Kaffe

Fra bønne til kop

Kaffe er mere end blot en morgenrutine - det er en smagsoplevelse. I Lagkagehuset går vi op i alle faser af kaffebønnens rejse. Fra de røde bær på buskene, til den nænsomme ristning på eget risteri, til den kærlige brygning, som vores dedikerede baristaer udfører i butikkerne. Alt sammen for at sikre, at du får den bedste kaffeoplevelse hver gang.

Direct Trade

Kaffens rejse starter med kaffebønnerne, og de arabicabønner vi har valgt er dyrket og plukket i Honduras. Her handler vi direkte med dedikerede kaffefarmere, hvilket betyder, at kaffen er etisk handlet, helt uden mellemled.

Kaffeblend

Vores kaffeblend består af tre forskellige sorter arabicabønner fra Honduras: Bourbon, Caturra og Catuai. Tilsammen giver det en rund, fyldig og balanceret kaffeprofil med noter af lys chokolade, hasselnød og mandel.

Ristning

Efter kaffebønnerne er høstet, fortsætter deres rejse med ristningsprocessen. Vores bønner ristes og kvalitetssikres i vores kafferisteri, Modern Standard. Her ristes de i den lyse ende af medium-ristning, så de forskellige sorter kan udfolde deres nuancer og kompleksitet til fulde.

Brygning

Bønnerne er høstet, ristet og har nu fundet vej til bagerbutikkerne, hvor den sidste fase af kaffens rejse er nået. God kaffe er lavet af folk, det ved, hvad de laver, og derfor er kaffeuddannelse vigtig for os. Alle vores bagerbutikker har derfor uddannede kaffemestre, som er ansvarlige for, at hver eneste kaffe vi serverer, er brygget korrekt.

Vi bruger økologisk mælk fra Naturmælk, og du kan vælge mellem sødmælk, barista mælk 1,5%, barista mælk 0,7% eller laktosefri. Foretrækker du et plantebaseret alternativ, kan du vælge plantedrik med havre fra DRYK helt uden merpris.

20% Studierabat

Kaffe og studieliv går hånd i hånd, og derfor giver vi studerende 20% på alle vores varme drikke og iced drinks, ved fremvisning af gyldigt studiekort.
Rabatten er personlig og gælder kun den studerende.

Modern Standard Coffee

Når du drikker kaffe i Lagkagehuset er bønnerne nøje udvalgt, ristet og kvalitetssikret på vores kafferisteri Modern Standard Coffee. Modern Standard Coffee er et startup kafferisteri i udkanten af London, der drives af entreprenør Lynsey Harley. Hun er uddannet og licenseret Q-grader, hvilket betyder, at hun er professionel kaffesmager, som man kender det fra vinverdenens Sommerliers.

Bring your own cup

Hjælp os med at nedbringe forbruget af engangskopper ved at medbringe din egen genanvendelige kop. Som tak giver vi 50 point ekstra i appen, og i hele september 2023 giver vi yderligere 10% rabat på kaffen.
Mangler du en genanvendelig kop, der kan holde din kaffe varm længe, kan du købe vores egen termokop i dit lokale Lagkagehuset.