Fødselsdag

BESTIL OG SEND EN FØDSELSDAGSGAVE FRA LAGKAGHUSET

Kender du én som fortjener lidt ekstra forkælelse på sin fødselsdag?

Send en sød og spiselig fødselsdagsgave via Lagkagehuset appen. Det er både nemt for dig og for fødselaren og kan gøres helt og andeles digital.

Hvis både du og fødselaren er brugere af vores app, kan du sende en valgfri kage, kaffe eller flødekage. Ja, lige det du synes vedkommende fortjener. Skriv en tilhørende hilsen, som modtageren ser når vedkommende åbner gaven på telefonen. Gaver bliver automatisk sat ind på modtagerens app, som en voucher der både kan indløses via Click & Collect og i Lagkagehuset.

Læs mere om gaver via nedenstående knap.

KAGEMAND ELLER KAGEKONE TIL FØDSELSDAGSBORDET?

Skal du holde fødselsdag og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det, er det muligt at få en speciallavet kagemand eller kagekone efter bestilling i dit lokale Lagkagehuset. Vælg selv om bunden skal være af wienerbrød, te-boller, brunsvier eller vandbakkelse (brunsvier og vandbakkelse laves kun i Jylland) , samt hvilken type pynt i form af slik, marcipanbånd med valgfri tekst og selvfølgelig også hårfarve på kagen.

Så hvis du vil forkæle dine gæster lidt ekstra, eller vil forkæle en fødselar med en helt speciallavet fødselsdagskage, så kontakt dit lokale Lagkagehuset så stå vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vores kagemænd og kagekoner via nedenstående knap.

EN FEST KRÆVER EN FESTKAGE

Skal du holde en fest, et arrangement eller har du en helt speciel anledning til at gøre lidt ekstra ud af det. Så lad Lagkagehuset hjælpe dig med kagen dertil. Vi bager lige den festkage der passer til lejligheden.

Vores konditorer står altid klar til at gøre din kagedrøm til virkelighed, uanset om det er fødselsdagen der skal have noget ekstra eller om det er drømmebrylluppet der skal toppes med den helt rigtige kage til den store dag. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når din kage bestilles hos os.

Vi vil sammen sammensætte en kage der lever op til dine forventninger uanset anledningen. Det er muligt at bestille festkager i hele landet, det eneste du skal gøre, er at kontakte dit lokale Lagkagehus.

Læs mere om festkager via nedenstående knap.