Bagerstop

EN SOMMER I CYKLINGENS TEGN

Ligesom man siger, at nordmændene fødes med ski på fødderne, burde man også sige at danskerne fødes pedaler under fødderne. Cykling og cykelsport har nemlig en ganske særlig plads i mange danskeres hjerter, og som den cykelglade nation vi er, markerer 1. juli i år noget ganske særligt. Det er nemlig kick off for Tour De France med Grand Départ og hele tre etaper på dansk jord.

Vi har i Danmark en lang og stolt tradition indenfor cykling, med mange store og anerkendte navne indenfor sporten og i år er ingen undtagelse. Vi glæder os til at tage i den gule folkefest og hylde cykelsporten i en sommer fyldt med fællesskab, god energi og en masse lycra i gadebilledet.

BAGERSTOP - ENERGI TIL STÆNGERNE

Luft i dækkene, vind i håret og sved på panden! En landevejstur gennem det smukke danske land er fantastisk, men alle har brug for et stop eller to på vejen, når kilometerne hober sig op og mælkesyren begynder at kunne mærkes i stængerne. Her tyer mange til bagerstoppet.

Bagerstoppet er et velkendt fænomen blandt cyklister, og giver et velfortjent hvil i stængerne, og muligheden for at tanke lidt ekstra energi op til resten af turen.

Et bagerstop er et smut forbi bageren på turen og bagerstopsættet består traditionelt set af en kop sort kaffe og en romkugle on the side. Vi har lavet et godt bagerstop-tilbud, så du kan få en romkugle og en valgfri kaffe for 55 kr. over hele landet – uanset om du er cykelentusiast eller ej.

Heldigvis har Lagkagehuset 100+ butikker landet rundt, så mon ikke du kan finde et bagerstop på din cykelrute (hint! Du må også gerne rulle cyklen ind forbi én af vores 15 drive-in luger, hvis det skal være ekstra nemt og bekvemt).

Bjarne Riis udtaler sig under Giroen i 2019 “Der er 100km mere i sådan en romkugle” - Så kig forbi dit lokale Lagkagehus, og få tanket op under din næste cykeltur – vi står klar med både kaffe og romkugler til hele holdet.

På tur i vores smukke danske landskab

Uanset om du er konkurrencerytter eller hobbycyklist, om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland, så er der rig mulighed for at få glæde af de smukke danske landskaber fra cykelsadlen.

Spænd hjelmen og smør kæden, for her har vi et bud på en smuk cykelrute, som du kan bruge som inspirationskilde, når du selv skal tegne din rute. Sværhedsgraden på dine ruter styrer selv, og vi har naturligvis sørget for, at der ligger et Lagkagehus midtvejs på ruten, så dig og dit cykelhold kan få tanket godt op inden slutspurten.

Ruten er en smuk tur som følger strandvejen op til Hørsholm, med vandet på højre side hele vejen. Når I ankommer til Hørsholm, kan I tage et velfortjent hvil i Lagkagehuset og få tanket op inden turen går tilbage til København. Se ruten her.

Vi glæder os til at se jer og husk at vores Drive-ins altid er åben for sultne og tørstige cyklister.

LUFT I DÆKKENE OG VIND I HÅRET

Cykelsporten er for alle! Hør om Matildes bedste oplevelser med cyklingen, hendes tre bedste råd til at komme godt i gang med cykling, og hvorfor bagerstoppet er så stor en ting indenfor cykling.

Matilde besvarer følgende spørgsmål om cykling:

  • Hvad der fik hende i gang med cyklingen
  • Hendes bedste oplevelse med cyklingen
  • Hvad er et bagerstop?
  • Hvordan bagerstoppet foregår i hendes cykelklub?
  • Hendes tre bedste råd til at komme i gang med cykelsporten.

Vi glæder os til at se flere glade cyklister rundt på cyklenstierne denne sommer. God vind i håret fra os.