Job og Karriere i Lagkagehuset

JOB

I Lagkagehuset er vores vision, at give vores kunder en kompromisløs oplevelse. Samtidig vil vi gerne skabe et stærkt koncept, kendetegnet ved en høj kvalitet og den gode smag. For at gøre denne vision til en realitet har vi brug for dygtige medarbejdere.

Har du lyst til, at være en del af et team, hvor højt tempo, smil på læben og den bedste service er nøgleordene?

Så send os din ansøgning nedenfor.

Lagkagehusets kandidatbank
Har vi ingen stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer, så skriv dig op i vores kandidatbank. Ansøg her

Uddannelse og karriere i Lagkagehuset

I Lagkagehuset dyrker vi læring for at sikre, at vi alle har en inspirerende og afvekslende dagligdag, og kan se en perspektivrig fremtid forude, hvor end vi befinder os i vores organisation.
Nye medarbejdere, der har lysten til at lære og motivationen til at udfordre sig selv, har en enestående fordel i Lagkagehuset: Vi har nemlig nogle dygtige og passionerede fagfolk ansat. Ildsjæle, som brænder for at lære fra sig og dele ud af deres kundskaber og faglighed. Vi er vi blandt de virksomheder, som uddanner allerflest bager- og konditorelever. Det lægger vi et stort engagement i, da eleverne bidrager med faglighed og passion.

Vi har interne talentprogrammer, hvor udvalgte medarbejdere fra såvel butikker som bagerier dygtiggør sig drifts- og ledelsesmæssigt på vejen mod en lederkarriere hos os.

Vores ledere i såvel butikker og bagerier er vigtige rollemodeller for god ledelse, adfærd og faglighed. God ledelse kommer ikke af sig selv, men kræver træning og målrettet udvikling. Det understøtter Lagkagehuset med lederudviklingsprogrammer på tværs af hele organisationen. Vores medarbejdere har mange muligheder for at udvikle sig indenfor organisationen – blandt andet har danske kolleger, bagere, konditorer og butiksmedarbejdere været med til at åbne OLE & STEEN Lagkagehuset butikker både i London og på Manhattan.

Aktuelle jobs