Jul i Lagkagehuset

VI BAGER FORTSAT I JULEN

Selvom julen ikke bliver som den plejer i år, sørger vores bagere og konditorier fortsat for, at duften af jul spreder sig i bagerierne.

Vi holder åbent i julen langt de fleste steder, så vi kan servicere jer med friskbagt brød til julebordet, kage og varme drikke.

Se åbningstiderne i din lokalafdeling lige her.

Juletraditioner og efterspørgsel kan være forskellig fra egn til egn, så udvalget kan variere i de enkelte butikker. Du vil dog kunne finde alle nedenstående julefavoritter i alle vores bagerier og butikker i hele landet.

FORUDBESTIL BRØDET TIL JULEBORDET

Gør noget ekstra ud af julebordet i år. Vores dygtige bagere, står tidligt op for at bage friskbagt rugbrød, lyse brød og flutes til de danske juleborde hele december.

Med appen Lagkagehuset+ kan du forudbestille brød til julebordet op til 6 dage i forvejen - vi bager og pakker brødet så det er klar når du henter i de travle juledage.

Find appen i App Store eller Google Play eller læs mere om hvilke fordele der følger med appen her.

ÅRETS JULEKALENDER

Hver dag i december vil vi åbne en låge i vores julekalender på Facebook og Instagram, der forhåbentlig kan forsøde julen for nogle af jer, der må undvære jeres kære. For julen bliver ikke som den plejer i år, og der vil for mange være langt mellem snapsen, vennerne og dele af familien.

Derfor vil vi forsøge at bringe nogle af jer, der fejrer jul med afstand, lidt tættere på hinanden. Det kan være bedstemor, der ikke ser sit barnebarn, udlandsdanskeren, der må blive ude i år, de hjemsendte kolleger eller mange andre. Vi sørger for, I kan rykke tættere sammen ved at smage på julen - hver for sig.

Hver dag trækker vi heldige vindere på Facebook og Instagram, der får en spiselig kalendergave til dem selv og dem de har nomineret. Gaverne bliver tildelt som vouchers i vores app, Lagkagehuset+, så vi sikrer, at alle vindere og nominerede kan smage på julen sammen, uanset hvor i landet man befinder sig. Husk at downloade appen, så du er klar til at deltage.

AMBROSIASTANG

Ambrosiakagen er en traditionel, svensk julekage, som vores bagere har klonet med den populære kanelstang, og givet den julens duft og smag.

Ambrosiastangen er bagt med appelsinmarmelade og kardemomme-remonce. Den er toppet med gyldne, ristede mandelflager, kakaoglasur, hvide chokoladekugler og guldstøv, så den bliver helt eventyrlig!

Det siges, at ambrosia er gudernes føde, der giver evig ungdom, så tag endelig en ekstra bid i denne søde juletid. Velbekomme!

JULETRÆSFLØDEBOLLE

Vores konditorer har klædt vores populære flødebolle ud som juletræ. Marcipanbunden og det fløjlsbløde skum er helt klassisk, og så er flødebollen dyppet i hvid chokolade og rullet i knasende, grøn kokos.
Højt på træets grønne top stråler juleglansen fra en stjerne af det pureste chokoladeguld. Vi har på fornemmelsen, at mange børn, voksne og lækkersultne nisser kommer til at danse lystigt omkring vores juletræ i år.

SNEBOLD

Snebolden er lavet på en sprød marengsbund dyppet i hvid chokolade, derpå blødt flødeskum og en marengstop med smag af honningkage. Den hvide snebold er fuld af kirsebærfromage, så man får sig en dejlig lyserød overraskelse, når man skærer i kagen. Smagen af de søde kirsebær blander sig med et strejf af julens lune krydderier; nelliker, kanel, allehånde, ingefær og kardemomme.
Den klæder ethvert vinterlandskab eller kan pynte som en velsmagende overraskelse til børnene i en juledekoration.

KIRSEBÆRKAGE OG -TÆRTE

Det sprøde møder det bløde og søde i vores konditors kirsebærkage. En sprød, knasende bund af ristede hasselnødder og kanel, et generøst lag blød og svampet kirsebærfromage med søde Amarena kirsebær og frysetørrede kirsebær på toppen.

Gammeldags julebolle

Der er ingen jul i Lagkagehuset uden gammeldags juleboller. Hvert eneste år er det en af de mest efterspurgte favoritter i Lagkagehuset.
Den gammeldags julebolle er en dejlig, smagfuld bløddejsbolle med kardemomme og remonce, der pyntes med mørk glasur og nødder.

HONNINGHJERTER

Julen er hjerternes fest og nu kan du give juleglæden videre med et honninghjerte - En velduftende gave til dig selv eller én, du har kær. Vi bager dem med honningkagedej krydret med julens smag og dufte - og overtrækker med mørk eller hvid chokolade med pynt på toppen.
Husk, at du kan gøre et honninghjerte helt personligt ved at få skrevet et navn med glasur ovenpå. Bestil det i dit lokale Lagkagehuset for 15 kr. et par dage før du skal bruge det.
Find kontaktinformation lige her

HONNINGSNITTE

Sidste år introducerede vi vores honningsnitter på Fyn og Sjælland, og de blev så stor en succes, at de i år kan fås i hele landet. Nu kan jyderne også bide i vores honningkagedej, der er overtrukket med mørk chokolade, smurt med smørcreme og fuld af æblemarmelade i midten

JULECOOKIE

Prøv vores konditors julecookie med hvid peber, ingefær, små stykker af hvid chokolade og tranebær, så kommer du med garanti i julestemning. Man kan sagtens dele den med en, man holder af, men man behøver ikke!

JULEMUFFIN

Vi håber ikke, vi har gjort det alt for svært at vælge mellem vores julemuffins.

Prøv vores gulerodsmuffin med ostecreme og rødt julehjerte af marcipan, chokolademuffin med flormelis-sne på toppen eller vores klassiske blåbærmuffin med juletræ af ostecreme og røde chokoladekugler.

ÆBLEGLØGG OG MINT MOCHA LATTE

Julekrydret æblegløgg af kanel, nelliker og ingefær. Gløggen er alkoholfri.

Chokolatte med et strejf af pebermynte, som giver en dejlig friskhed og leder tankerne hen på de ”rød og hvidstribede sukkerstænger”, som er klassikere i julen.

SANDWICH MED JULESTEG

Vores bud på en julesandwich er en nyhed i højtidens sortiment i Lagkagehuset. Vi har lagt smagen af julens flæskesteg ind i et sprødt, groft landbrød i godt selskab med estragonmayonnaise, spinat og tyttebærkompot.

JULENS SMÅKAGER

Det er ikke jul uden duften af julens småkager, der spreder sig i bageriet. Vores konditorer bager vaniljekranse, brunkager, pebernødder, kanelkager og lakridssmåkager hele julen.