Kagemænd og kagekoner

KAGEMÆND OG KONER MED MANGE MULIGHEDER

Hos Lagkagehuset kan du bestille en kagemand eller en kagekone til alle anledninger. Vi laver hver kage efter bestilling og det betyder at du selv kan vælge, hårfarve, pynt, bånd og slik så din kagemand eller kagekone bliver præcis som du ønsker at den skal være.

Der ligger stor tradition i kagemænd og kagekoner og de er næsten fast inventar på hvert et fødselsdagsbord uanset alder. Hos Lagkagehuset er det muligt at få bagt din kage med en bund af wienerbrød, teboller eller vandbakkelse (vandbakkelse og brunsviger laves kun i Jylland). Derudover er det muligt selv at vælge pynt i form af slik, hvilken hårfarve kagen skal have, om der skal fødselsdagsflag på kagen, og ønskes det er det muligt at få et marcipanbånd på kagen med tekst efter eget ønske.

Ønsker du en kagemand eller kagekone, så kontakt dit nærmeste Lagkagehuset. Du finder oversigten over vores butikker via nedenstående knap. Vi ser frem til at høre fra dig.

PERFEKT TIL FØDSELSDAGE OG FEJRINGER

Har du eller en du har kært fødselsdag, har du noget specielt der skal fejres eller elsker du bare wienerbrød med slik og marcipan? Så er en kagemand eller en kagekone altid en sikker vinder hos alle aldersgrupper. Vores konditorer bager selv kagerne fra bunden, så din kagemand eller kagekone er altid friskbagt og det kan smages.

En kagemand mætter omkring 20 personer og passer derfor perfekt til hvis du skal holde et arrangement eller en fest med mange mennesker. Fødselsdage samler typisk mange af dine nærmeste og vil du forkæle dem med en helt speciel kage, er dette den perfekte løsning.

Vi har selvfølgelig også mange andre smagfulde kager til anledningen. Så hent vores app via nedenstående knap, og gå på opdagelse i vores store sortiment.

HAR DU ET SPECIELT ØNSKE?

Går du og drømmer om en helt special kagemand eller kagekone som ikke er nævnt her på siden, så tag kontakt til dit lokale Lagkagehus, så finder vi sammen ud af en løsning der dækker dine behov. Da alle vores kagemænd bliver specielt lavet til anledningen, vil vi gøre vores bedste for at dit ønske kan blive til virkelighed.