Jul i Lagkagehuset

Jul i Lagkagehuset

I vores bagerier spreder duften af jul sig og alle vores juleprodukter er landet på hylderne. Der er julestemning i vores butikker med masser af smagsprøver til vores gæster.

Vi vælger vores julesortiment med omhu, og da vi tager højde for efterspørgsel og juletraditioner, vil julesortimentet variere i de enkelte landsdele. Du vil dog kunne finde julens traditionelle kager og boller i alle vores butikker. Læs om nogle af de populære juleprodukter her på siden.

Pebernødder

Vores pebernødder er en juleklassiker for børn og voksne, der er lige til at putte ned i kræmmerhuset. De er dejligt sprøde og smager som regel altid af én mere. Vi bager vores med smør, kardemomme, ingefær, kanel og hvid peber.

Julemuffins

En julemuffin, der har smag af jul og en duft af sød kanel.
Sidste år bød I vores julemuffin så varmt velkommen, at vi naturligvis bager den igen. En blød og saftig muffin, der får et juletvist med små æbletern, kanel og et strejf af citron. Vi topper den med et hjerte af lækker ostecreme.

Honninghjerter

Julen er hjerternes fest og nu kan du give juleglæden videre med et honninghjerte - En velduftende gave til dig selv eller én, du har kær. Vi bager dem med honningkagedej krydret med julens smag og dufte - og overtrækker med god, mørk eller hvid chokolade med pynt på toppen.
Husk, at du kan gøre et honninghjerte helt personligt ved at få skrevet et navn med glasur ovenpå. Bestil det i dit lokale Lagkagehuset et par dage før du skal bruge det. Find kontaktinformation lige her

Økologisk Æblegløgg

Vi laver igen i år vores æblegløgg i samarbejde med Bornholms Mosteri og restauranten Kadeau - lige til at nyde her i julen. Gløggen er lavet på økologiske æbler og julens krydderier; hel kanel, hel kardemomme, lakridsrod, lang peber og stjerneanis. Den er 100% økologisk, har minimalt sukkerindhold og ingen kunstige tilsætningsstoffer og er alkoholfri. Smagen af æble er intens og er udvundet ved langtidsreduktion for at bibeholde den friske og naturlige syrlige smag. Denne gløgg kan købes i udvalgte butikker på Sjælland.

Gammeldags julebolle

Der er ingen jul hos os uden den gammeldags julebolle. Det er en lækker og smagfuld bløddejsbolle med kardemomme og marcipan, der pyntes med brun glasur og pyntet med hakkede nødder. Da de uden tvivl er en af de store julefavoritter, har vi selvfølgelig vores gammeldags julebolle i hele landet.

Vaniljekranse

Det er ikke jul uden duften af vaniljekranse, der spreder sig i bageriet. Vores konditorer bager vaniljekransene helt klassisk med vanilje og smør.