30 ÅR MED BEDRE BAGVÆRK

Hvad får dig op om morgenen?

For os er det kærligheden til bedre bagværk. Bedrer råvarer, håndværk og smag. Og sådan har det været i 10.950 morgener. Eller 30 år.

I år er det nemlig 30 år siden, vi tændte ovnene for første gang, med ambitionen om at revolutionere brødoplevelsen og bage bedre bagværk til danskerne.

Ambitionen er stadig den samme og vi drømmer om at udbrede vores rustikke, men raffinerede bagværk til flere nabolag. For vi drømmer om, at endnu flere danskere kan få adgang til bedre morgenkaffe, weekendhygge, frokoster og fødselsdage.

Tak, fordi I er med på rejsen!

30 ÅR MED JANE

”Det skal være en oplevelse at gå til bageren”, sagde Jane og Ole, da de åbnede det første Lagkagehus på Christianshavn i 1991. Mens Ole stod i det åbne bageri og slog brød op, tog Jane imod med et overskud, så hver eneste gæst følte sig hjertelig velkommen.

I Lagkagehuset på Christianshavn er det stadig Jane der kyndigt svinger taktstokken. I 30 år har hun været med til at sætte standarten for nærværende, generøs og vedkommende service.

I dag er der vi hævet til 119 Lagkagehuse, men den kultur, som Jane såede kimen til fra allerførste dag, lever i bedste velgående. Det er hendes måde at være på, både overfor gæster og kolleger, som vi efterlever i hverdagen.