EFTERÅRETS NYHEDER

CHOUX - FRANSKE VANDBAKKELSER

Choux er en kærlig forkortelse af choux au craquelin, som er kagens oprindelige navn. En luftig vandbakkelse med en knasende top og fløjlsblød creme. Bagt med en mørdej, der smyger sig om bollen, og krakelerer når den bages.

Advarsel: Vores choux er lige så vanedannende som fastelavnsbollerne!

Vores konditorer bager den i fire varianter:

Solbærcreme & pisket fløde

Mokkacreme & pisket fløde

Jordbær & rabarbercreme

Yuzucreme & pisket fløde med matcha (fås i udvalgte butikker)

Du finder choux med matcha og yuzu i følgende butikker:

Sjælland:
Amagerbrogade, Carlsbergbyen, Charlottenlund, Amager Strandpark, Falkonér Allé 4, Falkonér Allé 80, Grønningen, Hellerup, Hørsholm, Islandsbrygge, Kongens Nytorv, Kultorvet, Lyngby
Nordre Frihavnsgade, Ny Østergade, Nørrebrogade, Sortedam, Strøget, Torvegade, Valby Langgade
Vanløse Kronen, Værnedamsvej

Jylland:
Grenåve, Langenæs, Silkeborg, Søborg Hovedgade, Aalborg, Aalborg Magasin, Aarhus, Aarhus Magasin

ÆBLESPANDAUER

Vi byder efteråret velkommen med en sød wienerbrød-nyhed: Æblespandaueren.

Vores bagere har udviklet et nyt stykke wienerbrød med sæsonens æbler, som nu er at finde i alle vores butikker.

Æblespandaueren er lavet på en klassisk sprød wienerbrødsbund fyldt, med creme og æblekompot og toppet med en sød karamel, mandelflager og flormelis.

GRÆSKARKAGE OG -MUFFIN

Sidste år blev vores græskarkage det helt store efterårs-hit, og vi synes også den har fortjent at blive nydt i hele græskarsæsonen, så den er allerede tilbage på hylderne.

I år har vi tilføjet en lille ny til græskarkagefamilien. De mundrette græskarmuffin har det samme dejlige indhold som græskarkagen, men en størrelse der er perfekt til én person.

Græskarkagen og dens muffin-fætter er svampede krydderkager med græskar og varme krydderier. Kagerne er smurt med ostecreme og toppet med sukker- og saltristede græskarkerner, som giver smag og konsistens.

SÆSONENS SANDWICH MED GRÆSKAR OG GRØNKÅL

Kalenderen siger september, efteråret er ankommet og derfor introducerer vi en græskarsandwich med sæsonens råvarer.

Sandwichen er vegansk og fyldt med bagt græskar, frisk grønkål, persillepesto og saltede græskarkerner. Fyldet kommer i vores grove landbrød med solsikkekerner, hørfrø og havreflager.

Kig forbi og prøv den næste gang du handler i Lagkagehuset.