Halloween

PAS PÅ! DER ER FLAGERMUS OG SPØGELSER LØS I LAGKAGEHUSET!

Så snart vi nærmer os halloween, stiger den uhyggelige hygge til nye højder i alle vores bagerier og butikker i hele landet. Vi er vilde med Halloween, den amerikanske tradition og helligdag, der altid falder på den 31. oktober, men hos os er uhyggen allerede startet. Det myldrer frem med kryb og genfærd! Vores konditorer har gjort deres bedste for at bage uhyggelige kager, men efter sigende er de dog mere uimodståelige! De er især gode til skræmmende børn, der er ude på ballade!

FLAGERMUS-MUFFINS OG FLØDEBOLLE-SPØGELSE

FLAGERMUS-MUFFIN

En klassisk chokolademuffin, der til lejligheden er pyntet med chokoladecreme, chokoladevinger og små uhyggelige øjne.

FLØDEBOLLE-SPØGELSE

Vores klassiske flødebolle dyppet i hvid chokolade med øjne af mørk chokolade.

GRÆSKARKAGE OG -MUFFIN

Sidste år blev vores græskarkage det helt store efterårs-hit, og vi synes også den har fortjent at blive nydt i hele græskarsæsonen, så den er allerede tilbage på hylderne.
I år har vi tilføjet en lille ny til græskarkagefamilien. De mundrette græskarmuffin har det samme dejlige indhold som græskarkagen, men en størrelse der er perfekt til én person.
Græskarkagen og dens muffin-fætter er svampede krydderkager med græskar og varme krydderier. Kagerne er smurt med ostecreme og toppet med sukker- og saltristede græskarkerner, som giver smag og konsistens.

HVORFOR HAR VI GRÆSKAR TIL HALLOWEEN?

Vidste du for øvrigt, at traditionen med græskar stammer fra irske immigranter, der kom til USA for mere end 200 år siden? I flere århundreder havde man i Irland sat lys i roer for at holde de onde onder væk, men det var noget nemmere at finde græskar end roer i USA, så stille og roligt ændrede denne tradition sig. Græskarret er jo også genialt til lanterne, og så smager det virkelig godt til både kage og suppe!

Du kan få vores halloween-sortiment i Lagkagehuset i hele landet.