Efterår

Cirkelbrød (NYHED)

Cirkelbrødet er et smagfuldt genbrugsbrød med mellemlang krumme og en sprød skorpe. Brødet er bagt på Tipo 00, ølandshvede, surdej og er af 18% genanvendt brød. Brødet er kold- og langtidshævet og derefter afbagt i stenovn.

Æbletærte (NYHED)

Æbletærten er både sød og snasket og så er den bagt med både makroner og kanel som giver nostalgiske associationer til mormors æblekage. Tærten er toppet med sprød crumble og bagte hasselnødder.

Bøf Bearnaise (NYHED)

Sandwichen laves på vores grove sandwichbrød med roastbeef, semidried tomater, bearnaisecreme, ristede løg og frisk brøndkarse.

Othellolagkage

Kageklassikeren Othellolagkage er tilbage med et helt nyt look.

Vi laver den på med vaniljecreme, rom, hindbærmarmelade, makroner, chokolade, flødeskum og marcipan, og topper med er et sprødt stykke chokolade med hasselnødder.

SØDE FRANSKE FRISTELSER

Choux er en luftig vandbakkelse med oprindelse i det franske kagekøkken, hvor den også kaldes for choux au craquelin. En luftig vandbakkelse fyldt med fløjlsblød creme, toppet med flødeskum og et sprødt kys. Vores choux er bagt med farverige mørdeje, der smyger sig om bollen, og krakelerer når den bages.

I år laver vi dem i tre varianter: Passionsfrugtcreme, Mokkacreme og Jordbær med rabarbercreme.

PASSIONSFRUGTCREME

Har du smagt vores choux med passionsfrugtcreme?

Den eksotiske frugt med det karakteristiske udseende, giver en god balance mellem sødme og syrlighed, som du også finder i to af vores andre populære kager: Passionsmånen og passionssnitten.

Glæd dig til at sætte tænderne i den.

MOCCACREME

Elsker du duften og smagen af en friskbrygget kop kaffe?

Så bliver du også vild med smagen af denne choux med fløjlsblød moccacreme. Den er lavet med friskkværnede kaffebønner fra samme kaffeblend, som vi serverer i vores espresso, hvilket giver cremen alle de gode noter af specialkaffe fra Brasilien og Colombia.

Så det er friskristet kaffe af højeste kvalitet du får serveret i denne choux.

Jordbær- og rabarbercreme

Vi er ikke helt klar til at slippe sommeren og tager sommersmagene med ind i efteråret.

Jordbær og rabarber komplementerer hinanden og smelter sammen til en frisk og sød choux, som man ikke kan undgå at holde af.

Med denne choux er du sikker på at gøre alle gæster glade, både store og små.