedrømmen til virkelighed. Ingen bryllupskager er ens og vi stræber efter at opfylde selv de vildeste kagedrømme. Vi lægger sammen en plan for både udseende og smag så kagen bliver lige præcis som du ønsker den.

Læs mere om vores bryllupskager via knappen herunder.