Dåbskager, konfirmationskager og studenterkager

Mangler du en dåbskage, konfirmationskage eller en studenterkage?

Står du og mangler en dåbskage, en konfirmationskage eller en studenterkage står vores konditorer klar til at hjælpe dig på vej. Hos Lagkagehuset er det muligt at få speciallavet en kage, lige efter dine ønsker. Vi laver dåbskager, konfirmationskager og studenterkager til hele landet, det eneste det kræver af dig er at du tager kontakt til dit lokale Lagkagehus og så finder vi sammen ud af hvordan vi bager en kage der passer til anledningen. Det er muligt at vælge smage, creme og få den pyntet efter dine ønsker.

Kontakt dit lokale Lagkagehuset via nedenstående knap.

DÅBSKAGER

Hos Lagkagehuset laver vi dåbskager efter bestilling, det betyder at du kan udforme din dåbskage så den bliver præcis som du ønsker den. Uanset om du ønsker en lyserød dåbskage med blomster og prinsesser på, om dåbskagen skal være blå med fodbolde og bamser, eller noget helt tredje. Står vores konditorer til rådighed og vil gøre deres ypperste for at dåbskagen lever op til alle dine forventninger. Dåben eller navngivningen er en helt speciel dag og derfor hører sig der en helt speciel kage til anledningen.

Kontakt dit lokale Lagkagehuset hvis du ønsker at bestille en dåbskage hos os.

KONFIRMATIONSKAGER

Uanset om du skal afholde en konfirmation eller en nonfirmation, er denne dag utrolig speciel, og en sådan dag skal fejres. Det er derfor muligt at bestille en konfirmationskage eller en nonfirmationskage i Lagkagehuset, der lever op til dagens store forventninger. Hos Lagkagehuset står vores konditorer klar til at tage imod dine ønsker, og sammen med dig udforme en kage der udtrykker konfirmandens eller nonfirmaden personlighed, hobby eller fritidsinteresser. Det er her næsten kun fantasien der sætter grænser, når konfirmationskagen skal bages og pyntes.

Så uanset om du skal holde en konfirmation eller en nonfirmation, så kontakt os i dit lokale Lagkagehus og lad os sammen lave en spektakulær kage.

STUDENDTERKAGE

At blive student er for mange en stor milepæl i livet som ung. Det fejres med studenterhuer, studenterkørsel, studenterfester og her høres der selvfølgelig også en studenterkage. Hos Lagkagehuset laver vi studenterkager efter bestilling, hvor det er muligt at få kagen udformet som en studenterhue fyldt med blandt andet kagecreme i forskellige smage, bærkompot, overtrukket med marcipan - hvor det her er muligt at få skrevet en tekst efter ønske og sidst men ikke mindst, kan kagen blive pyntet præcis som du ønsker din studenterkage skal se ud.

Skal vores konditorer hjælpe dig på vej til at få en kage som du og dine gæster ikke vil glemme, så kontakt dit lokale Lagkagehuset så står vi klar til at få din studenterkage drøm til at gå i opfyldelse.