Kagemænd og kagekoner

KAGEMÆND, KAGEKONER OG MANGE FLERE MULIGHEDER

Vi bager lækre, smagfulde og personlige fejringkager til en enhver anledning, hvor en særlig person skal hyldes. Byg din egen kagemand eller kagekone og design den så den ligner festens hovedperson.

Vælg mellem syv lækre varianter: Først skal kagebasen vælges, og her tilbyder vi et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag: Kanelstang, hindbærsnitte, brunsviger, chokoladekage, vandbakkelse, wienerbrød og tebolle.

DESIGN FESTENS MIDTPUNKT

Og nu til det sjove: designfasen!

Vælg om kagepersonen skal have bukser eller kjole og langt eller kort hår i tre farver der smager af enten jordbær, sød lakrids eller karamel. Tilføj din egen personlige hilsen i marcipan, og vi pynter med et sødt marcipanansigt og en slikblanding af Click Mix, Matador Mix og M&M’s.

Du bestiller fejringskagen i dit lokale Lagkagehus, enten fysisk i butikken, via mail eller på telefon. Se vores liste over butikker via knappen nedenfor.

Vi glæder os til at skabe den søde, personlige kage til din næste fejring.

PERFEKT TIL FØDSELSDAGE OG FEJRINGER

Kagemænd og kagekoner har tradition for at være en rigtig fødselsdagskage, der hylder og afspejler den, der fylder år. Uanset om man fylder 5 eller 50, så er en kageperson den perfekte måde at tilføje et strejf af personlighed og sjov til fødselsdagsfesten.

Selvom det er en oplagt fejringskage til fødselaren, er den oplagt til en bred vifte af andre festlige lejligheder, hvor en særlig person skal fejres. Jubilæum på arbejdet, færdiggjort uddannelse eller babyshower er blot nogle af de mange begivenheder, hvor denne kage vil være et perfekt valg.

Vores kagepersoner er designet til at mætte omkring 20 personer, hvilket gør dem til det optimale valg, når du planlægger et arrangement med mange gæster.

Vi har naturligvis også mange andre festlige kager til dit næste arrangement. Tag en snak med dit lokale Lagkagehuset om mulighederne og gå på opdagelse i vores sortiment i appen