Jul i Lagkagehuset

Nytår

Kransekage er en absolut nødvendighed nytårsaften, når vi springer ind i det nye år.

Se mere om vores nytårsprodukter lige her

JUL I LAGKAGEHUSET

I vores bagerier spreder duften af jul sig og alle vores juleprodukter er landet på hylderne. Der er julestemning i vores butikker med masser af smagsprøver til vores gæster.

Vi vælger vores julesortiment med omhu, og da vi tager højde for efterspørgsel og juletraditioner, vil julesortimentet variere i de enkelte landsdele. Du vil dog kunne finde julens traditionelle kager og boller i alle vores butikker. Læs om nogle af de populære juleprodukter her på siden.

Pebernødder

Vores pebernødder er en juleklassiker for børn og voksne, der er lige til at putte ned i kræmmerhuset. De er dejligt sprøde og smager som regel altid af én mere. Vi bager vores med smør, kardemomme, ingefær, kanel og hvid peber.

Julestang

Glæd dig til at smage vores konditors juleversion af den populære kanelstang. Stangen er bagt med appelsinmarmelade og kardemomme-remonce med mørk glasur og mandelflager på toppen.

Julemuffins

Vi håber ikke, vi har gjort det alt for svært at vælge mellem vores julemuffins.

Prøv vores gulerodsmuffin med creame cheese creme og rødt julehjerte af marcipan, chokolademuffin med sne på toppen eller vores klassiske blåbærmuffin.

Honninghjerter

Julen er hjerternes fest og nu kan du give juleglæden videre med et honninghjerte - En velduftende gave til dig selv eller én, du har kær. Vi bager dem med honningkagedej krydret med julens smag og dufte - og overtrækker med god, mørk eller hvid chokolade med pynt på toppen.

Husk, at du kan gøre et honninghjerte helt personligt ved at få skrevet et navn med glasur ovenpå. Bestil det i dit lokale Lagkagehuset et par dage før du skal bruge det. Find kontaktinformation lige her

Gammeldags julebolle

Der er ingen jul hos os uden den gammeldags julebolle. Det er en lækker og smagfuld bløddejsbolle med kardemomme og remonce, der pyntes med mørk glasur (og nødder). Da de uden tvivl er en af de helt store julefavoritter, har vi selvfølgelig vores gammeldags julebolle i hele landet.

Vaniljekranse

Det er ikke jul uden duften af vaniljekranse, der spreder sig i bageriet. Vores konditorer bager vaniljekransene helt klassisk med vanilje og smør.