Homemate flytter ind i Lagkagehuset

Aftensmad fra Homemate

Homemate er flyttet ind i foreløbig seks af vores butikker, så alle, der har lyst til nem og velsmagende aftensmad, kan hente et godt måltid på vej hjem hver dag fra kl. 16.

Homemates kokke tilbereder retterne fra bunden af gode råvarer, og i løbet af en tremåneders testperiode kan fire af de mest populære retter hentes i seks udvalgte Lagkagehuse:

Torvegade, Nordre Frihavnsgade, Hørsholm, Amagerbrogade, Nærum og Hellerup.

OKSE BEARNAISE

Aftensmaden til kødentusiasterne med 200 g mør sydamerikansk Flat Iron Steak med intens bearnaisecreme, syltet græskar, portobellosvampe og broccoli i en kraftig rødvinssauce.

Kr. 155,-

CANNELLONI (VEGETARISK)

Frisk, hjemmelavet pasta fyldt med ricotta, spinat og citron samt tomatsauce, portobellosvampe og sprøde mandler. Den mest solgte ret hos Homemate. Det siger vist alt!

Kr. 99,-

KYLLING & CHORIZO

Marineret landkylling med foccaciacroutoner og spicy chorizo. Oliven, squash, cherrytomater, citron, salvie og rucolapesto. Et væld af smagsoplevelser I flot samspil. Et velsmagende måltid til store og små.

Kr. 99,-

LASAGNETTE (VEGETARISK)

Vegetarisk, grøntsagsbaseret ret med tortiglione pasta, cremet sauce og ost. Børnenes absolutte favorit. De opdager aldrig, der ikke er kød i ”kød” sovsen! Også virkelig god til voksne.

Kr. 59,-