Choux er en luftig vandbakkelse med oprindelse i det franske kagekøkken, hvor den også kaldes for choux au craquelin. En luftig vandbakkelse fyldt med fløjlsblød creme, toppet med flødeskum og et sprødt kys. Vores choux er bagt med farverige mørdeje, der smyger sig om bollen, og krakelerer når den bages.
I år laver vi dem i fire varianter:
Passionsfrugtcreme (NYHED)
Solbærcreme
Mokkacreme
Jordbær- og rabarbercreme
Som noget helt nyt introducerer vi en choux med passionsfrugtcreme.
Den eksotiske frugt med det karakteristiske udseende, giver en god balance mellem sødme og syrlighed, som du også finder i to af vores andre populære kager: Passionsmånen og passionssnitten.
Glæd dig til at sætte tænderne i den.
De smagfulde solbær giver en fyldig smag til cremen i denne populære udgave af vores choux.
Sammen med flødeskummen og de lette mørdejsbunde synes vi at det er en kage der vækker nostalgi og sender tankerne hen på klassiske danske kageborde.
Elsker du duften og smagen af en friskbrygget kop kaffe?
Så bliver du også vild med smagen af denne choux med fløjlsblød moccacreme. Den er lavet med friskkværnede kaffebønner fra samme kaffeblend, som vi serverer i vores espresso, hvilket giver cremen alle de gode noter af specialkaffe fra Brasilien og Colombia.
Så det er friskristet kaffe af højeste kvalitet du får serveret i denne choux.
Vi er ikke helt klar til at slippe sommeren og tager sommersmagene med ind i efteråret.
Jordbær og rabarber komplementerer hinanden og smelter sammen til en frisk og sød choux, som man ikke kan undgå at holde af.
Med denne choux er du sikker på at gøre alle gæster glade, både store og små.