Dåbskager, konfirmationskager og studenterkager

Mangler du en dåbskage, konfirmationskage eller en studenterkage?

Har du brug for en særlig dåbskage, konfirmationskage eller studenterkage? Vores konditorer står klar til at hjælpe dig med at realisere dine kageønsker. Uanset om det er en festlig dåbsceremoni, en højtidelig konfirmation eller et festligt studentergilde, kan vi skabe den kage, der passer perfekt til lejligheden. Alt, hvad det kræver af dig, er at kontakte dit lokale Lagkagehus - så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan skabe den perfekte kage til netop din begivenhed.

Kontakt dit lokale Lagkagehuset via nedenstående knap.

STUDENTERKAGER

Særlige bedrifter fortjener særlige kager.

Lad studenterhuekagen være med til at sætte et sødt punktum. Vi bager studenterkagerne på lyse lagkagebunde med frisk hindbærmousse imellem og overtrækker med hvid marcipan, og så vælger du selv båndets farve (lyseblåt, mørkeblåt eller rødt) samt symbolet på rosetten (kors eller halvmåne).

Bestil din studenterkage mindst 6 dage før afhentning.

DÅBSKAGER OG NAVNGIVNINGSKAGER

Dåben eller navngivningen er en helt speciel dag og derfor hører sig der en helt speciel kage til anledningen.

Hos Lagkagehuset laver vi dåbskager efter bestilling, så du kan skabe præcis den dåbskage, du drømmer om. Uanset om du ønsker en klassisk og elegant kage med delikate blomsterdekorationer, en sød og nuttet kage med babytema, eller måske en moderne og minimalistisk kage med personlige detaljer, så er mulighederne mange.
Vores konditorer står til rådighed og vil gøre deres ypperste for at dåbskagen lever op til alle dine forventninger.

Kontakt dit lokale Lagkagehuset hvis du ønsker at bestille en dåbskage hos os.

KONFIRMATIONSKAGER

Foråret er en helt unik tid, hvor træerne får knopper, blomsterne springer ud, og konfirmanderne skal fejres. Vi har til denne festlige lejlighed skabt to smagfulde og festlige konfirmationskager. Vælg mellem en mørk eller lys udgave og tilføj en personlig hilsen på toppen for at gøre kagen ekstra speciel. Begge kager er bagt på en karamelliseret hasselnøddebund og lagdelt med en forfriskende rabarberkompot og en sødmefuld jordbærmousse. De er nænsomt overtrukket med marcipan og smukt pyntet med friske bær og sprøde marengstoppe.

Konfirmationskagen fås til 15, 25 eller 50 personer og skal bestilles mindst 5 dage i forvejen i dit lokale Lagkagehuset. Første afhentningsdag er d. 13. april. 2024.

Du kan også altid få specialdesignet en konfirmationkage efter egne ønsker.