Der er efterår i luften

EFTERÅR I LUFTEN

Kan du fornemme det? Den friske luft, de røde kinder og bladene der skifter farve?

Der er efterår i luften. En tid der kalder på hyggeritualer, lidt flere lag og… nyheder fra Lagkagehuset!

Vi har sammensat et skønt efterårssortiment, der afspejler årstidens bedste smage. Gå på opdagelse i sortimentet her, hvor du både finder spændende efterårsnyheder og elskede gengangere.

Find alle nyhederne i appen.

App Store Google Play

NYHED: POPPY ROSE

Hvis du spørger os, nydes den lune smag af efteråret allerbedst i godt selskab. Med Poppy Rose får du en delevenlig, luftig og svampet formkage med ristede blå birkes, en let syrlig solbærmidte, ceriserød solbærglasur og tørrede rosenblade.

NYHED: SARAH BERNHARDT

Kagen der får ethvert chokoladehjerte til at banke hurtigere. Sarah Bernhardt er bagt på en chewy makronbund, med en intens mørk chokolademousse, omfavnet af sprød, mørk chokolade.

NYHED: RABARBERSNITTE

Vi trænger alle til en god bid selvforkælelse i ny og næ. Lad rabarbersnitten være netop det. Den smagfulde snitte er bygget op af fire lag - en chewy chokobund, en let jordbærmousse, en syrlig rabarberkompot og en knasende nøddetop.

Brombærhornet

Vi har gjort plads til et glædeligt gensyn - brombærhornet er tilbage!

Det friske stykke efterårsbagværk er bagt på en saftig kærnemælksdej med sød remonce og en frisk brombærkompot. På toppen er der brombærglasur og hakkede pistacienødder, der giver et sprødt touch til det bløde horn.

ÆBLETÆRTEN ER TILBAGE

Efteråret smager af æblekage med en god skefuld creme fraiche.

Vores æbletærte er bagt med søde, modne æbler, varm kanel, makroner, sprød crumble og bagte hasselnødder. Med andre ord: den helt rigtige smag af mormors æblehave.