skab en unik bryllupskage hos os

FÅ DIT LIVS BRYLLUPSKAGE

Er I på udkig efter bryllupskagen til den store dag?

Hos Lagkagehuset er det muligt at få en bryllupskage lige efter jeres ønsker, I får lov i samarbejde med vores konditorer at udvælge smage, creme, pynt og meget mere, så jeres kage bliver præcis som I ønsker den. Vi leverer kager til hele landet, så uanset hvor I er bosat er der mulighed for at få en bryllupskage fra Lagkagehuset.

I vil blive en del af processen fra start til slut og der er selvfølgelig mulighed for en gratis prøvesmagning, hvor I kommer ind til os i et Lagkagehuset konditori og vi sammen finder ud af hvordan jeres kage skal smage og vi med vores ekspertise vil hjælpe jer med at sammensætte den helt perfekte kage.

Vores konditorer i Lagkagehuset sætter en ære i at gøre jeres kagedrømme til virkelighed.

Ikke to bryllupskager er ens og som brudepar har I helt sikkert jeres egne drømme og ønsker til hvordan bryllupskagen skal være. Vi synes at kagen skal afspejle brudparrets personligheder, både i smag og udtryk.

Vi brænder for at opfylde jeres ønsker og lægger, sammen med jer, en plan for hvordan jeres bryllupskage skal se ud, smage og hvor stor den skal være.

Hvis I ønsker, at vi leverer kagen til bryllupsfesten, så finder vi også ud af det.

Send en forespørgsel og bestil en gratis prøvesmagning

En bryllupskage i Lagkagehuset koster fra 89 kr. pr. person og opefter. Prisen fastsættes af konditoren ud fra kagens kompleksitet, størrelse og ingredienser. Der vil derudover kunne forekomme omkostninger i forbindelse med et depositum på 1000kr til kagestativer hvis kagen er i flere lag, dette tilbages betales, fragt hvis I ønsker levering, Lagkagehuset leverer personligt din bryllupskage og der vil derfor blive betalt en kilometer pris. Ønsker I selv at afhente jeres bryllupskage i en Lagkagehuset butik er dette også muligt.

Ønsker I en snak om jeres kommende bryllupskage, eller har I besluttet jer for at vi skal hjælpe jer med at få jeres kagedrøm til at gå i opfyldelse, så udfyld formularen og send en forespørgsel på jeres kommende bryllupskage.

*der skal gå minimum 14 dage fra I udfylder formularen til I afholder jeres bryllup og det er dertil kun muligt at bestille bryllupskager i det indeværende år

Vores konditor vil tage personligt kontakt til jer enten via mail eller telefon. Her finder vi sammen ud af en tid der passer jer, hvor det vil være muligt at komme til en gratis prøvesmagning, så I er sikker på jeres bryllupskage bliver præcis som I ønsker den.

Læs vores privatlivspolitik

Bryllupskager uden begrænsinger

Bryllupsdagen er en fantastisk dag, og til en fantastisk dag, hører sig en fantastisk kage. Derfor stræber vores konditorer altid for at lave en helt speciel bryllupskage, der lever op til alle jeres forventninger, både i form af smag og udseende. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser når I, i samarbejde med vores dygtige konditorer, skal udvælge smage, creme og pynt til jeres bryllupskage.

I samarbejde med vores konditorer vil I være med på rejsen fra start til slut, i udarbejdelsen af bryllupskagen til den store dag. Om kagen skal have et tema eller passe til brudekjolen, vil I have mulighed for at sætte jeres personlige præg på kagen. Vores konditorer går ikke på kompromis med hverken deres håndværk eller udarbejdelse af delikate smage, de værner om faget og det vil komme til udtryk i det færdige resultat.

Detaljerne skaber oplevelsen

Hos Lagkagehuset er en bryllupskage mere end bare en kage, for os skal kagen skabe en oplevelse både for bruden, gommen, og gæsterne. Derfor ligger vores konditorer utrolig meget vægt på at detaljerne sidder i skabet, hver gang. Det handler om at skabe en unik oplevelse, både i form af smag og udseende. Vores konditorer er kompetente og forsøger altid at skabe kager der har deres eget specialle touch, og derfor er ingen af vores bryllupskager ens.

Hos Lagkagehuset er det derfor også muligt at skabe en kage hvor selv de mindste detaljer ser virkelighedstro ud. Der bliver arbejdet i mange forskellige mønstre, farverkombinationer, blomster og meget mere, så I har mulighed for at få en bryllupskage præcis efter jeres ønske. Vil I høre mere om hvad der er muligt så udfyld formularen overfor og så kontakter vi jer omkring at skabe en helt fantastisk bryllupskage til jeres store dag.

Mød vores konditorer

Mød Maria, hun er konditorlærling i Lagkagehuset på Christianshavn. Det er blandet andet Maria og hendes kollegaer du møder til en gratis prøvesmagning.

I bestemmer sammen med en konditor hvilke bunde, mousser og smage der skal være i kagen, samt hvordan kagen skal se ud. Vores konditorer kan mildt sagt lidt af hvert og har masser af idéer til hvordan de opfylder lige netop jeres behov.

Vi kan både levere kagen til det Lagkagehuset I ønsker, eller sørge for levering direkte til festen med leveringsgebyr.

Mangler I inspiration til jeres bryllupskage?

Mangler I inspiration til jeres bryllupskage, kan I via nedenstående knap se et udvalg af de mange bryllupskager, med dertilhørende detaljer, der er lavet af vores konditorer i Lagkagehuset.

Der forskel på hvilke bryllupskager der laves på Jylland, Fyn og på Sjælland, det er derfor vigtigt at i henvender jer til den rigtige landsdel, når jeres bryllupskage skal laves.

Hvad koster en bryllupskage?

Da alle bryllupskager er forskellige og alle vores bryllupskager bliver håndlavet af vores konditorer i Lagkagehuset, varier priserne også efter hvordan I ønsker jeres bryllupskage skal smage, hvordan den skal pyntes og hvor mange gæster kagen skal mætte.

Vores priser starter ved 89 kr pr. person, derudover er det muligt at få skræddersyet jeres bryllupskage efter jeres specielle ønsker og her er det næsten kun fantasien der sætter grænsen.

Drømmer I om en bryllupskage i flere lag eller er drømmen en helt special jordbærtærte med marcipan bånd og chokoalde tekst, eller noget helt tredje, så send os en forespørgsel via formularen længere oppe på siden, så udregner vores konditorer en pris der passer til jeres budget.

Vi ser frem til at høre fra jer og til at få jeres kagedrøm til at gå i opfyldelse.