BAGERI OG KONDITORI

BAGERI OG KONDITORI

I Lagkagehuset er håndværket hele fundamentet for vores virksomhed. Vi prioriterer hver dag at kunne tilbyde vores gæster et stort udvalg af friskbagt brød og kager af høj kvalitet - og dét kræver dygtige og engagerede fagfolk.

Som bager eller konditor hos os bliver du del af en mangfoldig virksomhed, hvor der er plads til alle, og hvor samarbejde er den vigtigste nøgle til succes.

Vi giver dig en høj grad af ansvar, og du får rig mulighed for at præge hverdagen, samtidig med at du udvikler dig personligt og fagligt i jobbet – og på tværs af funktioner.

Se vores ledige bager- og konditorstillinger nedenfor eller kontakt vores rekrutteringsteam på rekruttering@lagkagehuset.dk

”Hvis man har ambitionerne og modet til det, så er mulighederne nærmest uendelige”

Jonas Lavrsen, Operations Manager

LEDERE I LAGKAGEHUSET

Lederne i vores bagerier og konditorier har som fornemste opgave at sikre produktion af vores fantastiske produkter i rette kvalitet og mængde. De kan de kun gøre i samarbejde med engagerede medarbejdere, hvorfor gode arbejdsgange og trivsel er i fokus.

Vi har en ambitiøs og personbaseret tilgang til ledelse i vores produktionsled, hvor ledelsesstrukturen består af teamleder, souschef, afdelingsleder, driftsleder og produktionschef – afhængig af størrelse på den enkelte produktionsenhed.