skab en unik bryllupskage hos os

FÅ DIT LIVS BRYLLUPSKAGE

Er I på udkig efter bryllupskagen til den store dag?

Hos Lagkagehuset synes vi, at det er en stor ære, at få lov til at være en del af jeres bryllupsdag. Derfor sætter vi også en stor ære i at give jer den bedst mulige oplevelse under jeres bryllupsplanlægning. I bliver en del af processen fra start til slut og i samarbejde med vores konditorer vælger I smage, creme, pynt og meget mere.

Vi sammen finder ud af hvordan jeres bryllupskage skal smage og vi med vores ekspertise vil hjælpe jer med at sammensætte den helt perfekte kage. Ikke to bryllupskager er ens og som brudepar har I helt sikkert jeres egne drømme og ønsker til hvordan bryllupskagen skal være. Vi synes, at kagen skal afspejle brudparrets personligheder, både i smag og udtryk.

Vi brænder for at opfylde jeres ønsker og lægger, sammen med jer, en plan for hvordan jeres personlinge bryllupskage skal se ud, smage og hvor stor den skal være.

Hvis I ønsker, at vi leverer kagen til bryllupsfesten, så finder vi også ud af det.

Bliv Bryllupsklar - send en forespørgsel

Ønsker I en snak om jeres kommende bryllupskage, eller har I besluttet jer for at vi skal hjælpe jer med kagen til den store dag, så udfyld formularen og send en forespørgsel på jeres kommende bryllupskage.

Vi anbefaler, at I henvender sig omkring en bryllupskage ca. 3 måneder i for forvejen, men der skal gå minimum 14 dage fra I udfylder formularen til I afholder jeres bryllup. (Dertil kun muligt at bestille bryllupskager i indeværende år. Ydermere tager vi forbehold for høj bestillingsvolumen, bestil derfor i god tid, gerne mere end 14 dage før brylluppet skal afholdes.)

Vi sørger for at tage personligt kontakt til jer enten via mail eller telefon. Her finder vi sammen ud af en tid der passer jer, til at gennemgå bryllupskage detajlerne. Det er selvfølgelig muligt at smage på diverse cremer og mousser, så I er sikre på jeres bryllupskage bliver præcis som I ønsker den.

Læs vores privatlivspolitik

Detaljerne skaber oplevelsen

Hos Lagkagehuset er en bryllupskage mere end bare en kage, det er en bryllupstradition og for os skal kagen skabe en oplevelse både for bruden, gommen, og gæsterne. Derfor ligger vores konditorer utrolig meget vægt på at detaljerne sidder i skabet, hver gang. Det handler om at skabe en unik oplevelse, både i form af smag og udseende. Vores konditorer er kompetente og forsøger altid at skabe kager der har deres eget specialle touch, og derfor er ingen af vores bryllupskager ens.

Hos Lagkagehuset er det derfor også muligt at skabe en kage hvor selv de mindste detaljer ser virkelighedstro ud. Der bliver arbejdet i mange forskellige mønstre, farverkombinationer, blomster og meget mere, så I har mulighed for at få en unik bryllupskage præcis efter jeres ønske. Vil I høre mere om hvad der er muligt så udfyld formularen overfor og så kontakter vi jer omkring at skabe en helt fantastisk, elegant bryllupskage til jeres store dag.

Mød vores konditorer

Mød Maria, hun er konditorlærling i Lagkagehuset på Christianshavn. Det er blandet andet Maria og hendes kollegaer der vil kontakte dig.

I bestemmer sammen med en konditor hvilke bunde, mousser og smage der skal være i kagen, samt hvordan kagen skal se ud. Vores konditorer kan mildt sagt lidt af hvert og har masser af idéer til hvordan de opfylder lige netop jeres behov.

Vi kan både levere kagen til det Lagkagehuset I ønsker, eller sørge for levering af bryllupskagen i Jylland, Fyn og Sjælland direkte til bryllupsfesten med et leveringsgebyr.

Mangler I inspiration til jeres bryllupskage?

Mangler I inspiration til jeres bryllupskage? Herunder kan I downloade et katalog med et lille udvalg af vores bryllupskager, som viser en vifte af detaljer som vores konditorer kan kreere.

Vi gør opmærksom på, at designmulighederne kan variere en smule alt afhængig af hvor i landet, du bor.

Hvad koster en bryllupskage?

Da alle bryllupskager er forskellige og alle vores bryllupskager bliver håndlavet af vores konditorer i Lagkagehuset, varierer priserne også efter hvordan I ønsker jeres bryllupskage skal smage, hvordan den skal pyntes og hvor mange gæster kagen skal mætte.

Vores priser starter ved 109,95 kr. person, derudover vil priser afhænge af jeres vision for kagen. Prisen fastsættes af konditoren ud fra kagens kompleksitet, størrelse og ingredienser.

Der vil kunne forekomme omkostninger i forbindelse med et depositum på 1000 kr til kagestativer, hvis kagen er i flere lag. Dette tilbages betales. Derudover kan I tilkøbe levering af kagen. Lagkagehuset leverer personligt din bryllupskage og der vil derfor blive betalt en kilometer pris. Ønsker I selv at afhente jeres bryllupskage i en Lagkagehuset butik er dette også muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer og glæder os til at blive en del af jeres store dag.