Om Lagkagehuset

Historien

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

 

De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne.

 

Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse af bagværk der giver dig smagsoplevelser du ikke glemmer, er stadig omdrejningspunktet.

Dit lokale Lagkagehus

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser vores sortiment så det stemmer overens med efterspørgsel og traditioner i de enkelte landsdele.

 

Men en del af vores signaturprodukter kan du selvfølgelig finde i alle vores butikker.

 

Med andre ord, så er de brød og kager, som din lokale bagermester og konditormester arbejder med, et udtryk for hvad der er efterspurgt lige netop der hvor dit Lagkagehus er placeret.

Udsolgt?

Ind i mellem vil du måske opleve at lige netop det brød du kommer for at købe er udsolgt.

 

Vi arbejder hele tiden på at bage så præcise mængder som muligt. Så du altid finder et bredt udvalg på vores hylder, men vi får mindst muligt mad til overs.

 

Det gør vi ved at registrere hver eneste vare ned til mindste krumme, og på den måde estimere hvad vores kunder har mest lyst til hvornår. Vi gør det så godt vi kan, men kan ikke garantere at alle varer i sortimentet altid kan købes.

 

Ved du på forhånd at der er noget bestemt du får brug for, er du altid meget velkommen til at bestille det i forvejen. Så har vi dine brød og kager klar når du kommer og henter. Find kontaktoplysninger på dit Lagkagehus lige her