CLICK & COLLECT

BESTIL I RO OG MAG

Med Click & Collect har du Lagkagehusets brødhylder, kagemontrer og kaffekværne lige ved hånden. Bestil i ro og mag og betal for dine varer direkte i appen, så sørger vi for at din ordre er pakket og klar når du ankommer.

Scan appen, når du kommer til butikken, så er vi der med det samme.

I de Danmarks fire største byer kan du vælge ”levering” og få din bestilling leveret lige til døren.

FORUDBESTIL DINE FAVORITTER OG SPRING KØEN OVER

Når du bestiller Click & Collect sikrer du dig selv mod skuffelsen af at netop din favoritkage skulle nå at blive udsolgt, før du når butikken. Når du bestiller med Click & Collect, lægger vi dine produkter til side.

Har du bestilt på forhånd med Click & Collect kan du med ro i maven springe køen over. Det gør du enten ved at scanne din telefon på Click & Collect-skiltet i butikken når du ankommer eller ved at ringe på den ringeklokke som enten sidder udenfor eller på disken. Hav dit ordre nummer klar, så kan vi nemlig hurtigt finde dine produkter frem til dig.

INDLØS DIN GAVE ELLER VOUCHER VIA CLICK & COLLECT

Har du modtaget en gave eller en digital voucher i appen kan du indløse dem via Click & Collect. Åbn din voucher, tryk på "Anvend nu" og brug din voucher i Click & Collect-modulet.

Ønsker du selv at sende en gave til en du holder af via Click & Collect, kan du læse mere om hvordan du gør ved at trykke på knappen her.