Fastelavn

Fastelavn i Lagkagehuset

En af årets sjoveste højtider for børn og barnlige sjæle kulminerer fastelavnssøndag, 3. marts 2019. Mange glæder sig selvfølgelig til at slå katten af tønden, men vi er nu også en del, der glæder os til årets fastelavnsboller.

Vores konditorer synes, det er en mellemstor synd, at vi kun skal spise fastelavnsboller lige omkring fastelavnssøndag, så du kan allerede fra onsdag 9. januar smage både gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i

Lagkagehuset i hele landet. Vi har samlet favoritterne her på siden, som vi har i hele landet.

Fastelavnsboller med fløde

Hvis du er til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, så har vi flere varianter at byde på. Vores flødefastelavnsboller er bagt på wienerbrødsdej, der fyldes med forskellige smage. Herunder ses de tre favoritter, som kan købes i hele landet.

CREME & VANILJE
Vores mest populære fastelavnsbolle er med flødeskum og vaniljecreme toppet med flormelis. Helt enkelt og simpelt, men den tager popularitetsprisen hvert år. Så den rører vi ikke ved!

HINDBÆR & SARAH BERNHARDT
Fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet lidt sødme med konditorens Sarah Bernhardt-mousse. De mildt syrlige hindbær i samspil med den søde mousse er den helt rigtige kombination. Vi pynter bollen med hindbærmousse og frysetørret hindbær.

BLÅBÆR & NOUGAT
Bollen er med nougatcreme og blåbærmousse, to milde smage i fin balance. På toppen pynter vi med lidt mere blåbærcreme, nougatglasur og tre friske blåbær.

Gammeldags fastelavnsboller

Klassikeren over dem alle er den gammeldags fastelavnsbolle, som er en bløddej bagt med kardemomme, creme, marcipan og chokolade. Bollen bliver slutvis pyntet med chokoladeglasur på toppen.

Wienerbrøds­fastelavnsboller

Hvis du skulle få lyst til fastelavnsboller uden flødeskum, så prøv vores almindelige fastelavnsboller, som du kan få med enten hindbær, æble, svesker eller creme i midten.
(Udvalget varierer alt efter landsdel)